Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugte AUDI A1

Audis slogan ”Vorsprung durch Technik” – forspring gennem teknik havde stor betydning for grundlæggeren August Horch, og er en fællesnævner for de mange Audi modeller på markedet i dag. Audi er kendt for at have et godt tag i brugtbilsmarkedet, og det gælder ikke mindst for modellen A1. A1 er nemlig tyske Audis bud på en minibil. Tidligere var Audis mest solgte minibil deres Audi A2, men den udgik i 2005 og blev i 2010 afløst af et comeback fra Audi i form af den nye A1 model. A1 modellen er altså en ret ny aktør på småbils-scenen, men ikke desto mindre giver den en køreoplevelse i særklasse. Prislejemæssigt ligger Audi A1 et stykke under de øvrige store Audi modeller, men når man ønsker sig en bil med fire ringe på fronten, må man altid være forberedt på at betale lidt mere end hos andre bilproducenter. Dog med gode udsigter for at finde en brugt Audi A1 her på siden, kan man se frem til en kvalitetsbil der er alle pengene værd. 

Audi A1 som brugtbil

Populariteten skyldes, at den høje kvalitet medfører, deres biler forbliver i god stand længe. De gode materialer og den sans for detaljer, der blandt andet kendetegner kabinen gør, at bilen føles ny selv efter en del års brug. Desuden er alle biler fra Audi helgalvaniseret, hvilket i praksis betyder, at rust har svært ved at få fat. Dette er også medvirkende til, at mange biler fra Audi fås til en forholdsvis høj pris, selvom de er brugte. Høj kvalitet gør det nemmere at sælge bilen videre, hvilket også giver den lidt højere pris. Hos os finder du et udvalg af Audi A1 i god stand. Med en Audi A1 får du en god minibil, der ikke alene er velkørende, men også stilfuld i sit design. A1 modellen er baseret på samme platform som en række andre minibiler, heriblandt VW Polo, Seat Ibiza og Skoda Fabia. Den er nem at genkende med en karakteristisk C-form, men har stadig bibeholdt det sportslige og eksklusive udtryk, der også kendetegner Audis øvrige biler. Kort sagt kan man sige, at A1 modellen er alt det gode fra Audi samlet i en mere kompakt version. Hvis man leder efter en minibil, der stadig giver en utroligt luksuriøst udtryk, er det en brugt Audi A1, som man skal se nærmere på. Vil man gerne opgradere lidt over hele linjen, så kan man kigge efter en brugt Audi A3 eller Audi A4.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Audi A1’er

En Audi A1 kan se ud på flere forskellige måder. Oprindeligt blev A1 modellen kun produceret i en tredørs-version, men i dag kan man også få en 5-dørs version. Udgaven med fem døre er især velegnet til børnefamilier, hvor det er praktisk at have flere døre. Og det er ikke kun på ydersiden, der kan være forskel fra bil til bil. Man kan nemlig få A1’eren med både benzin- og dieselmotorer. Benzinmotorerne på henholdsvis 112, 140 og 185 kH giver en god køreoplevelse og er velegnet til kortere ture. Dieselmotorerne med enten 90 eller 105 kH giver ikke den helt samme speed, men til gengæld kan man glæde sig over, at de er mere brændstoføkonomiske, ligesom dieselmotorerne egner sig bedre til de længere ture. Audi A1 bliver desuden produceret i sportsmodellen S1 med firhjulstræk og en 231 hk motor, der sikrer en acceleration på 0-100 på kun 5,8 sekunder. En Audi A1 kan altså tilpasses, så den kompakte model både kan bruges som familiebil og som sportsbil. 

Når du skal finde en brugt Audi A1 hep

Udstyr og formål kommer meget an på, hvad du forventer af din nye bil. Generelt gælder det dog for A1, at der er meget effektiv og praktisk teknologi i den, da der er tale om en forholdsvis ny minibil. Hvis du er en af dem, der godt kan bruge elruder og et førerinformationssystem, er Audi A1 altså også et godt valg for dig. 

Det kan sommetider være svært at finde vej i junglen af forskellige brugte biler. Der kan være stor forskel på de individuelle biler, uden at det nødvendigvis afspejler sig i prisen. Heldigvis er vi eksperter på området, og vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for vejledning og rådgivning omkring, hvilken bil der er det bedste valg for dig. Generelt er Audi A1 et godt valg inden for minibiler, da modellen er blandt klassens førende. Den eneste ulempe kan være prisen, der er høj i forhold til, at der er tale om en minibil. Som et billigere alternativ finder man blandt andet Toyota Yaris, hvor man også for en udmærket minibil for sine penge. Også en Opel Corsa minder om A1 modellen fra Audi, og den fås til en lavere pris. På den måde kan vi være med til at hjælpe dig med at finde frem til den rette minibil og det rette valg for dig, så du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at investere i en brugt minibil.

Biler i Fokus

Del på