Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Audi A3?

Audis historie starter i året 1910 d. 25 april, hvor August Horch grundlagde virksomheden. Audis ekstrem høje sans for udvikling og kvalitet har blandt andet sikret dem 12 sejr i 24-timers løbet Le Mans. I dag tilbyder selskabet en bred vifte af biler, som kan tilpasses til familien, erhvervskørsel eller blot til dig selv. Står du og mangler et nyt køretøj har brugtbilsmarkedet en del at byde på, og Audis tilstedeværelse er ingen undtagelse. Her kan du blandt andet score en god pris på en brugt Audi A3. Denne model er tredje generation indenfor Audi A-modellen. A3 modellen kom på markedet i 1996 og har siden da gennemgået en masse udvikling. A3 modellen er karakteriseret ved, at være bygget på samme måde som en VW Golf. Den væsentlige forskel er naturligvis, at en brugt Audi A3 er udstyret med de fire sammensluttede ringe. En brugt BMW 320d ligger nogenlunde inden for samme prisleje, som de brugte Audi biler du kan finde her på vores side.

Audi A3 som brugtbil

Audi bilerne er meget populære i Danmark, blandt andet, fordi de er anvendelige til alle slags familie-kombinationer. Bilmærket Audi er altid blandt de tre bedste mærker i undersøgelser, i forbindelse med test af driftssikkerheden. Audi A3 modellen fås i forskellige varianter, så der er noget til enhver smag. Sammenlignet med lillebroren, det vil sige Audi A1, så har Audi A3 modellen langt flere kørselsegenskaber. Udover at der findes flere varianter af denne model, så er der også nogle tekniske forskelle på dem. Hvis man sammenligner en Audi A1 Sportback 1,6 TDI 115 hk 7-trins S Tronic med en Audi A3 Sportback 1,6 TDI 110 hk 7-trins S Tronic, så er denne model lidt længere end A1 modellen. Selvom A1 modellen har lidt flere hestekræfter, så er det ikke ensbetydende med, at bilen er hurtigere end A3 modellen. Udover dette er bilerne meget ens, hvad gælder brændstofforbrug samt CO2 udslip. A3 modellen har nogle større dæk end A1 modellen, hvilket naturligvis hænger sammen med, at A3 bilen er større end A1 bilen. Derudover kan A3 bilen også have en større anhængervægt på i forhold til A1. Prismæssigt er A3 modellen også dyrere end A1 modellen, da A3’eren lige er klassen over.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Audi A3’er

En brugt Audi A3 modellen kan fås med forskellige kørselsegenskaber, hvilket afhænger af, hvilken ”variant” man køber. Bilen kan fås hhv. i varianterne Audi A3 Limousine, Cabriolet, Sportback e-tron, Audi S3 Sportback, Audi S3 Limousine og Audi S3 Cabriolet. Audi bilens A og S serie har i princippet de samme egenskaber. Det er blot udseendet som gør, at man kan kende dem fra hinanden. Audi S3-serien er karakteriseret ved, at have en firecylindret 2,0 liters turbomotor, firhjulstræk samt 265 hestekræfter. Efterfølgende er der kommet en anden S3-model på markedet, nemlig Audi RS som har en større motor og flere hestekræfter end S3-modellen. For at sammenligne A3 cabrioleten med S3 Cabrioleten, så har begge modeller bl.a. en fuldautomatisk stofkaleche, som kan åbnes på op til 50 km/h og begge modeller er designet til at være støjdæmpende under kørslen. En helt anden model, som minder om en Cabriolet, er BMW 3-serie Cabrioletten. 

Når du skal finde en brugt Audi A3

Som beskrevet så findes der mange varianter indenfor A3 modellen. Hvis du som køber er i tvivl om hvilken model du skal have, så er du altid velkomen til at kontakte os for råd. Valg af bil afhænger typisk af, hvad du som bilkunde har af krav til en bil. A3 modellerne fås f.eks. både som 3-dørs og 5-dørs biler og størrelsen varierer naturligvis også på bilerne. Audi A3 3-dørs bilerne er typisk til bilkøberen, som gerne vil have en sporty bil. Hvorimod 5-dørs bilerne er mere til bilkøberen, der har familie, idet modellen med 5 døre er langt mere praktisk til børnefamilier. 

I øjeblikket kæmper A3 modellen meget mod storebroren Audi A4, da det er en nyere udgave af A3 modellen. Audi A4 bilen er mere efterspurgt blandt brugte biler, men som splinterny er modellerne på bølgelængde med hinanden. Bilvalget afhænger naturligvis af, hvor meget udstyr man gerne vil have med i pakken. For tiden er TDI diselmotorer utrolig efterspugte og populære, idet man får utrolig meget for pengene økonomisk med disse biler. Audi A3 biler med TFSI-benzinmotorer er også meget eftertragtet, da denne model også giver meget motor for pengene. 

Når du sammenligner A3 modeller og skal finde netop den bil, der passer dig, så er det en god ide at kigge på de forskellige kørselsegenskaber. Hvis du ved at bilen skal køre langt, så er en diezel model en bedre løsning I forhold til en benzin bil. Omvendt set er en benzin bil et bedre valg, end en benzin bil til korte køreture. Hvis det ikke nødvendigvis er en Audi A3 som du skal have, så kunne en Skoda Octavia også være et godt bud. Størrelsesmæssigt er bilerne ens.

Biler i Fokus

Del på