Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Audi A4?

August Horch var en ingeniør der sammen med to andre (DKW og Wanderer) grundlagde Audi i 1900-tallet. Det verdenskendte logo med de fire ringe repræsentere grundlæggerne, og blev i sin tid skabt af grundlæggeren Horch og de andre. I dag er Audi samen med BMW og Mercedes en af de bedst sælgende luksusbiler, og på brugtbilmarkedet venter der mange gode tilbud på lige netop luksusbiler. Med en brugt Audi A4 kan du eksempelvis få en smagsprøve på nogle af de ting, som Audi har og byde på. Spækket med teknologi, interiør såvel som eksteriør og sikkerhed i topklasse, får man en bil der kan dække de flestes behov. Tjek udvalget her på siden, og se om der er noget som fanger interessen.

Audi A4 som brugtbil

Flere undersøgelser har vist, at A4 modellen kan meget mere end man lige skulle tro. Audi A4 modellen er perfekt til den moderne familie, der gerne vil have en mellemstor bil. Audi A4 modellen kom for første gang frem i 1972, og har siden dag været en utrolig populær bil. Sammenlignet med andre biler i samme størrelse, så er en brugt Audi 4 oftest lige dén tand bedre. Audi A4 modellen er utrolig behagelig at køre i, idet bilen er letvægtig. Audi A4 modellen er kendt for at have en god styring samt at være utrolig økonomisk i forhold til brændstofforbrug. Modellen er utrolig let og elegant at se på. Indeni er instrumentbrættet designet i et tyndt og let materiale der gør, at bilen kommer til at føles større, når man sidder inde i den. Samme følelse kan anes i en model, der dog er noget mindre og en anden klasse, nemlig en Ford Mondeo.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Audi A4’er

Udover at brugt Audi A4 er en god og rummelig familiebil, så kan den også sagtens bruges som firmabil. Der findes mange varianter indenfor Audi A4-modellen, herunder i en sedan udgave kaldt A4 Limousine, stationcar udgave kaldt A4 Avant og en sport udgave kaldt A4 Allroad Quattro. Der er naturligvis forskel på motorstørrelse og hestekræfter, idet bilerne har vidt forskellige kørselsegenskaber. Hvis kravet er, at bilen skal kunne køre hurtigt og komme op i fart på ingen tid, så er A4 Allroad Quattro naturligvis det mest oplagte valg. Denne model er kendt for at have brede hjulkasser samt en sportslig front med store forlygter. Den store motor gør bilen godt egnet til lange køreture samt gør bilen meget mere effektiv. Modellen er fremstillet med fokus på miljøet, så den udleder ikke nær så meget CO2, i forhold til nogle af de ældre modeller. Audi Allroad Quattro modellens undervogn er højere hævet i forhold til Audi A4 Avant og har ligeledes nogle større fælge. En stor fordel ved A4 Allroad Quattro er at den er designet med støddæmperregulering som gør, at den ikke larmer særlig meget. 

Audi A4 Avant er udstyret med et godt styretøj der gør, at bilen ikke føles så stor at køre i. Bilen har store og solide hjul der gør, at den ligger utrolig godt på vejen. A4 Avant er især egnet til børnefamilier, idet den er rummelig. Uanset hvilken model du vælger indenfor Audi A4 serien, så er alle 3 biler utrolig gode og kvalitetsfyldte biler. Hvis du er alene og har brug for en lille bil, så er A4 Limousine en glimrende bil til dig. Kig forbi vores hjemmeside for at se hvilke type, der passer bedst til dig. 

Når du skal finde en brugt Audi A4

Inden du køber en brugt bil, så er det en god ide, at du lige sætter dig ind i hvilken model, som du godt kunne tænke dig. Det er vigtigt at have behovet for øje afhængigt af, hvor meget du skal bruge bilen. Det er fornuftigt at kigge efter en brugt A4 Avant, hvis bilen udelukkende skal bruges til praktisk kørsel. En A4 Limousine kunne også være et fint valg. Denne model er mere rettet mod familien uden børn, da modellen ikke er lige så rummelig som en A4 Avant. Den sidste model, A4 Allroad Quattro, er også anvendelig til en børnefamilie, men måske mere tilrettet kunden, som elsker at have godt med fart på. Et glimrende valg til en firmabil. Andre biler, som kunne være et godt alternativ kunne være en BMW 320D samt en række kandidater fra Mercedes C-serien. Lillebroren Audi A3 eller storebroren Audi A6 er bestemt også et kig værd.

Prismæssigt er det meget forskelligt, hvor meget en brugt Audi A4 koster. Hvis du har økonomien for øje, så er det et oplagt valg, at købe en brugt bil. Hos os er der mange annoncer med flotte biler til salg. Vores side er bindeleddet mellem forhandler og dig som bilkunde. Vi har samlet modellerne i kategorier, så det er nemt for dig som bruger, at finde rundt i de forskellige mærker. Tjek de forskellige egenskaber ud og find netop den bil, der passer til dig. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med de mindste spørgsmål.

Biler i Fokus

Del på