Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Audi A5?

Audis oprindelse stammer fra 1910, hvor August Horch oprettede selskabet. Logoets fire ringe repræsentere Audi, Horch, DKW og Wanderer. Audi biler er generelt rummelige, flotte og meget praktiske til alle familiekombinationer. Brugtbilsmarkedet har meget at byde på, specielt når det kommer til en brugt Audi A5 – bilmærket har igennem årene udmærket sig inden for bilindustrien og dette er A5’eren et klart eksempel på. Audi A5 er en stor og rummelig personbil, der har plads til hele familien. I juni 2007 kom modellen på markedet, først som coupé. En brugt Audi A5 er ikke bare en enkelt bilmodel, da der findes flere varianter indenfor kategorien. Denne model er femte generation indenfor Audi A-modellen og bærer naturligvis de fire sammenslyngede ringe, ligesom resten af Audi familien. Modellen her er for dig, som kan lide noget ekstra klasse og går op i sit motorkøretøj. 

Audi A5 som brugtbil

Audi A5 deler platform med Audi A4 og er opdateret med teknik og udstyr i forhold til den tidligere generation af A4 modellen. I starten blev Audi A5 fremstillet som tredørs-bil, men er senere hen blevet fremstillet som femdørs-bil. Audi A5 modellen skal gerne konkurrere med de andre sporty konkurrenter, idet Audi A5 udgaverne ligger solidt på vejene. De største konkurrenter til Audi A5 må antages, at være BMW 4-serie og Mercedes Benz CLK samt Mercedes C-klasse. Audi A5 findes i udgaverne Coupé, Cabriolet og Sportback. Alle udgaverne findes både som benzin- og dieselmotorer. Som bilkøber skal man være opmærksom på, at der er nogle kørselsmæssige forskelle på Audi A5 benzin- og dieselmotorer. Ved at sammenligne en Audi A5 benzinbil (Coupé sport 2,0 TFSI 190 hk 6-trins Manuel) med en Audi A5 dieselbil (Coupé sport 2,0 TDI 190 hk 6-trins Manuel) kan man se disse få forskelle. Diesel udgaven er hurtigere til at komme op i fart og har et større brændstofforbrug end benzin udgaven. Derudover udleder dieselbilen mindre CO2, hvilket gør dieselbilen mere miljøvenlig. Dieselbilen har ligeledes et bedre energibogstav (A+), har en større anhængervægt og er dyrere prismæssigt. En fordel ved at vælge benzinbilen er, at den er billigere i ejerafgift pr. halvår end dieselbilen

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Audi A5’er

I forhold til bil udgaverne er der nogle forskellige karakteristika, der kendetegner Coupé, Sportback og Cabriolet. Fælles for modellerne er, at de alle er udstyret med blødere former i forhold til den tidligere generation og er udrustet med temmelig store skærmkasser ved for- og baghjul. Derudover er bilerne sikret fra top til tå, hvilket giver en god og solid firhjulstrækker. Coupé modellen er kendetegnet ved, at have en lang motorhjelm, som er med til at gøre det til en rigtig sports bil. Modellen fås med forskellige varianter indenfor TFSI- og TDI motorer. Modellen kan fås med hestekræfter mellem 190-286. De nyeste modeller indenfor Coupé modellen har et mindre forbrug, i forhold til de første udgaver af Coupé modellen. Limousine modellen er en nedsunken bil, ligesom Coupé modellen, hvilket er med til at give den racer-looket. Sportback modellen fås med forskellige varianter indenfor TFSI- og TDI motorer. Benzin modellen (TFSI) findes med 2,0 L og 190 hk, imens diesel modellen (TDI) findes med 2,0 L og 190 samt 252 hk. Sportback udgaven er en god stationcar bil, som kan bruges til alle familiekombinationer. Den er god og rummelig som Coupé modellen og har en høj driftssikkerhed. Cabriolet udgaven adskiller sig fra de to andre ved ikke at have noget tag. Modellen er især anvendelig og brugbar om sommeren, hvor det kan være utrolig varmt at sidde i en bil. Der kan fås kaleche til bilen således, at der kan komme tag på ved dårligt vejr.

Når du skal finde en brugt Audi A5

Audi A5 modellen adskiller sig en del fra A4 modellen hvad angår teknik. Indvendigt ligner den en helt almindelig A4 bil. A5 modellen består af en del ekstra udstyr som cockpit (farveskærm), der samler alle knapperne. På denne måde fungerer instrumentbrættet via en skærm. Dette er en stor fordel rengøringsmæssigt, da der ikke samler sig en masse støv på instrumenter. Derudover kommer A5 modellen til at virke mere rummelig, da skærmen er med til, at give en del plads foran. Audi A5 modellen er en god familiebil, idet dens rummelighed gør, at der er plads til et par børn på bagsædet. A5 modellen er en hurtig bil, som er noget for dig, der prioriterer sikkerhed, kvalitet og hastighed rigtig højt. Hvis du er på udkig efter en model, der minder om en brugt Audi A5, så kast et blik på BMW 520 eller en Mazda MX-5 for at beholde kalechen. Hermed har du nogle af de overvejelser du kan tage med dig, når du overvejer om du skal vælge en Audi A6.

Biler i Fokus

Del på