Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Audi Q5?

Audis lange historie der stammer helt tilbage fra 1910, bringer en masse succeshistorier med sig. De har med stor succes formået, at sætte sig på rigtig mange markeder i dag. Herunder har de blandt andet succes på familiemarkedet, erhvervskørende og par uden børn samt enkeltmandsbrug. Audis slogan har gang på gang skinnet igennem, hvor teknikken altid har været et ekstra fokuspunkt hos producenten. Brugtbilsmarkedet byder på et stort udvalg, hvor eksempelvis firhjulstrækkere som Audi Q5 også finder sin plads. Søger du en brugt firehjulstrækker, der stadig leverer et luksuriøst udtryk, kan du med fordel se nærmere på vores udvalg af en brugt Audi Q5. Modelmæssigt befinder Audi Q5 sig mellem Q3 og Audi Q7, som også er driftige SUV’er. Denne model har siden introduktionen i 2008 vakt en del opsigt. Faktisk er den bygget på samme platform som Audi A4, en model, den dog adskiller sig en del fra, blandt andet på grund af det populære firhjulstræk, Quattro. Bilen kan bruges til forskellige formål, hvor den som erhvervsbil også hiver mange point. En rummelig kabine samt teknologi til op over ørene, er en lækker og smidig kombination der findes her i bilen.

Audi Q5 som brugtbil

Audi er kendt for at have et godt tag i brugtbilsmarkedet. Det skyldes, at deres biler generelt holder sig godt, hvilket også afspejles i de forholdsvis høje brugtbilspriser. Netop fordi en Audi virker som ny, selv efter en del års brug, er den nem at sælge videre. Audi bruger altid materialer i højeste kvalitet og har sans for detaljen, hvilket især kommer til udtryk i kabinen, der er en oplevelse i sig selv. Desuden er karosseriet på alle deres biler helgalvaniseret, hvilket betyder, at rusten har svært ved at få fat. Audi Q5 modellen er i sig selv ret populær på det danske marked, på trods af det høje prisleje. Dog skal det nævnes, at det især er gulpladeversionerne, der bliver solgt, og derfor er det også primært dem, som man finder blandt udvalget af brugte Audi Q5’er. En Audi Q5 ligger altså i cirka samme prislejer som de store modeller fra Mercedes og Porsche.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Audi Q5’er

Som udgangspunkt får du en lækker SUV i den mellemstore klasse, når du investerer i en brugt Audi Q5. Dog er Audi Q5 modellerne solgt med mulighed for individualisering af udstyrspakken, hvilket betyder, at der kan være stor forskel mellem de forskellige Audi Q5’er. Bilen fås desuden med forskellige motorer under kølerhjælpen. Oftest vil man finde den med en 2,0 eller 3,0 liters motor, hvad enten der er tale om en benzin- eller dieselversion. Samtlige modeller med undtagelse af 2,0 diesel udgaven kan fås med det populære firhjulstræk Quattro. De to benzinmotorer med henholdsvis 225 og 272 hestekræfter leverer en sportslig køreoplevelse, hvor man virkelig får bilens kræfter at mærke. Helt den samme oplevelse får man ikke af de tre dieselmotorer, der kan fås med 142, 177 og 245 hestekræfter, men denne motortype er til gengæld en del mere brændstoføkonomisk. Derfor er det også primært dieselversioner, som man vil finde på brugtbilsmarkedet. Generelt er dieselmotorer velegnet til længere køreture, mens benzinmotorer yder bedst ved kortere ture. Derfor bør man også overveje bilens brug samt ens egne ønsker og behov, inden man beslutter sig for, hvilken variant Audi Q5 man skal gå efter.

Når du skal finde en brugt Audi Q5

Først og fremmest skal man altså tage stilling til, hvilken slags og størrelse motor man ønsker under kølerhjelmen, hvis man vil investere i en brugt Audi Q5. Noget andet man skal være opmærksom på, når man leder efter en brugt bil i netop denne version, er udstyret. Som nævnt er der ingen egentlige udstyrspakker, der hører til denne model. I stedet er der i bilen en mængde standardudstyr som eksempelvis læderrat og klimaanlæg, og så kan man nogenlunde frit bygge oven på det med ekstraudstyr. Det er noget, man virkelig skal være opmærksom på, når man kigger på biler af denne type. Der kan nemlig være stor forskel på, hvor meget udstyr man får med på en given bil, uden at det behøver at kunne ses på prisen. Derfor kan man med fordel have fokus på mængden af udstyr, når man forsøger at finde frem til det bedste køb på en Audi Q5.

Vi har mange års erfaring med køb og salg er brugte biler, hvorfor vi er de rette at gå til, hvis du har tvivl eller spørgsmål omkring noget. Det kan være godt lagt ud at bruge lidt ekstra tid på at undersøge markedet, inden man køber, så man er sikker på at ende op med det rigtige valg. Som alternativ findes som sagt de store modeller fra Mercedes E-Klasse, herunder Mercedes ML63, eller Volvo XC60. Som et lidt billigere alternativ findes CR-V modellen fra Honda, hvor du stadig får en stor bil for dine penge. Et andet billigere alternativ kunne også være Mazda CX-5. På denne måde kan vi hjælpe dig med at finde frem til det rette valg til dig og dine individuelle behov, når du beslutter dig for at investere i en brugt bil.

Biler i Fokus

Del på