Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt BMW 320d?

Under 1. Verdenskrig producerede de to virksomheder Bayerische Flugzeugwerke AG og Rapp Motorenwerke GmbH begge motorer til fly. Efter krigen blev de to virksomheder i 1916 dog fusioneret, og blev til det som vi i dag kender som BMW (Bayerische Motoren Werke). I starten fremstillende virksomheden udelukkende motorcykler, men i 1928 kom der gang i bilproduktionen. Først under licens fra engelske Austin, hvorefter man i 1934 begyndte produktionen af egenudviklede biler. I dag udvikles de forskellige BMW’er primært i München, men produceres dog på en lang række fabrikker fordelt i mange lande, herunder Tyskland, Østrig, USA, Indien, Kina og Sydafrika. BMW står for god kvalitet og stærke motorer, der er nærmest umulige at slide op. De er i dag specielt kendt for deres modeller i luksusklassen, der tillader chaufføren at låne sig tilbage og opleve komplet køreglæde.

BMW 320d som brugtbil

BMW 3-serien har været kendt som den originale siden 1975. Den er indbegrebet af en sportslig sedan, med kombinationen af dens spændende design og en køredynamik, som man ikke ser andre steder. Modellen karakteriseres ved sin sportslige dynamik og eksklusive elegance. Er man heldig at finde en brugt BMW 320d med eksklusivt tilbehør, har man fundet en bil, som er skræddersyet til at løfte designet, komforten og funktionaliteten til nye højder. Skal man sammenligne en brugt BMW 320d med nogen af konkurrenterne på markedet, så kan man kigge på modeller som Audi A3, Mercedes B-klasse eller en Ford Fiesta, som er noget lavere i prisleje. Det kan også være, at man gerne vil sammenligne på tværs af diesel og benzinmodel. Benzinmotorerne vil helt sikkert begejstre chaufføren med temperamentsfuld kraftudvikling og spontan motorrespons også ved lave omdrejninger. Dieselmotorerne er derimod et eksempel på en konsekvent gennemførelse af teknisk formåen, hvilket sikrer maksimal ydelsesværdi og suveræn gangkultur ved samtidigt lavt forbrug. Ud fra egne behov, kan man derfra bestemme, hvilken model der bedst møder disse, og sikrer en den optimale køreglæde. Her er der måske også nogle økonomiske restriktioner, som man skal tage hensyn til. Det kan blandt andet nævnes at benzinmodellen vil være billigere i ejerafgift per halvår, sammenlignet med dieselmodellen. Det kunne også være detaljer, der er værd at tage med ind over i sine overvejelser. Tag også et kig på storebrødrene; BMW 530 og BMW 520

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte BMW 320d’er

I denne klasse finder man flere forskellige modeller som selvfølgelig alle sammen skiller sig ud ved at have forskellige karakteristika.  Man finder for eksempel den firecylindrede 320d (190 hk - diesel) og den firecylindrede BMW 320i (184 hk), som alle fås i en Sedan, Gran Turismo eller Touring udgave. De vejledende nypriser ligger ca. Mellem 450.000 og 570.000 kr., selvfølgelig alt afhængig af, hvad for en model fra 3-serien, der er tale om. BMW 320d sedan er kendetegnet ved et sportsligt udtryk med ekstremt høj ydeevne. Den har desuden et særligt lavt udledningsniveau og brændstofforbrug, som sikrer miljø- og økonomivenlig kørsel. Gran Turismoen har en mere alsidig karakter. Den bevarer dog stadigvæk et sporty udtræk med taglinjens coupéform, som er med til at understrege hvordan de sporty kvaliteter bringes ned i asfalten. Touring-modellen er kombinationen af et sportslig design, høj funktionalitet og dynamik. Med effektive benzin og dieselmotorer sikrer den begejstret køredynamik med imponerede lavt forbrug. Hvilken model, der passer bedst til en, kan man jo så bedst vurdere ud fra de behov, som man har til sin bil. Men med de mange fordele, som man finder i de enkelte modeller, skulle det være muligt at finde det rigtige match.

Når du skal finde en brugt BMW 320d

BMW 320 d modellen adskiller sig ved at være sporty, samtidig med at den kombinerer komfort og moderne teknologi. Det brugervenlige instrument gør de fleste chauffører glade og sikrer samtidig effektiv og sikker kørsel. Når det samtidig er præget af BMWs generelle luksuriøse udseende, kan man ikke lade være med, at sidde med en lille smil på, når man sætter nøglen i tændingen. En brugt BMW 320d vil være den perfekte bil både for den mellemstore familie, eller for erhvervsmennesket med behov for at rullende kontor. Til begge formål vil bilens design, størrelse og ydeevne gøre sig perfekt. Både som familie og arbejdsplads går man også op i, at bilen er økonomisk at køre rundt i. Derfor er en brugt BMW 320d også det perfekte valg. Fordi man jo netop får maksimal ydeevne sammen med et lavt brændstofforbrug. Sikkerheden er der heller ikke noget at sætte en finger på. Så hvis man vil have en bil, der scorer højt på alle de forskellige områder, så er der ikke nogen tvivl om, at man i denne model har fundet et rigtig godt bud. Hvis man sammenligner med de konkurrerende modeller på markedet, så vil man også finde ud af, at her er der altså virkelig noget at komme efter.

Biler i Fokus

Del på