Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt BMW 520d?

Mærket BMW har en længere og sjov historie bag sig. Oprindeligt er mærket en fusion af de to virksomheder Bayerische Flugzeugwerke AG og Rapp Motorenwerke GmbH. Begge disse virksomheder producerede fly under 1.verdenskrig. Men har i dag fusioneret til det mærke, som vi kender som BMW (Bayerische Motoren Werke). I dag producerer BMW både biler og motorcykler af meget høj klasse. Mærket er kendt for deres prisvindende design og stærke håndværk, der skaber motorer som er næsten umulige at slide op. At investere i et køretøj fra BMW vil derfor også være en sikker og god investering, da man får en bil som til enhver tid kan starte, og som vil give sin ejer masser af køreglæde. Selvom man går i gang med at kigge på de brugte modeller, som man finder på markedet. For eksempel en brugt BMW 520d, så kan man altså stadigvæk godt være sikker på, at det er en ren kvalitetsbil, man køber sig.

BMW 520d som brugtbil

Som sagt er det nærmest umuligt at slide en BMW motor op. Med den motor og det karosseri, som man får på en BMW 520d, vil man sjældent kunne mærke, at den allerede har været ud og køre adskillige kilometer på landevejene. En BMW 520d er en af de store modeller i sin klasse, og henvender sig derfor også til forbrugeren, som virkelig skal have en muskelstærk og sikker bil at køre rundt i. Her er virkelig kræset for detaljerne, hvilket man både kan se på bilens udvendige og indvendige design. Skal man sammenligne bilen med andre modeller på markedet, så kunne det være A6 modellen fra Audi, eller en Mercedes C model. At vælge den rigtige model, har selvfølgelig også noget at gøre med de krav, man har til bilen. Fordelene ved en brugt BMW 520d er blandt andet det økonomiske brændstofforbrug  som ligger på 23,8 km/l ved blandet kørsel. Derudover opfylder det æstetiske design alle forventninger til en bil med moderne teknologi og køreglæde i en klasse for sig. Hertil kommer også de mange hestekræfter og gear med glidende overgang, som giver en bil der virkelig kan flytte sig. Men sammen med de reaktionsdygtige bremser, bliver den stadig en af markedets mest sikre biler at køre rundt i. Er du på udkig efter en lidt mindre model i et mindre prislege, så kan du kigge på en brugt BMW 320 eller en brugt BMW X1.

 

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte BMW 520d’er

Fælles for bilerne i BMW 5-serie er at de flytter grænserne for den køredynamiske formåen. Det betyder stærkere motorer, omgivet af et sporty karosseri der virkelig kommer til sin ret. Den fremadpegende teknologi i BMW 5-serien sikrer at bilerne får maksimal udnyttelse af den imponerende dynamik. En lækker brugt BMW 520d sedan vil derfor have et brændstofforbrug på 23,8 km/l ved blandet kørsel, og en CO2-udledning i g/km på 109 også ved blandet kørsel. Med det intelligente ’driving assitant plus’ har du muligheden for at uddelegere vigtige, men monotone opgaver til assistentfunktionen. Denne understøtter automatiseret kørsel ved eksempelvis kø-kørsel og langsom trafik, og sikrer en behagelig kørsel, uanset hvordan trafikken måtte arte sig rundt omkring på landevejene. Med assistenten ved din side, er du altid sikret solid og økonomivenlig kørsel, og du kan derfor roligt læne dig tilbage og nyde turen hele vejen. I BMW 5-serien finder du også den lækre BMW 5 touring, som indeholder mange af de samme kvaliteter, som en brugt BMW 520d. Så for at være helt sikker på, at det er den rigtige model du vælger, kunne det være en god ide, at sammenligne de forskellige muligheder.

Når du skal finde en brugt BMW 520d

Den fantastiske BMW 520d model adskiller sig fra de andre modeller i 5-serien ved at være et nyt dynamisk højdepunkt.  Dette ses blandt andet i den intelligente letvægtskonstruktion kombineret med det suveræne styreegenskaber og fornemme køredynamik muliggjort via integral aktiv styring. I en brugt BMW 520d får du altså den ultimative køreoplevelse, og bliver din bedste ven på landevejen. Der er derfor også mange, der foretrækker denne model i erhvervsmæssige sammenhænge. Fordi den på alle måder opfylder de behov, som man måtte have for et rullende kontor. Med sportslæderrat, LED for- og baglygter og de lækre 17” letmetalfælge er udseendet heller ikke til at tage fejl af. Her er der tale om en bil, der virkelig skiller sig ud i sin klasse. Den er den perfekte løsning til dig, som leder efter en bil, der kombinerer kvalitet, sikkerhed og køreglæde i en og samme oplevelse. Modellen fornægter sig dog heller ikke som en glimrende familiebil, og kan derfor også være den helt rigtige løsning til familien, der har brug for meget plads og god komfort. Med den rummelige kabine, sikrer bilen at hele familien kommer sikkert fra A til B på den mest behagelige måde. Også uden at man nødvendigvis skal gå ned på det æstetiske udtryk og gennemførte design.

Biler i Fokus

Del på