284 Biler til salg!

Brugt BMW X2?

De fleste forbinder den sydtyske bilgigant, BMW, med sporty køreregenskaber og lækre biler. De seneste år er BMW dog for alvor begyndt at satse på familiebilerne også, men de går dog ikke på kompromis med det sportslige udtryk.

BMW har for alvor taget danskerne med storm, og nu er det ikke længere udelukkende unge fyre under 30 år, som kører dette premium mærke. Kvinderne og familierne er også kommet med, da flere og flere sætter pris på lækre premium biler som BMW.

BMW er et af de stærkeste brands inden for bilindustrien, og de er i konstant konkurrence med de andre tyske premium mærker, Mercedes og Audi. De dyster dermed mod hinanden i stort set alle bilklasser, men med den nye BMW X2, så ligner det BMW har lagt sig i front for denne klasse. De nærmeste konkurrenter er bl.a. Audi Q3 og Mercedes GLA og nogle af modellerne fra Volvo, Range Rover og Jaguar.

BMW X2 som brugtbil

Er du ude efter at finde en brugt BMW X2, så har du både fornuften og hjertet med. BMW er nemlig en af de biler med lave afskrivninger, når man ser på de lidt billigere af deres biler.

Folk vil i stigende grad have brugte premium biler, som du får med en brugt BMW X2 eller andre brugte BMW modeller. Derfor har BMW også vundet flere titler som bedste brugtbil, hvor der bl.a. kigges på værditab, fejl i modeller, rust og general holdbarhed.

Der er derfor rigtigt meget fornuft med, hvis du vil købe en brugt BMW X2. Du får altså en bil, som holder sin pris rigtigt godt, samt du får luksus til billige penge. Kabinen er altid vanvittig lækker i de tyske premium biler, samt køreregenskaberne er helt i top, når vi kigger på alle biler fra BMW.

Pladsforholdene er også gode i en BMW X2, hvilket kan være med til at gøre bilen til en oplagt familiebil. Flere og flere bytter også deres familiebil ud, for at købe en mindre SUV eller lignende.

BMW er kendt for deres utrolig holdbare motorer og gearkasser, så du bør kunne køre rigtigt længe i din BMW uden de store penge til service af de dyrere dele. Dette var også en af grundene til, at BMW har vundet flere titler som bedste brugtkøb.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte BMW X2’er

I forhold til de andre BMW-modeller skiller BMW X2 sig en del ud. Designet leder tankerne hen på de klassiske BMW modeller fra 1970’erne, hvor emblemet er placeret markant og skarpt på c-stolpen. På samme måde som den klassiske CSL Batmobil.

I forhold til de store modeller BMW X3 og BMW X4, er BMW X2 mindre i størrelsen. Der er dog stadig rigeligt med plads til en almindelig familie med barnevogn, voksne på bagsædet og andet udstyr i bagagerummet. Dermed egner bilen sig rigtigt godt til den moderne familie, som både prioriterer komfort, sport og funktionalitet. Samt den er nemmere at parkere i byen end de helt store stationcars og SUV’er.

Med alle disse gode egenskaber er BMW X2 en yderst populær brugtbil, og det er generelt en klasse, som er meget populær hos danskerne. Og de er blevet endnu mere populære, efter at bilafgifterne flere gange er blevet lempet betydeligt. Du får derfor rigtigt meget bil for pengene, hvis du vælger en brugt BMW.

Når du skal finde en brugt BMW X2

Der er rigtigt mange gode grunde til at købe en brugt bil i stedet for en ny, da de brugte biler taber langt mindre i værdi end en helt ny bil gør. Især hvis du vælger en populær model og klasse, som BMW X2.

Det er dog fortsat rigtigt mange penge og en stor investering, hvis man skal købe en lettere brugt premium bil, som denne skønne BMW. Det er altid godt at lave et godt køb, og derfor bør man også kigge på andre muligheder, for at undersøge dette marked.

 

Skal man kigge på konkurrenter til en BMW X2, så kan man med fordel kigge på Volvo V60, Audi Q3 eller Audi Q5 og Mercedes GLA. Eller man kan kigge mod Jaguar og Range Rover, som også har lavet nogle lækre modeller i denne klasse for premium familiebiler med gode sportsegenskaber og stor kørerglæde.

Tænker man på fremtiden og klimaet, så har flere af disse modeller også gode egenskaber som hybrid og elbiler. Det går på ingen måde ud over køreegenskaberne, det giver tværtimod ekstra power til bilen. Og power kommer du ikke til at mangle i denne klasse, og det gør du generelt aldrig med en BMW.

Biler i Fokus