284 Biler til salg!

Brugt BMW X3?

Når man tænker biler i luksusklassen, kommer man ikke uden om biler fra producenten BMW. Forkortelsen dækker over ”Bayerische Motoren Werke AG”, en stor koncern med mange kompetencer. BMW producerer ikke kun biler i høj klasse, men har også en vis markedsandel, når det kommer til motorcykler i god kvalitet. Koncernen er desuden moderselskab til Rolls-Royce Motors og står også for minibilmærket. Der kan altså ikke være tvivl om, at der er tale om en koncern af en vis størrelse, og den har da også været under opbygning længe. BMW’s historie går nemlig helt tilbage til 1922, hvor to virksomheder i München gik sammen for at danne det nye Bayerische Motoren Werke AG. Tilfælles havde de to virksomheder det, at de begge producerede motorer til fly under 1. Verdenskrig. Vejen har ikke været helt uden bump, men i dag er BMW en af de helt store inden for bilproduktion i luksusklassen. Firmaet har nemlig i dag en årsproduktion på over 1 million enheder, der både tæller biler og motorcykler. På begge af disse markeder beskrives BMW som værende god og pålidelig kvalitet til livsnyderen, der gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige, og det afspejles også i priserne på både biler og motorcykler fra BMW. 

BMW X3 som brugtbil

BMW er et utroligt populært mærke for dem, der gerne vil have lidt ekstra. Mærket kendetegnes blandt andet ved tysk grundighed, og der er fokus på kvalitet over hele linjen, lige fra design og materialer til motor og ydelse. Den gode kvalitet er netop det, der gør, at en BMW står som ny og giver en fantastisk køreoplevelse, selv hvis den er brugt. Derfor er disse biler utroligt populære på brugtbilsmarkedet, da man får et godt produkt og kan gøre en meget fordelagtig handel. Det gælder ikke mindst for modellen BMW X3, som i høj grad er til stede på markedet for brugte biler, især på gule plader. Officielt er bilen en del af X-serien fra BMW, hvor der med alle modellerne er tale om kompakte SUV’er. Dog har BMW X3 ikke meget ud over navnet tilfælles med sine modelbrødre BMW X1 og BMW X2, da den må siges at være noget for sig selv. Egentlig er den også en del af BMW 3-serien, da BMW X3 er bygget på den samme platform som bilerne i denne serie. BMW X3 siges at være den første Sports Activity Vehicle og kan derfor ses som værende stifter af en helt ny klasse af biler. Det sporty kommer ikke kun til udtryk i udseendet, som er utroligt karakteristisk for netop denne model, men også i det, man finder under kølerhjelmen. SUV’en her fra BMW er til livsnyderen, der ønsker at kombinere luksus og kvalitet med et sporty udtryk og en brændstoføkonomisk tanke.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af BMW X3 som brugtbil 

Som med mange af de andre biler fra BMW kan denne type fås både med diesel- og benzinmotorer. Dog er der flest BMW X3’er med dieselmotorer på brugtbilsmarkedet, da BMW virkelig imponerer med deres dieselmotorer i forhold til brændstoføkonomi. Selv den mindste dieselmotor BMW X3 sDrive 18d kører 19,6-21,3 km på literen. Det er dog ikke noget, der kan mærkes på køreoplevelsen, for bilen går alligevel fra 0-100 km/t på blot 9,5 sek. Med en BMW X3 får man altså lidt af det bedste fra begge verdener – en køreoplevelse ud over det sædvanlige kombineret med omtanke for både miljø og pengepung. BMW X3 kan også fås med en lidt større motor med navnet BMW X3 xDrive20d, der giver en tophastighed på 210 km/t og lader dig gå fra 0-100 km/t på 8,1 sek, samtidig med at værdierne for forbrug stadig ligger på imponerende 18,2 til 19,6 km/liter. Det er altså et godt valg for livsnyderen, der gerne vil køre i en fed bil med en masse rå muskelkraft, uden at det går ud over det brændstoføkonomiske aspekt. Med hensyn til udstyr kommer BMW X3 med en mængde standardudstyr samt mulighed for en bred vifte af tilkøb. Mængden af udstyret i en given bil skal man være ekstra opmærksom på, når man handler på brugtbilsmarkedet, da det ikke altid vil afspejles i prisen.

Når du skal finde en brugt BMW X3

Som sagt er en BMW X3 en bil lidt for sig selv. I Danmark findes den især på gule plader, da prisen så vil være langt mere overkommelig end på hvide plader. På mange områder konkurrerer BMW med to andre tyske bilproducenter, nemlig Audi og Mercedes-Benz, og det gælder også på SUV-området. Af alternativer til BMW’s X3 er det værd at nævne Audi Q5, Mercedes Benz GLK og Mazda CX-5. Også her får man en lækker SUV med masser af hestekræfter under kølerhjelmen. Det kan altså godt betale sig at tjekke markedet og også de enkelte biler, inden man investerer i en BMW X3 som brugtbil.

Biler i Fokus