284 Biler til salg!

Brugt BMW X4?

Det tyske bilmærke BMW er resultatet af en fusion imellem de to firmaer Bayerische Flugzeugwerke AG og Rapp Motorenwerke GmbH. Navnet blev, som vi kender det i dag BMW (Bayerische Motoren Werke). Begge virksomheder har tidligere beskæftiget sig med at fremstille af flymotorer under 1. Verdenskrig.  BMW producerer i dag både motorcykler og forskellige bilmodeller. Begge produkter er kendt for deres høje kvalitet, det ekstraordinære design, og en komfort man ikke finder andre steder. Herunder nævnes også de mange køreegenskaber, som er med til at gøre BMWs biler helt unikke. Bilerne har mange hestekræfter, glidende overgang i gearene og reaktionsdygtige bremser, der samtidig gør dem utrolig sikre at køre rundt i. Med biler, der kan holde til at køre hundrede tusindvis af kilometer, er det heller ikke noget problem for eksempel at købe en brugt BMW X4.

BMW X4 som brugtbil

BMWs biler ligger i klasse med nogen af de andre ekstravagante mærker som Audi, Ford og Mercedes. Man kan for eksempel sammenligne en brugt BMW X4 med en brugt Audi Q5, eller en brugt Mazda CX5, hvis man ønsker en SUV i et mindre prisleje. Disse modeller tilbyder på samme måde, et sporty look og mange hestekræfter, der virkelig kan få bilen til at flytte sig på vejen. Alle modellerne fås både som diesel eller benzin. Her handler det om, at man som forbruger skal regne på, hvad der bedst kan betale sig for en selv. Går man efter den miljøvenlige løsning, skal man hovedsageligt gå efter dieseludgaverne, da de har et mindre brændstofforbrug. Vælger man en dieselmodel, skal man dog, i visse tilfælde, også regne med, at den er dyrere i årlig ejerafgift. Så hvis det økonomiske perspektiv spiller ind, så er det altså nogen af disse detaljer, man skal have med i sine overvejelser. Her er man jo selvfølgelig velkommen til at søge kyndig vejledning, så man kommer hjem med den helt rigtige bil.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte BMW X4’er

Når man skal købe en ny bil, har man ofte overvejelserne, om det vil være en dum investering at købe den brugt. Det åbner selvfølgelig op for nogle flere muligheder, når man køber bilen brugt, da den jo så også er reduceret i prisen. Men hvis der følger en masse problemer og vedligeholdelsesudfordringer med, så er det måske ikke det værd. En BMW X4 er designet med en række forbedringer inden for aerodynamik. Det betyder optimerede cW-værdier, som har en positiv indvirkning på brændstofforbruget, og derfor også påvirker udledningen fra motorerne på en positiv måde. Derudover sikrer aerodynamikken også at bilen får en bedre lyddæmpning og rustbeskyttelse. Alle disse ting, får man selvfølgelig også med en brugt BMW X4, og derfor får man samme fantastiske bil, blot til en reduceret pris. BMW X4 kommer ud af BMWs X familie, hvis profillinje er kendetegnet ved at være sporty, med brede skulderlinjer og muskuløse former. Modellen fås også i mindre udgaver, som en BMW X1 og en BMW X2 eller den større model BMW X5. Der er altså mulighed for at finde den bil, som passer lige til de behov, man måtte have. 

Når du skal finde en brugt BMW X4

Den lækre BMW X4 henvender sig til forbrugeren, som gerne vil have en lækker muskelbil, der dog ikke dominerer som den største i klassen. Prisen er derfor også til at have med at gøre, specielt når man kigger på de brugte modeller. Men den gode kvalitet og det stærke design, skal man dog ikke lade sig forskrække over, at bilen har nogle kilometer på bagen. BMW X4 modellen er udstyret med køreprogrammet ECO PRO, som hjælper til at reducere brændstofforbruget helt op til 20 % ved at man som chauffør tilpasser sin kørestil til de forskellige anbefalinger. Med en 8-trins steptronic-gearkasse når denne model også nye standarder inden for dynamik og effektivitet. Med denne teknik reduceres brændstofforbruget betydeligt, mens man stadigvæk får fornemmelsen af at sidde i en sporty bil, der forstår at flytte sig. Det udvidede gearsystem sørger for, at der selv ved høj hastighed sikres lave motoromdrejninger, hvilket giver reduceret motorstøj. Den elektriske servostyring gør det nemt at styre bilen rundt, selv i skarpe vendinger. Det vil derfor føles som en drøm, at styre denne lækre bil rundt, hvor end man beslutter sig for at køre hen. Hvis man tidligere var i tvivl om, hvorvidt en brugt BMW X4 var den rigtige bil for en selv. Så får man her alle argumenterne for, hvorfor denne bil netop er den helt rigtige investering for dig, som står og mangler en ny bil. Hvad enten det er til privat brug, eller i erhvervsmæssige sammenhænge, at du står og har brug for en ny brugt bil. Så vil en BMW X4 for de fleste, være et rigtig godt bud på en bil, af den rette slags.

Biler i Fokus