Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt BMW?

BMW mærket har sine rødder fra den tyske motorproducent Bayerische Motoren Werke, som blev grundlagt i 1916. På daværende tidspunkt producerede motorproducenten udelukkende flymotorer og begyndte på motorcykelproduktionen i 1928. Den første BMW bil blev fremvist i 1930`erne og efterfølgende er der sket en stor udvikling indenfor BMW bilerne. I dag findes der en masse forskellige modeller, store som små samt med forskellige køreegenskaber. BMW betragtes som en af de tre største bilproducenter af luksusbiler og er dermed et bilmærke, som mange bilejere går og drømmer om. BMW bilen er kendt for at have mange hestekræfter, en smidig motor, reaktionsdygtig bremse, glidende gearovergang samtidig med, at bilen ligger utrolig godt på vejen. Selvom det blæser og på anden vis er dårligt vejr, så er BMW‘en en af de slags biler, som forbliver solidt på asfalten.

BMW som brugtbil

Der findes mange modeller indenfor BMW bilmærket. Inden for hver model er bilerne nummereret med eksempelvis 1-serie til 7-serie. Tallet siger noget om bilens størrelse og egenskaber. 1-serien er en praktisk lille bil, imens 7-serien er en stor og praktisk bil. BMW`s M-serie er kendt for, at have ekstra hestekræfter og flere køreegenskaber i forhold til de andre modeller. Hvis du er på udkig efter en bilmodel, som kan klare at køre på underlag som sten, grus og i bjerge, så er X-modellen helt sikkert noget for dig. Tag eventuelt et kig på BMW X1- eller X3-modellen, som er utrolig gode og solide firehjulstrækkere til lange køreture. Hvis du er i tvivl om hvilken type BMW, der passer bedst til dit behov, så står vi altid klar til at hjælpe med professionel og kyndig rådgivning.

Før i tiden blev BMW anset for, at være et luksuriøst bilmærke, som kun velhavende mennesker havde råd til. I dag er priserne på BMW’er lidt mere medgørlige, så en almindelig middelklasse familie også kan være med på bølgen – specielt også med muligheden for at finde brugte BMW’er på vores side. BMW’en er ikke i den forstand blevet en mindre attraktiv bil. Der er bare kommet nogle flere modeller, hvorved de små BMW størrelser naturligvis er billigere i forhold til de større modeller. I takt med tiden har folk også fået flere penge mellem hænderne, så de har råd til en bil som BMW. I dag har utrolig mange virksomheder BMW´er som firmabiler. Der er mange grunde til dette, men en af de væsentligste grunde er, at virksomhedens succes og økonomiske fremgang naturligvis kan afspejles i bilerne. En brugt BMW er dog en af de biler, som holder værdi og stand rigtig godt og er sjældent et dårligt køb.

Konkurrenterne til denne bil i samme klasse er blandt andet: Audi, Mercedes og Volvo.

Brugte biler til salg

Specifikationer for de brugte BMW’er du finder på vores side:

BMW 320

 • 320’eren indgår i BMWs 3-serie. Heriblandt den firecylindrede320d (190 hk - diesel) og den firecylindrede 320i (184 hk). Fås i en Sedan, Touring eller Gran Turismo udgave.
 • Vejledende nypriser: ca. mellem 450.000. – 570.000 kr., alt afhængig af hvilken model fra 3-serien.

BMW 520

 • 520’eren indgår i deres 5-serie i udgaverne Touring, Gran Turismo eller Sedan. Heriblandt firecylindret 2.0 520d (184/190 hk) og firecylindret 520i (184 hk)
 • Vejledende nypriser: ca. 600.000 kr. – 840.000 kr.

BMW 530

 • Indgår også i BMW’s 5-serie – heriblandt 530d (258/265 hk) eller 530i (188/252 hk), hvor de også fås i Touring, Sedan og Gran Turismo udgaverne (520i fås dog kun i Sedan udgaven).
 • Vejledende nypriser: ca. 700.000 kr. – 1.200.000 kr.

BMW X1

 • Fås i flere forskellige udgaver/modeller. Fra 136 – 231 hestekræfter. Både i diesel- og benzinudgaver.
 • Vejledende nypriser: ca. 440.000 kr. – 720.000 kr.

BMW X2

 • Den nye coupé SUV – vil nok først være at se rundt på gaderne i slut 2017/start 2018.

BMW X5

 • Modellen her fås også i flere udgaver, hvor du kan få fra 231 hk i sDrive 25d aut. Til 575 hk i X5M’eren.
 • Vejledende nypriser: ca. 1.130.000 kr. – 1.730.000 kr.

Faktorer du skal være opmærksom på i forbindelse med brugte BMW`er:

Selvom en brugt bil er billigere end en helt ny, så skal kvaliteten og bilens funktioner være i god stand – hos os bestræber vi os efter, kun at have det bedste udvalg. Som det første skal du som kunde være sikker på, hvilken slags bil, du er på udkig efter. Bilvalget skal nemlig afspejle dit eget behov, så derfor er det vigtigt, at du er klar over hvilke kriterier, som modellen skal opfylde. Modellen bliver som regel valgt ud fra kørselsbehovet. Det vil sige, om det skal være en benzin eller en dieselbil. Hvis du som bilkøber falder for en brugt BMW, så vedlæg evt. trafikstyrelsens hjemmeside et besøg og udforsk bilen for kørt antal kilometer, nummerplade, synsrapporter og lignende, så svindel undgås så vidt som muligt.

Andre faktorer, som du som bilkøber skal være opmærksom på, er hvor brugt bilen egentlig er. Uanset om bilen har stået stille eller ej, så er det altid godt lige at få en mekaniker til at tage et kig på den. Har bilen været ude og køre meget, så vil den som regel være slidt på bremser og dæk. Virker bilen til at være for slidt til prisen, så prøv at pres forhandleren ned. Du skal som bilkøber være tilfreds med dit køb uanset hvad. Det er en god ide, at tage en person med, som har forstand på biler. På denne måde undgår du, at begå en dårlig handel. Husk og kig bilen ordentlig igennem, både indeni og udenpå. Tjek efter for skader, ridser og defekter, så du er sikker på, at få en bil i god stand. Som det sidste råd bør du få en prøvetur i bilen, så du kan mærke, om bilen er noget for dig.

Andet spændende læsestof til dig, der overvejer en brugt BMW: 

Årets brugtbil i 2016, BMW 3 serie: http://www.fdm.dk/nyheder/aarets-brugtbil-bmw-3-serie 

Guide til køb af brugt bil: http://politiken.dk/forbrugogliv/biler/art5482333/Det-skal-du-kigge-efter-n%C3%A5r-du-k%C3%B8ber-en-brugt-bil

Biler i Fokus

Del på