Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Skoda?

Skoda blev oprindeligt stiftet af to tjekkiske cykelsmede, og det var da også oprindeligt et cykelmærke. Men som udviklingen i tiden gik, så fulgte de to cykelsmede også med, og de begyndte at producere biler. Det var der nemlig også mange andre virksomheder, der begyndte på omkring dette tidspunkt. Men der er altså mange, af disse producenter, som med tiden er gået nedenom og hjem, men det er Skoda bestemt ikke. Dette skyldes i høj grad deres evne til at designe og producere biler i en virkelig høj grad af kvalitet, og de kører bare derudaf – også den dag i dag. Det er jo netop dét, som folk gerne vil have. Det er selvfølgelig lækkert med en masse ekstraudstyr og fede detaljer, men det vigtigste er jo, at det er en stabil bil, der bare kører år efter år - det er netop det, som Skoda gør så fantastisk godt.

Det hører dog med til historien, at Skoda faktisk har oplevet meget svære tider, som de dog er kommet ud af igen. Det var omkring den kolde krig, at der virkelig opstod nogle problemer, som de skulle have løst. Det handlede om, at de satsede rigtig meget på design, men de glemte at få teknik-udviklingen med på samme højde. Dette bevirkede, at der med det samme var langt færre folk, der valgte at købe biler af dette mærke. Det var en meget hård tid for producenten, men de lærte af det og tilegnede sig selvfølgelig nogle rigtig vigtige erfaringer, og man kan roligt sige, at de kom styrket ud af de hårde tider. Og det er netop sådan noget som dette, der kendetegner en god og sund virksomhed. Derfor kan man som kunde også trygt stole på, at man får rigtig meget for pengene, når man køber en Skoda.

Skoda har faktisk haft nogle problemer med sådan rigtigt at komme ind på det vestlige marked, og det er der rigtig mange forskellige grunde til. En af dem er selvfølgelig, at virksomhedens oprindelsesland var Tjekkiet, og derfor henvender det sig automatisk fra begyndelsen til kunderne, der geografisk ligger tættest på. Men da Skoda Felicia blev lanceret blev det Skodas vendepunkt, og kunder på det vestlige marked begyndte at købe Skoda. Det helt store gennembrud kom dog med Skoda Octavia, som virkelig bed sig fast på det vestlige marked, og den dag i dag er det biler som Skoda Octavia, Skoda Citigo og Skoda Fabia, som er populære på markedet.

Skoda som brugtbil

Skoda Auto, eller i folkemunde bare kaldt Skoda, er en tjekkisk bilfabrikant, som har lange og stolte traditioner bag sig. Gennem årene har Skoda muligvis ikke haft lige så meget opmærksomhed i medierne, som eksempelvis Mercedes og BMW. Men selvom at Skoda ikke producerer biler, der gør så meget væsen af sig, som førnævnte bilmærke, så producerer de dog biler, der er holdbare i længden, og som unægteligt gør sig godt på bilmarkedet. Skoda har formået, via kontinuerlig og professionel udvikling, at skabe bilmodeller, der sikrer pålidelig og komfortabel transport.

En bil kan være mange ting, og der bliver hele tiden udviklet på bilkonceptet. Der bliver kontinuerligt designet og udviklet nye bilmodeller, hvilket kun er positivt. Hvis der ikke sker forandringer, så ville vi heller ikke se forbedringer, og nye og bedre bilmodeller. Skoda er også helt med på forandringerne, men de gør det på en stilsikker måde. De går aldrig ned på prioriteterne omkring, at det altså handler om at give mennesker en god oplevelse af at transportere sig selv i bil. Ligeledes, at man kommer sikkert og behageligt frem til sin destination, uden at der opstår problemer med bilen. Det er generelt en utrolig driftssikker bil hele vejen igennem, og blandt andet derfor er der rigtig mange, der godt kan lide Skoda.

Konkurrenter i samme klasse som Skoda er blandt andet Citroen, Peugeot og Toyota.

Brugte biler til salg

Specifikationer for de brugte Skoda’er, du finder på vores side:

Skoda Citigo:

 • Nypris fra 80.000-140.000 kr.
 • 1.0 liters motor med meget lavt brændstofforbrug, perfekt til bykørsel.
 • Yder mellem 60-75 hestekræfter.

Skoda Fabia:

 • Nypris fra 130.000-210.000 kr.
 • 1.0 eller 1.2 liters motor
 • Yder mellem 60-75 hestekræfter.

Skoda Octavia:

 • Nypris fra 210.000-300.000 kr.
 • 1.0 til 1.8 liters motor i både diesel og benzin.
 • Yder mellem 100-160 hestekræfter.

Skoda Rapid:

 • Nypris fra 170.000-250.000 kr.
 • 1.2 og 1.4 liters motor.
 • Vælg mellem model med 90 eller 110 hestekræfter.

Skoda Superb:

 • Nypris mellem 300.000-450.000 kr.
 • Mellem 1.4 og 2.0 liters motor.
 • Yder mellem 120-150 hestekræfter

Skoda Yeti:

 • Nypris mellem 210.000-400.000 kr.
 • Fra 1.2 liters til 2.0 liters motor i både diesel og benzin.
 • Yder mellem 110-150 hestekræfter.

Faktorer du skal være opmærksom på i forbindelse med brugte Skoda’er:

Hvis man vælger at købe en brugt Skoda, så får man med garanti en bil i høj klasse, også selv om den er brugt. Som sagt er Skoda kendt for at producere biler, der holder i rigtig mange år, og man kan også se ret gamle modeller af dem, som stadig drøner rundt på motorvejene og i byerne. En brugt Skoda går man aldrig galt i byen med, og derfor er det også rigtig heldigt, at der faktisk er mange brugte Skoda’er, som står til salg, og som man kan få til en helt rimelig pris. På vores side vil du altid kunne finde et stort udvalg af brugte Skoda’er iblandt annoncerne. Fra langt de fleste, som har ejet en Skoda, lyder det da også, at de har været godt tilfreds med at eje en bil af dette mærke. Derfor kan man ikke komme uden om, at en brugt Skoda i langt de fleste tilfælde er en god investering. I og med der er tale om et stabilt og kendt bilmærke, så vil du også opleve at en brugt Skoda holder værdi bedre end andre brugte biler. Prisen vil heller aldrig komme op i det helt høje prisleje, så en brugt Skoda er overkommelig på langt de fleste budgetter.

Andet læsestof til dig, der overvejer en brugt Skoda:

Positiv anmeldelse af Skoda Fabia: http://www.hvilkenbil.dk/test-fornuften-foerer-an-i-skoda-fabia/

Skoda Octavia blev i 2014 kåret til årets bil i Danmark: http://bilmagasinet.dk/bil-nyheder/arets-bil-i-danmark-2014-er-en-skoda

Biler i Fokus

Del på