Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Toyota?

Toyota er et bilmærke, som har haft helt utrolig succes i Danmark, og faktisk er det sådan, at dette bilmærke har haft kæmpe succes i hele Norden. Der er noget ved disse biler, som henvender sig og appellerer rigtig meget til os nordboere, og det har de så i den grad kunne mærke hos Toyota. Og det virker ikke som om, at succesen umiddelbart aftager. Den synes altså at fortsætte, og man kan egentlig godt forstå, hvorfor den gør det. Der er tale om biler, som bliver fabrikeret med det for øje, at kunderne skal have kvalitet til en fornuftig pris. Det er slut med argumentet, at kvalitet absolut skal koste mange penge. Sådan er det ikke, sådan behøver det ikke at være, og der skal kvalitet ud til folket. Nu kan man også gå efter brugt Toyota og få helt utrolig meget for pengene. Og der er også mange forskellige modeller, som man kan gå efter, og det er ens daglige behov, som kommer til at være afgørende for, hvilken model man vælger at gå efter. Men uanset hvad man vælger at gå efter, så kan man være helt sikker på, at man får en bil, som holder rent kvalitetsmæssigt, og som er virkelig god at køre. Det er køreoplevelsen, som der bliver fokuseret på, og den får man stort set ikke bedre i nogen andre biler. Derfor er der også så mange kunder, der er rigtig tilfredse med deres køb, når de vælger at købe en brugt Toyota.

Toyota som brugtbil

Toyota er faktisk ikke et firma, som er så gammelt, som mange af de andre traditionelle bilfabrikanter kan prale med. Men det er alligevel rimelig gammelt, og det har en lang stolt tradition bag sig. Der er ikke nogen direkte enkelt grundlægger af virksomheden, men det bestod af en række samarbejdende virksomheder, som stadig samarbejder, og der er rigtig mange firmaer inde i hovedfirmaet i dag. Ja, faktisk er der over 500 firmaer under hovedfirmaet i dag.

Toyota er, som de fleste nok ved, en japansk bilfabrikant, og de har virkelig formået at få nogle bragende succeser gennem tiderne, men det er måske faktisk særlig indenfor de seneste 10-20 år, at de har oplevet et stigende salg, i hvert fald i den vestlige del af verden, og det skyldes ikke mindst, at de har haft et øget fokus på flot og stilfuldt design kombineret med gode specifikationer og velfungerende dele, som bilerne bliver produceret med.

Toyota har utrolig stor betydning for den japanske økonomi, da det jo helt klart er den største virksomhed i landet, hvor der er rigtig mange indbyggere. Derfor er der også rigtig mange, der arbejder for virksomheden, og man kan forestille sig, at hele den japanske økonomi ville gå i hårdknude, hvis der pludselig skete et eller andet, som havde den konsekvens, at Toyota måtte lukke. Det ville simpelthen have katastrofale følger for rigtig mange mennesker. Toyota er den 13. største virksomhed overhovedet på hele jorden, og det siger også bare noget om, hvor mange biler de egentlig producerer. De bliver købt af kunder over hele jorden, og bilerne henvender sig til alt fra folk med begrænsede økonomiske midler og helt op til ministre og den slags, som bruger bilerne i embedsmedføre.

Brugte biler til salg

Specifikationer for de brugte Toyota’er, du finder på vores side:

Toyota Auris:

 • Auris Comfort eller Auris Spirit, begge med 1.2T T2 motor eller hybrid.
 • Nypris fra 215.000 til 290.000 kr.
 • 100 til 120 hestekræfter.

Toyota Avensis:

 • 4-cylindre motor mellem 1.6 og 2.0 liters.
 • 97 til 150 hestekræfter, der yder rigtig godt hele vejen.
 • Nypriser mellem 270.000 og 500.000 kr.

Toyota Aygo:

 • Nypriser mellem 90.000 og 110.000 kr.
 • Hestekræfter fra 69.
 • 3-cylindre motor 1.0 liters

Toyota Corolla:

 • Motor mellem 1.4 liters og 2.2 liters, 4-cylinder.
 • Nypriser mellem 250.000 og 300.000 kr.
 • Udgik af Toyotas sortiment fra 2009, og kan derfor findes til gode priser i dag.

Toyota RAV4:

 • 4-cylinders 2.0 eller som hybrid med 2.5.
 • Mellem 143 og 197 hestekræfter.
 • Koster mellem 350.000 og 600.000 kr. i nypris. 

Toyota Yaris:

 • Fås i flere forskellige motorvarianter fra 1.0 liters VVT-i til 1.5 hybrid.
 • Både i 3-cylinder og 4-cylinder.
 • Mellem 69 og 100 hestekræfter.
 • Nypris fra 105.000 kr. til 200.000 kr.

Faktorer du skal være opmærksom på i forbindelse med brugte Toyota’er

Toyota har mange forskellige modeller på markedet i øjeblikket, og de har også førhen haft mange forskellige modeller. Blandt de helt store favoritter er nok Aygo, Yaris og Avensis. De bliver solgt i et rigtig stort antal, og de henvender sig også hver især til forskellige målgrupper. Andre modeller hos Toyota, som er værd at overveje som brugte biler er blandt andet Toyota Avensis Verso, Toyota Urban Cruiser og Toyota Prius.

Der er de helt små biler, som gør det rigtig godt inde i byerne og den slags, men som også sagtens kan køre på motorvejene, og så er der familiebilerne, hvor der er fokus på komfort og rummelighed og ikke mindst også en økonomisk tilgang til det at køre bil. Brugt Toyota kan man få rigtig mange steder, og det skyldes, at der er så mange mennesker, der har eller har haft en Toyota. Der er simpelthen så mange biler solgt på det danske marked, at det er helt naturligt, at der er så mange til salg som brugte biler, og de er faktisk også rigtig eftertragtede som brugtbiler.

En brugt Toyota er med garanti et rigtig godt køb. Man kan simpelthen ikke gå helt galt i byen, når man vælger denne løsning, og derfor er der også rigtig mange mennesker, der vælger denne løsning, fordi de kan være helt sikre på, at de ikke ender med at købe katten i sækken. Hvis man ser sig om i trafikken, så kan man også ret hurtigt se, at brugt Toyota altså er noget af det, som kører mest rundt, og der kan godt være tale om rigtig gamle biler, som faktisk kører rigtig godt endnu. Dette med, at der er gamle biler af dette mærke, som stadig kører rundt i trafikken, det er næsten som et kvalitetsstempel i sig selv, og det bevidner virkelig, at det er gennemført kvalitet. Konkurrenter i samme klasse er blandt andet Nissan, VW og Ford.

Andet læsestof til dig, der overvejer en brugt Toyota:

Rigtig god anmeldelse af Toyota Aygo: http://www.fdm.dk/biler/test-teknik/motors-biltest/toyota-aygo-–-farverig-koereglad

Omtale af en af Toyotas hybrid-biler: http://www.biltorvet.dk/nyhed/77989

Biler i Fokus

Del på