Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt VW Golf?

I 1930’erne blev Volkswagen for første gang oprettet, hvor de hurtigt fik sat en stopper for sig da krigen brød ud. Her blev fabrikkerne blandt andet udsat for bombardement, hvilket også gjorde det meget svært at administrere dem. Produktionen blev dog genoptaget efter krigen var ovre, og man fandt hurtigt ud af, at VW Type 1 modellen skulle få meget stor succes det efterfølgende stykke tid. Den overgik endda Ford T’s model, der på det tidspunkt var kendt som verdens mest sælgende bil. I dag har mærket ikke mindre end 3 biler på den liste, hvilket også gør dem til det eneste selskab med 3 modeller på listen der stadig er i produktion. Virksomheden går meget op i forskning og udvikling, hvilket man også kan se fra deres mange forskellige modeller. Her har innovation hele tiden været en nøglefaktor, som altid har drevet dem hen til nye steder. Måske det var noget med en brugt VW Golf der i dag har mange ansigter som følge af den store efterspørgsel bilen har oplevet igennem årene.

VW Golf som brugtbil

Som Volkswagen selv siger det, er Golf’en en bil der har skabt sin egen klasse igennem årene. Hele tiden bliver der sørget for nye tiltag, nyt design, nye smarte ideer, som sikrer en sjov og spændende kørselsoplevelse. Der er virkelig tale om en alsidig bil, som kan være din tro følgesvend i mange tilfælde. Der er altid lagt lidt godt i posen, når Volkswagen udkommer med nye golf modeller. Så er der højnet med komforten, eller også har kvaliteten fået endnu en opper, eller måske er det teknologien der er kommet noget bedre af. Lige meget hvad ser man forskelle på de mange forskellige Golf modeller, der findes den dag i dag. Bilen kan levere en fantastisk kørselsoplevelse, og selvom bilen den dag i dag stadig ikke egner sig til den helt store familie på slæb. Så kan du stadig opleve, at bilen får mere rummelighed jo længere vi kommer op i årgangene. Sikkerhed er også noget der er sørget for, og her bliver man som noget af det første mødt af ’Front Assist’. Her sørger bilen for at skanne området, og sørge for at undgå eventuelle farer for kollisioner og lignende. Bilmærkets andre modeller såsom VW UP og VW Tiguan vælger at fokusere på lidt andre præferencer hos folk. For selvom at en brugt VW Golf har meget og byde på, har den stadig nogle mangler i forhold til dækning af behov for nogle personer.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte VW Golf´er

Golf har en lang historik af forskellige modeller og det hele startede med en VW Golf I der hovedsageligt skulle fungere, som en afløser for den ellers meget populære Type 1 (Boblen). Allerede tre år efter at bilen kom i produktion, kunne man sende nr. 1 million ud af døren. Her var man godt klar over, at man ville sætte sit præg i biluniverset med denne klassiske model. Bilen lagde bund for det design, som resten af modellerne har taget udgangspunkt i. Året 1983 kom, og man introducerede verden for en ny model nemlig en VW Golf II. Her kunne det ses, at man fortsat valgte den meget karakteristiske form, der senere hen skulle vise sig at skabe sin helt egen bilklasse. I 1993 kunne bilen for første gang fås som stationcar, hvilket også bragte endnu mere succes med sig. Det var også her man introducerede en VW Golf III, der havde turbodiesel med direkte indsprøjtning også kaldet TDI. Med en VW Golf IV kom hatchback modellen tilbage i 1997, hvorefter afløseren VW Golf V tog over i 2003. Året 2005 stod før døren og her kom den famøse VW Golf Plus også på banen, der blandt andet bød på en højde niveauet over de andre.

Når du skal finde en brugt VW Golf

Senere hen kom VW Golf VI på markedet, der stadig blev bygget på forgængerens platform. Denne model blev introduceret ved Paris Motor Show mod slutningen af 2008. Efter VI’eren kom den nyere udgave i form af en VW Golf VII, som også er bygget på en anden platform. En MQB-platform som er justerbar, og derfor også er optimal for nuværende og fremtidige modeller inden for VW. Selvom modeller som Audi A3 og SEAT Leon deler samme platform, har de stadig meget store forskelle. Som man nok kan se, så har bilen mange ansigter. Det vidner dog også om en ubetinget succes, der er gået over i bilhistorien adskillige gange. Der er ingen tvivl om, at man får en bil som er lavet til at tilfredsstille dig. Du får en bil, hvor kvalitet er dagligdag og slet ikke noget man er gået ned på. Komfort samt rummelighed er nogle egenskaber som bilen fortsat leverer og gerne på et højere niveau. Du kan med fordel tage et kig på nogle af de nyere Golf modeller og der er rig mulighed for at finde en brugt udgave af disse.

Biler i Fokus

Del på