Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt VW Passat?

Volkswagen blev grundlagt af Hitler tilbage i 1930’erne, hvor den agerede som en del af hans ”Kraft durch Freude” program. Planen var at folk skulle spare op til deres egen Volkswagen, dog blev det ikke til meget da 2. verdenskrigen udbrød. Her blev fabrikkerne udsat for bombardement, og måtte nedlægge produktionen. Senere hen genåbnede man samlebåndet, og VW type 1 fik kæmpesucces. I 2016 var VW verdens største bilproducent, hvor blandt andet VW Golf var en stor del af denne titel. I dag kan du finde mange forskellige modeller indenfor VW gruppen, som både fra ny og brugt leverer en god køreoplevelse. Med en brugt VW Passat kan du få et godt køretøj, som passer godt til folk med sans for detaljer og familiebrug. Her er der virkelig sørget for lækkerier til både fører og passager, igennem en lang række modeller.

VW Passat som brugtbil

Som sagt besidder en brugt VW Passat et væld af teknologiske systemer, der både sikrer en tryg og komfortabel køretur. Som noget af det første møder du Park Assist, der uden problemer hjælper dig med at få parkeret bilen. Det er ikke alle der er stærke på det område, og her er det rart at have den fornødne assistance ved hånden. Her bliver der registreret parkeringsbåse, og tilmed også automatisk parkeret. Udover det kommer der også fodgængerregistrering, der hjælper med at beskytte fodgængere. Så der er minimal chance for, at du ved et uheld kommer til at ramle ind i nogen, når man kører rundt i byen. Skulle man komme i en situation, hvor man ikke kan stoppe bilen selv. Så er bilen også udstyret med et system, som sørger for at advare både dig og andre trafikanter og få standset bilen på en sikker og kontrolleret måde. I den tætte trafik hjælper bilen dig også uforstyrret igennem, hvor kollisioner typisk kan opstå. Så det skal man heller ikke være bekymret for, når man slentrer igennem den langsomme trafik. Skal du rundt med en trailer eller lignende, kan du også få hjælp af Trailer Assist. Her overtager systemet for dig, og hjælper dig med en masse af arbejdet. Der er altså tale om stor komfort, især ved bykørsel.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte VW Passat´er

I en brugt VW Passat kan du blandt andet finde en TSI-benzinmotor eller TDI-common rail-dieselmotor. TDI-motorerne er turboladede dieselmotorer, der er suppleret med direkte brændstofindsprøjtning. Nogle af kendetegnene ved motoren er økonomien, trækkraften og dens enestående præstation. Det tilsvarende høje drejningsmoment sikrer dig en sportslignende køreoplevelse. Du kan blandt andet få en BlueMotion Tech. 150 hk, TSI ACT med en tophastighed på 218 km/t og en acceleration på 6,1-8,6 sek. Ønsker man lidt flere omdrejninger kan en BlueMotion Tech 280 hk TSI måske gøre tricket. Her får du en tophastighed på 250 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 4,2-5,7 sek. Så der er helt klart noget at hente for dem, som gerne vil have lidt mere fart over feltet. Der er væsentlig mere Co2-emission a finde hos en 280 hk model, men det er prisen du ofte må betale for flere hk. Med en 150 hk model får du et brændstofforbrug der lyder på henholdsvis 15,9 km/l ved bykørsel, 22,7 km/l ved landevejskørsel og 19,6 km/l ved blandet kørsel. Dette falder også en del ved 280 hk modellen, hvilket også er et tradeoff for den større motor. Der er også stor forskel at finde hos ekstraudstyr, som varierer en del alt efter hvad for en udgave af bilen man ender med at købe.

Når du skal finde en brugt VW Passat

Du vil bestemt ikke blive skuffet med en brugt VW Passat siden den tilbyder så mange forskellige muligheder. Bilen har så mange forskellige tilvalgsmuligheder, at du også får mulighed for at skabe din egen personlige Passat. Der er komfort til hele familien på de lange ture, hvor man ofte kan opleve ubehag i mindre komfortable bilmodeller. Interiøret kommer i høj kvalitet og sørger også for, at turene bliver så overkommelige som overhovedet muligt. Bilen tilbyder en fin kombination af fart og familiekørsel, hvor en model som VW UP passer bedre til et par uden børn eller måske et mindre familiemedlem med på slæb. Ønsker man at sammenligne bilen med en konkurrerende model, så kunne en Skoda Octavia, Audi A4 eller en Toyota Avensis være værdige modstandere. Så kan man danne sig et ordentligt overblik, når der skal besluttes hvilken bil man skal eje næste gang. Du får i hvert fald bil for alle pengene, hvis valget ender med at falde på en brugt VW Passat. Her er der masser af oplevelser at komme efter, og der er stor chance for at man falder pladask for en af de mange Passat varianter.

Biler i Fokus

Del på