Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt VW Tiguan?

Man skal helt tilbage til 1930’erne for at finde Volkswagens oprindelse, hvor selveste Hitler stod bag showet. Bilen var meget udbredt i Tyskland, hvor VW Type 1 gik hen og tog tronen fra den elskede Ford T. I dag har man mange forskellige modeller at vælge imellem, hvilket også afspejler virksomhedens prioritering for forskning og udvikling inden for biler. Her er der frembruset mange teknologiske fordele, som kun VW kan levere på sådan et niveau. Står man og har en ide om, at Volkswagen godt kunne være leverandør af næste personbil eller firmabil. Så har du også en lang række at vælge ud fra, hvor du blandt andet kan finde en brugt VW Tiguan. Her får du en familiebil, som kan fragte alle medlemmer sikkert frem og tilbage. Der er sørget for detaljer af fineste kaliber, og designets enkelthed og fornuft falder i manges smag. Så bilen har helt sikkert noget at byde på, om det så måtte være i form af komfort, kvalitet, trækkraft eller noget andet som man ønsker at finde i sin bil. 

VW Tiguan som brugtbil

Bilens indre design er der som sagt kræset om, og man har her fokuseret på enkelthed og fornuft. Der er sørget for masser af benplads til passagerne både for og bag til. Der kan ligesom så mange andre VW modeller findes udgaver som Trendline, Comfortline og Highline, hvor udstyret også varierer alt efter hvad for en model man tager. Bilen er også udstyret med en række assistentsystemer der giver mere kørekomfort og hjælper dig med at overkomme vanskelige situationer. Det er ikke altid man får en stille køretur, og nogle gange opstår der situationer hvor man skal reagere hurtigt. Er det situationer, som man slet ikke er vant til, kan det være svært at agere på den ”rigtige” måde. Heldigvis er teknologien nået så langt i dag, at man kan blive assisteret i mange tilfælde af uheld, hvor man ikke selv er herre over situationen længere. På lange køreture bliver koncentrationen ofte sat på en prøve, og med Lane Assist får du hjælp til at holde fokus og blive i din egen bane. Desuden kan man også få adgang til legende let brug af anhænger med det smarte Trailer Assist system. Skal du have noget tungt med på slæb, kan denne fætter trække op til 2,5 tons vægt.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte VW Tiguan´er

Hvis en brugt VW Tiguan ikke lige er bilen for dig uden familie, kan man måske finde det man leder efter i en VW Polo eller måske en VW Golf. Disse modeller forekommer meget mindre, og passer måske bedre til ens generelle behov. 4MOTION er også en kampagne som virksomheden kører med, og her finder man også en lang række forskellige ekstra funktioner som bilen kommer med. Der er gode chancer for en god køreoplevelse med 4MOTION systemer, som blandt andet tilbyder bedre vejgreb og tilpasning af bilens indstillinger afhængig af hvad for et terræn man bevæger sig ud i. Det kan også give den funktionalitet som mange leder efter, og det er ikke alle som kun kører rundt på asfalterede veje til dagligt. Nogle har brug for en firehjulstrækker, som kan tvinge sig igennem udfordrende terræner. Med en brugt VW Tiguan kommer der også forskellige motorer, og du finder måske en BlueMotion Technology 115 hk TDI SCR passende til dig. Her får du i hvert fald en bil fra energiklasse A, hvilket også spiller en stor rolle for mange. Co2-emission er noget der også bliver lagt mærke til i dag, hvor du blandt andet her kan blive tilbudt 123-125 g/km hvilket er lavt for sin klasse.

Når du skal finde en brugt VW Tiguan

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at man her får en bil hvor der ikke er sparet på detaljerne. Det gælder både det ydre såvel som det indre design. Det er nemt at koble sig sammen med bilen, da man via App-connect kan forbinde sin telefon med bilen. Det er altid rart at kunne være med på moden, og det sørger en brugt VW Tiguan også for. Hvis du har hele familien med i bilen og skal ud på de lange ture, er der sørget for underholdning og komfort til alle. Så det bliver ikke noget problem, hvis man ofte finder sig selv ude på de åbne veje i længere tid af gangen. Du kan endda få Head-up-display, som viser kørselsinformationer såsom vejskilte og andre navigationsanvisninger lige i kørerens synsfelt. Selvom bilen læner sig til den lidt dyrere side, kan man ofte støve nogle rigtig gode priser op her på nettet. Ønsker man en konkurrent kan man tage en Audi Q5 en BMW X3 eller en Mazda CX-5 og sammenligne med.

Biler i Fokus

Del på