Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt VW Touran?

Volkswagen har siden 2. verdenskrig været meget populær, og bilmærket er i dag også blandt en af de mest eftertragtede. I 1930’erne hvor producenten fik sit gennembrud, stoppede brat da krigen udbrød, men de kom sig hurtigt efterfølgende. Her startede man produktion af VW Type 1 modellen, der gik hen og blev så populær at den overtog pladsen som verdens mest solgte bil fra Ford T modellen. Den store efterspørgsel af VW biler, har også beriget brugtbilsmarkedet i dag. Her finder du helt gamle såvel som nyere modeller, som man kan være heldig at få for en god pris. Volkswagen egner sig både til storfamilien, mindre familier og erhvervsbrug, hvilket også gør det til et meget alsidigt mærke. Måske en brugt VW Touran er noget for dig, som står og mangler et robust familiefartøj til privatbrug, for nogle vil den dog også egne sig til erhvervsmæssigt forbrug. Selvom VW godt kan ligge op i den høje ende, kan det være at vores side kan være behjælpelig med en overkommelig pris. 

VW Touran som brugtbil

Med en brugt VW Touran får man bil for alle pengene, og det er lige meget hvor du skal hen. Så kan dette pragteksemplar af en bil også selvsikkert vise dig vej. Man kan med sikkerhed sige, at denne bils stil stammer fra moderne tider, hvor de udvendige dimensioner giver kompakte vinkler mens rummeligheden trumfer igennem indvendigt. Det lækre interiør der følger med giver også en vis luksusgrad, når man ruller ud på det lange distancer såvel som de korte. Der er som sagt plads til hele familien, hvor selv dyrene kan få en plads uden det bliver for pakket. Er man ikke hele familien samlet, men blot har brug for ekstra bagagerumsplads, kan alle sæderne slås ned for en flad bund. Desuden giver bilen dig også en bred vifte af funktioner i cockpittet, hvor elementer som radio- eller navigationssystemer er nemme at betjene for alle parter. Hænger man meget i telefonen, og har brug for nem adgang til telefoni. Så kan man med de to telefoninterfaces Comfort og Business bevare fokus på vejen, samt begge hænder på rattet. Der er ikke sparet på komfort, da bilen ofte køres med hele bilen fuldt er der også brug for det.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte VW Touran’er

Hos VW kører man meget med Trendline, Comfortline og Highline ved de forskellige modeller. Det samme gælder for en brugt VW Touran som også kan fås i disse udgaver, hvor der også kan ses forskel på det udstyr som bilen kommer med. Har man brug for mere ekstraudstyr, køber man bilen som brugt, er der også mulighed for det kan lade sig gøre. I første omgang kan man se, hvilket udstyr der hører med og tjekke om der mangler noget. Med en Trendline kan forvente ting som træthedsregistrering, der assistere dig skulle din kørsel virke upålidelig. Her får man pænt at vide, at man burde gøre noget ved eventuelle fare der venter forude, såsom at tage en lur eller på anden måde blive frisk igen. Udover det kommer bilen også med City Emergency brake, der minimere kollisionsmuligheder maksimalt. Kører man med en vis hastighed i indre by, kan det nogle gange ske man overser forankørende fordi man er distraheret. Med CMB kan du undgå sådan nogle ulykker, da bremsen her agere for dig uden din hjælp og undviger eventuelle skader. Sammenlignet med den større model VW Tiguan, passer en Touran bedre til familiebrug. Skal du hav noget lidt mere sporty, kan en nyere model af VW Golf eller Audi A5 også gøre tricket.

Når du skal finde en brugt VW Touran

Har du øje for detaljer, kan man også spotte en del hos de motorer bilen fås med. Her kan du få en 1,2 110 HK TSI (7-sæders) 6-trins manual der yder en topfart på 189 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 11,3 sek. Ligeledes kan den fås med en større motor der lyder på 1,4 150 HK og yder en topfart på 209 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 8,9 sek. Brændstofforbruget lyder såvel på 14,5 km/l ved bykørsel 20,0 ved landevejskørsel og 17,5 ved blandet kørsel. Skal man hen i denne grønne afdeling, kan man få en 1,6 TDI SCR 115 HK dieselmotor. Her får man en brændstoføkonomi på henholdsvis 18,5/24,4/21,7 km/l ved by- landevejs- og blandet kørsel. CO2-udslip ligger på 119 g/km med en dieselmotor og 128/132 for de to benzinmotorer. Generelt set er en brugt VW Touran en meget rundhåndet bil, der kan tilfredsstille mange bilister i dag. Du kan i hvert fald give bilen et forsøg, og se om der er nogle priser her på siden der virker tiltalende. Søger du noget meget mindre, kunne en VW UP eller Peugeot 108 måske være noget for dig.

Biler i Fokus

Del på