Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt VW UP?

Ser man på Volkswagens historie, startede den tilbage i 1930’erne hvor det blev grundlagt for første gang. Bilen var af tysk oprindelse og fik hurtigt opmærksomhed fra udenlandske kunder. VW Type 1 blev en kæmpe succes og efter krigen tog den også over for Ford T modellen, der på det tidspunkt havde førstepladsen som verdens mest solgte bil. Virksomheden byggede på enkelte modeller, hvilket også var ved at tage livet af dem siden de havde introduceret en del fiaskoer inden for en periode. Det skulle dog ikke sætte en stopper for Volkswagen og i 2016 blev de udnævnt som verdens førende bilproducent. Det var blandt andet modeller som VW Golf og VW Passat der var med til at give dem den titel. I dag kan du finde en lang række af modeller, som dækker mange forskellige behov hos kunderne. Du kan blandt andet finde en brugt VW UP, der også blot er lidt mere end bare end bil i dag. Her kan man forvente lidt mere teknologi, lidt mere komfort og lidt mere af det hele generelt, i forhold til resten af sine konkurrenter på markedet.

VW UP som brugtbil

Ønsker man sig sådan en VW UP, er der som sagt også lidt ekstra at komme efter. Det ses blandt andet i den indmad bilen kommer med. Bilen er både iøjnefaldende udvendigt og indvendigt, og selvom du køber en brugt model kan der altid laves om i den senere hen. Der er i hvert fald garanti for, at man får kvalitet for sine penge. Den lille model er, trods sin størrelse, pakket med komfort og teknologi fra top til tå. Det giver også føreren og passagererne en tilfredsstillende kørselsoplevelse fra A til B, hvor man kan blive assisteret på sin tur. Der er virkelig lagt vægt på designfaktummet, og det skinner igennem flere steder i bilens indre og ydre. Den er udrustet med LED-kørelys og indbyggede blinklys i sidespejlene. Gider du ikke at skulle tænde og slukke for vinduesviskeren, tager en brugt VW UP sig også af det. Så skal man ikke tænke over det, når man ligger og kæmper for at finde vej i det tætte regnvejr. Med en UP får man også parkeringssensorer, der gør det utroligt nemt at parkere bilen meget smalle steder. Når man ikke at bremse op for en forankørende trafikant, leder det ofte til kollision. Med City Emergency Brake får du også en hjælpende hånd, når det vedrører citykørsel hvilket kan være nyt og skræmmende for nogle.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte VW UP´er

Under UP serien finder du udgaver som ‘Take Up!’, ‘Move Up!’, ‘High Up!’, ‘Up! Beats’ og ’Double Up!’, som adskiller sig fra hinanden hovedsageligt på ekstraudstyr. Det er alt lige fra motor til radioudstyr, som man forsøger at balancere blandt de mange modeller. Tager man eksempelvis en ’Take Up!’ kommer den med en 1.0 MPI – 60 hk, 96 CO2-emission og 24,4 km/l ved blandet kørsel. Tager du en ’Move Up!’ kommer den også med en 1.0 MPI – 60 hk 5 trins ASG, hvor den anden model var med 5 trins manual. ’High Up!’ og Up!’ Beats’ kan du få med en 1.0 TSi – 90 hk og en brændstoføkonomi med blandet kørsel på 22,7 km/l. Man kan godt se sig ud af bilens formål, og det er ikke just fordi den egner sig til den helt store kernefamilie. Det er en bil som falder i godt hak med studerende, par uden børn, eller ældre for den sags skyld. Så hvis man ønsker sig en udgave med mere udstyr, skal man blot finde den bil hvor der er lagt flest penge i. Siden modellen er meget personificeret, vil man ofte finde nogle færdige løsninger på brugtmarkedet. Så man kan give det et forsøg her på siden, hvor man ofte vil finde det største udvalg af biler i den kaliber.

Når du skal finde en brugt VW UP

Som sagt får man lidt mere bil for sine penge, hvis man vælger at investere i en brugt VW UP i dag. Siden Volkswagen også er ledende indenfor forskning i forbindelse med biler, giver det også en del tryghed med deres evne til at skabe enestående resultater. Der må jo være noget om snakken, hvis de er de eneste som har tre bilmodeller på listen over mest solgte biler, der stadig er i produktion. Hvis man godt kunne tænke sig nogle konkurrerende bilmærker at sammenligne med, kan du bruge en Hyundai i10 en Peugeot 108 eller en Ford Ka. Så kan du ligesom danne et overblik over, hvad det er for nogle specifikationer man er oppe i mod. Dækker bilen ikke hundrede procent ens behov, bør man tjekke de tilsvarende modeller for eventuelle brugbare løsninger.

Biler i Fokus

Del på