284 Biler til salg!

Brugt Citroén C1?

Citroën har som bilmærke fået en overejende plads på det danske bilmarked. Det er især blandt børnefamilier, man ser en fortsat popularitet. Dette skyldes ikke mindst, at Citroën som bilmærke har et ry for at være ekstremt kreativ med en masse pragmatiske løsninger til almindelige familiers hverdagsproblemer. Den første Citroën blev præsenteret af bilmærkets grundlægger André Citroën tilbage i 1919. Den første model blev navngivet Citroën type A, og solgte tilbage i 1919 10.000 biler. Dog udviklede salget af biler sig eksponentielt og allerede i 1926 solgte Citroën 400 biler om dagen. Det vil sige, at på bare 7 år steg salget af biler fra Citroën fra 10.000 biler til 136.000 biler om året. I dag er det næsten 100 år siden Citroën blev grundlagt, men dette har intet at sige, og bilmærket lever fortsat i bedste velgående. Bilmærket Citroëns modeller er alle stærkt præget af en særlig kreativitet og lyst til konstant at forbedre køreoplevelsen. Lysten til at udforske kom for eksempel til udtryk på biludstillingen i Paris i 2006, hvor Citroënpræsenterede konceptbilen Citroën C-Métisse. 

Citroën C1 som brugtbil

Bilmodellen Citroën C1 har et klassisk udtryk for en god og praktisk familiebil fra Citroën. Citroën C1 har et udseende, der på nogle punkter kan sammenlignes med en lille varevogn, da bilen generelt har et firkantet udtryk. Dette giver bilens indre god plads, så hele familien kan være med på tur uden, at der bliver presset og mast på bilens bagsæder. Dette er et tidsløst behov for børnefamilier, og det giver derfor god mening at købe en brugt Citroën C1. Designet og det praktiske udtryk vil for evigt være et must hos de fleste større børnefamilier. På samme tid får bilen et kækt udtryk, når der leges med forskellige farver både udvendigt og indvendigt. Dette er med til at give bilen et mere livligt udseende, som også passer perfekt sammen med det generelle udtryk for børnefamilier. Bilen har et optimistisk og energisk look, der kan give hverdagens kedelige opgaver mere liv. Typisk for Citroën er bilen dynamisk og levende, hvilket ikke kun ses på bilens former og farver, men også ved bilens LED-kørelys, der er med til at give bilen et smilende blik. Citroen C1 er en bil, der passer godt ind i bybilledet. Den kan for eksempel sammenlignes med biler såsom en Peugeot 107, der også har en passende størrelse i forhold til både familien og kørsel i byen. Dog har en brugt Citroën C1 et langt mere livligt og energisk udtryk end en Peugeot 107. 

Brugte biler til salg

Citroén C1
Gem som favorit
Postnr. 2500 | 26.3 km/l | 2015 | km: 11.000
C1 AIRSCAPE - Er du klar på at gå foråret i møde med et elektrisk soltag?
En bil i utrolig god stand, ingen bilka buler, eller nogle andre former for skader!
Ejer har tæt forbindelse til den forhandler hvor bilen er købt, hvor bilen også bliver vasket og renset både inde og ude hver måned!
Bilen står til lige nu til salg på Vinterhjul. Sommerdæk med speciele sort alufælge haves også (til 3,500 ekstra over pris - kig sidste billedet).
Venligt mærker bilbasen har forkert nypris på til den bil, de har priset til model uden elektrik taget (den er 95,000 ny), den her bil er 110,000 ny plus alt extra (med lev, afg, ekstra over 130,000).
Den hvide stribe blev tilføjet i December 2016, men kan fjernes alt efter købers ønske.
Specielt ekstra udstyr:
Scarlet Red farve - Ikke standard lakering
Sort konsol (fabrik standard er grå)
Bakkamera - Ikke normalt i denne udstyrs model
Varme i begge forsæder
Højde justerbart føresæde
Bluetooth cd/radio
Start-stop
Bagagerumsdækken
6 airbags og ABS
1 Ejer, Ikke ryger og alle service udført hos Citroen
Xenonlygter
Soltaget åbnes og lukkes med en enkelt knap - også mens man kører.
Bilen er let at manøvrere og parkere
God plads til fire.
Grøn afgift kun 310 DKK, hver 6. måned
Valby
 
Kr. 86.500
Citroén C1
Gem som favorit
Postnr. 7500 | 23.3 km/l | 2014 | km: 89.000
Super dejlig bil sælges! Jeg har aldrig haft problemer med bilen, eller fået udført reparationer på den. Den blev serviceret i oktober 2017 og bliver synet inden salg i april 2018. Både sommerhjul og vinterhjul medfølger.
Holstebro
 
Kr. 45.000

Forskellige typer af brugte Citroën C1’er

Der er mange muligheder, når man skal købe en brugt bil, der både skal fungere som bil i byen, og familiebil. Det handler i høj grad om, hvad man vægter højest. Hvis man ønsker en bil med masser af plads til hele familien, kan det bedre betale sig at investere i en brugt Citroën Grand C4 Picasso , som er en bil med god plads og mulighed for 7 sæder. Dog kan denne bil virke alt for stor, hvis den hovedsageligt skal bruges til bykørsel. Det samme gælder for en brugt Citroën Xsara , som også er en bil med god plads især i bagagerummet, men som endnu engang virker klodset og stor i storbyen. En brugt Citroën C1 er derfor umiddelbart den perfekte løsning ikke mindst fordi bilens bagsæder kan slås ned, så man får endnu mere plads i baggagerummet. På den måde kan bilen både bruges til at transportere børn og større ting. Citroën C1 er generelt en bil med mange muligheder for opbevaring, og selv med alle 5 sæder slået op, er der rigeligt plads til at pakke hele familien, når man skal på bilferie. 

Når du skal finde en brugt Citroën C1 

På det danske bilmarked vil man opleve, at mulighederne for familiebiler er rigtig mange. Det er meget almindeligt, at det hører sig til at have en ordentlig bil, når man begynder at få børn. Det handler om at finde en bil, der både forener det praktiske, det visuelle og det komfortable. Der er mange mulige familiebiler repræsenteret på markedet såsom Toyota Verso eller VW Golf 5D. Som sagt ligger udfordringen ikke i at finde en ordentlig familiebil, men derimod at finde en bil, der kan det hele. En brugt Citroën C1 er en god mulighed, da bilen netop har en teknologi og et udtryk, der er tidsløst. Derudover har Citroën C1 et særligt fokus på sikkerhed, der ikke forsvinder med tiden. Dette er for eksempel gennem bilens 6 airbags samt bilens ESP, der forbedre bilens vejgreb i alle vejrforhold, hvilket kan være en kæmpe fordel, når man kører en lille bil, der ofte har forringet vejgreb. På den måde er Citroën C1 modellen også en behagelig bil at køre i både på landet og i byen. 

Biler i Fokus