Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Citroén DS3?

Citroën stammer fra det franske og er med til at udgøre en del af PSA Peugeot Citroën koncernen. De har været en stærk spiller på bilmarkedet og har igennem tiderne fremstillet flere solide modeller. Hvis man undrer sig over, hvor det ikoniske logo fra Citroën stammer fra, så var det noget man kom på, da grundlæggeren André Citroën valgte at bygge bilen med skråtstillede tandhjul. Firmaet kan dateres helt tilbage til 1919, hvor det på givne tidspunkt var innovativt med forhjulstræk, som Citroën også bragte på banen. Udover det kan de også blære sig med at have Hydro pneumatisk affjedring, som også blev brugt af Rolls-Royce. Når man snakker om Citroën er der tale om en producent, som formår at skabe et unikt design både udvendigt og indvendigt. Til sidst kan det nævnes, at Citroën er det eneste bilmærke, som har vundet op imod hele tre forskellige mesterskaber i forbindelse med Internationale Automobile Federation. Historien omkring Citroën går som sagt mange år tilbage og der er mange guldkorn at komme efter i dag. Det kan man se, når man kigger på en af de mange modeller som de har fremstillet i dag blandt andet modellen Citroën DS3.

Citroën DS3 som brugtbil

Har du tænkt dig at investere penge i en brugt Citroën DS3, er der også mange glæder at hente. Du får her en model, som er moderne og kæk i designet, indeholder nogle attraktive funktioner for køreren, samt resten af selskabet. Bilen er en mindre kopi af mærket MINI, og det er også noget Citroën ikke lægger skjul på. Forsøger man ligesom Citroën at ramme noget, der allerede har vist sig at være en succes på markedet, kan det være svært at få en del af kagen. Dog er det noget som også har vist sig, at være muligt med modellen Citroën DS3. Her fik man fat i en stribe kunder, som man ellers ikke havde haft i fokus, men det skal man ikke være for fin til at sige ja til. Selvom bilen har været taget i brug, kan du regne med at du får en bil der står distancen. Den passer perfekt til familien der er på vej på ferie, parret der står og mangler en god brugt bil, eller til dem som bare gerne vil have noget lækkert og holdbart at køre rundt i. Kunne det tænkes man vil sammenligne, kunne man gå efter en Peugeot 308 eller en Audi A1. Vil man eventuelt have noget der er lidt større, så kan man kigge på en Citroën C4 eller en Citroën C5.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Citroën DS3´er

Har man ikke nok i en brugt Citroën DS3 model, kan man ligeledes undersøge lignende modeller her. Med en så succesfuld og solid historik som Citroën besidder, bliver det svært at overbevise folk om andet. For man kan på tværs af de mange modeller, finde ligheder hos dem alle. Det er kvalitet man får, og det kan forklares ud fra firmaets stærke ry. Dengang producenten gik i gang, var det her man valgte at gå andre veje end resten af feltet. Mange byggede på trækarrosseri, hvor Citroën introducerede stål i stedet for. Igennem tiden har dette også ført til, at man gang på gang har set Citroën udvise stor ekspertise i forhold til indmaden i deres biler samt udvendige designs. Med en brugt Citroën DS3, vil du kunne opleve et vejgreb der virker både sportslig og smidigt. I den lange række af DS serien, finder man også modeller som Citroën DSire, der tilbyder en lang række ekstra tilbehør, hvor du kan personalisere bilen en del mere.

Når du skal finde en brugt Citroën DS3

Modellen DS3 er blevet opgraderet med et nyt DS wings kølergitter, der også er med til at sætte nye standarder for den nye stil. Du vil kunne få glæden af at motorens ydeevne der ligger på 17,1 km/l og ligger sig op på 23,9 km/l ved blandet kørsel. Derudover kommer det lækre overall design også til at skinne igennem, og kaste nyt lys over bilen. Det er som sagt en bil, der både kan anvendes til dem som foretrækker en komfortabel køretur, familien der er på vej på ferie, eller hvis du mangler noget at tøffe rundt i inde i byen. Det kan være svært at finde den helt rette model for dig og resten af familien. Der er forskellige behov og med en brugt Citroën DS3, så vil mange af dem blive imødekommet. Har du førhen haft svært ved, at skulle parkere, kan man med bakkamera og parkeringsfølere undgå det store stress og jag der ellers måtte være. Udover de mange funktioner, det lækre design og den store køreglæde, som man får ved en brugt Citroën DS3. Så er der kanongode priser at hente, når man shopper efter ny bil.

Biler i Fokus

Del på