284 Biler til salg!

Brugt Citroén DS4?

Bilmærket Citroën stammer helt tilbage fra 1919, hvor grundlæggeren André Citroën første gang producerede mærket. Dengang var det meget nyt, hvis man brugte fronthjulstræk og her var Citroën en af de firstmovers, som satte sit præg her. Firmaet har en lang historie, og heriblandt finder man mange store milepæle. Det er blandt andet et de mærker, som har formået at opnå 3 sejre i internationale turneringer inden for motorsportens verden. En sjov lille note omkring logoet lyder, at man begyndte med produktion af bilerne på baggrund af skråtstillede tandhjul. Det er her hvor man så har udvundet deres logo, og navnet stammer faktisk også fra stifterens efternavn. Producenten har altid formået, at kunne skabe nyt design til folket, som har virket appellerende, men samtidig givet en kant til mærket. De tilbyder i dag en lang række forskellige biler, der kan bruges i diverse sammenhæng. Men med god ekspertise inden for området kan du være sikker på, at du får en bil som er lavet med omhu. 

Citroën DS4 som brugtbil

Det kan nogle gange være svært at skulle vælge, hvad det er for en brugtbil man skal købe sig. Med en brugt Citroën DS4 vil du stadig kunne mærke styrken af det raffinerede look, som DS Wings kølergitteret tilbyder. Du kan her tale om en bil, som både tilbyder et sporty design, til ham eller hende der vil skille sig lidt ud, men samtidig giver en generel god køreoplevelse. Du finder mange lignende modeller på området, og skulle man hen og sammenligne, så ville en Opel Astra eller en VW Passat være mulige konkurrenter. Så her er der i hvert fald mulighed for, at du kunne få lidt perspektiv. Med 6 automatiserede gear, kan du læne dig tilbage og nyde turen, uden at skulle tænke for meget over det. Det giver dig også komfort længe nok til at kunne indse, at denne bil er perfekt til ham eller hende, som har en familie der skal forkæles lidt. Hvad det så måtte være ren køreoplevelse, eller selve komforten som man ofte finder i disse slags biler. Dertil kommer der også et brændstofforbrug på 27 km/l på diesel og på 20 km/l med benzin, når vi snakker om blandet kørsel. Dette skulle også gerne være med til at give dig en økonomisk løsning på kørslen.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Citroën DS4´er

Det der kan udpeges som fællesnævner for en brugt Citroën DS4 og andre DS modeller i rækken er, at man ofte ser den høje kvalitet. Citroën går op i at kunne levere en bil som både er solid, men stadig fungere og ligner en letvægtsvogn med krudt bagi. Det er her, hvor en brugt Citroen DS4 kommer ind i billedet og man vil for det meste også kunne opleve denne høje kvalitet, selv i brugte modeller. Når du kigger på en brugt Citroën DS4, så bør du også tage et kig på de forskellige varianter af modellen. Her findes både en Sport, Style og Design model – de forskellige modeller har forskelligt udstyr. Er man til en tidligere model eller leder du efter noget tilsvarende, så kunne man også kigge på en Citroën Berlingo, eller, hvis du ønsker en lidt mindre model, en brugt Citroën C3. Der venter ikke andet end nye oplevelser, hvis man ikke før har kørt med en brugt Citroën DS4. Det solide vejgreb som bilen tilbyder, er blandt andet også med til at give dig en fast men stadig rundhåndet styring af bilen. Så det er både noget som du kan nyde for dig selv, hvis der skal være fart over feltet. 

Når du skal finde en brugt Citroën DS4

Måden at en Citroën DS4 skiller sig ud fra resten af mængden, såsom en brugt Citroën C4, er den mængde af teknologi og personalisering der bliver tilbudt. Det er altid lækkert med topmoderne instrumentbrætter, som kan det seneste indenfor branchen. Dog er der også noget ved at have noget, hvor man føler sig hjemme, noget hvor man føler sig godt tilpas. Det er ikke altid, at man får det i hvilken som helst bil man sætter sig ind i. Hos en brugt Citroën DS4 finder du stadig alt dette, og her er der mulighed for at kunne personalisere det endnu mere. Med alt den store plads der bliver tilbudt, er der plads til både store som små omme bagi og oppe foran. Komforten er ikke til at komme uden om og dette føles ekstra rart, imens du sikkert kommer fra a til b. Til dem som godt kan lide lidt selvforkælelse, så kan bilen blandt andet også tilbyde nøglefri lås, bakkameraet til når det kniber, og skal du rigtig føle dig godt tilpas kan du få massage som forreste mand. Udover dette, så er der et væld af sikkerhedsoptimeringer i denne udgave, såsom vejstribealarmer, hjælp til start på skrående bakker, samt mulighed for at kalde på hjælp med DS connect box, hvis der nogensinde er brug for det.

Biler i Fokus