Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Ford Fiesta?

Ford har en lang og succesfuld historie bag sig, og den startede tilbage i 1903, hvor ejeren Henry Ford oprettede virksomheden. Det gjorde han med 12.000 dollars på lommen, som han havde samlet fra investorer og sig selv. Det skulle vise sig, at være en stor succes, som voksede sig til en af de største familieejede virksomheder. Under finanskrisen var man tæt på, at gå nedenom og hjem, men klarede sig heldigvis igennem de hårde tider. Virksomheden introducerede samlebåndsmetoden, der senere hen også skulle vise sig at være en succes, der blev implementeret verden over. Man begav sig ud på disse områder, fordi man søgte mod masseproduktion og effektivisering af dette. Bilproducenten står også bag en masse kommercielle køretøjer, der blandt andet byder på traktorer. De har mange forskellige internationale anliggende, og de er i dag placeret som den anden største producent på Amerikansk jord indenfor biler. I dag består sortimentet af en lang række forskellige biler, der kan anvendes i mange forskellige situationer. Skal der være plads til den lille familie, hvor man blandt vægter sikkerhed og køreglæde højt kan en brugt Ford Fiesta være sagen for dig.

Ford Fiesta som brugtbil

En brugt Ford Fiesta har mange ting at byde på, og det er en model der er blevet udviklet meget på igennem tiden. Er man lidt af en politisk forbruger, som går meget op i at beskytte naturen mest muligt. Så er det også her, hvor selv en brugt Ford Fiesta kan gøre underværker. Du kan finde modeller der dateres helt tilbage til 1976 og er igennem årene blevet udviklet på alle mulige tænkelige måder. Det er ikke den største bil, og derfor heller ikke et oplagt valg til at have hele storfamilien med på en gang. Med en Ford Fiesta Trend får du en 1.6 TDCi motor med 95 hk, der ligeledes har et lavt brændstofforbrug på 30,3 km/l. Som et alternativ kunne man vælge den mere økonomiske 1,5 TDCi der indeholder 75 hk. Her er der et brændstofforbrug på 27,0 km/l med et CO2-emissionsniveau på 98 g/km. Udover det kan du sammenligne selve bilen med de konkurrerende mærker på området. Her finder du blandt andet en Mazda 3 og Mazda 2.  Så der er rigeligt at få kigget igennem, hvis man skal danne sig et klart overblik af de forskellige modeller. Skal du bruge en mindre klasse, kan en Ford KA måske være sagen for dig.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Ford Fiesta´er

Er det en brugt Ford Fiesta man er ude efter, er der som sagt også en del forskellige modeller at vælge imellem. De nyere modeller har mere og mere fokus på motorkraft og den samlede køreglæde. Der har været løbende udskiftninger af komponenter og diverse specifikationer, når der er kommet nyere udgaver på markedet. Man introducere Trend modellen, der oplever opgradering på Co2 emission. Efterfølgende bliver der fokuseret på design og sikkerheden. Her ser man blandt andet, at der bliver tilbudt automatisk nødopkald. Det skal være med til, at sikre dig i situationer hvor du er ude af stand til at kunne efter hjælp selv. Energibemærkning A+ og B er også noget, der bliver tilføjet til listen af opdateringer. Bilen har fået mange ansigtsløftninger igennem tiden, og i dag finder du modellen komplet med sikkerhed, komfort og stor køreglæde. En Ford Fiesta ST kunne også være noget for dig, som vægter køreglæden og komforten højt. Du har mulighed for at specialdesigne kabinen, hvor du vil opleve fantastisk køredynamik. Bilen findes i så mange udgaver i dag, at det bliver svært at finde en der ikke kan opfylde ens krav. Ønsker du at se på andre Ford modeller, så kan du tage et kig på for eksempel en Ford Ka eller en Ford Focus

Når du skal finde en brugt Ford Fiesta

En brugt Ford Fiesta har rigtig meget at byde på, og alt efter hvad det er for en model man køber har man gjort sine egne overvejelser. Det kommer igen an på, hvad det er du har brug for i bilen. Modellerne indeholder efterhånden nogle meget skånende motorer, der sørger for at skåne miljøet så meget som muligt. Så er du lidt af en politisk forbruger, er det som regel også noget der fanger ens opmærksomhed. Nyere modeller har gjort meget ud af, at skabe en personlig oplevelse når man sætter sig ind i kabinen. Søger du at få alle de praktiske og designmæssige fordele med, når man køber en Ford Fiesta. Så er det her en Ford Fiesta ST model kommer ind i billedet. Du finder unikt design indvendigt, som også er med til at afspejle det stilfulde image. Er man glad for detaljer, finder du også masser af dem her. Sort taghimmel, læderrat, hækspoiler, sportsundervogn er blot nogle af de lækre detaljer du får med i købet. Selvom der er helt nye modeller i Fiesta serien, er der stadig meget at komme efter i forhold til ældre modeller. Så alt efter hvad det er for en brugt Ford Fiesta du har brug for, kan du finde yderligere informationer omkring specifikationerne.

Biler i Fokus

Del på