Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Ford Focus?

Historien bag producenten af Ford biler, har en masse succes bag sig. Henry Ford der var manden bag det hele, startede i 1903 med en drøm. Det skulle senere hen vise sig at blive en kæmpe succes for ham og familien. Den har været familieejet i over 100 år, hvor der er adskillige medlemmer af familien som har stået for at styre forretningen. Henry Ford var også en stor forgænger for optimering og storproduktion, og det fik han slået fast, da han introducerede samlebånds metoden. Det var i forbindelse med den store efterspørgsel og kravet på at kunne producere effektivt, der ledte til at man kom frem til samlebåndsmetoden. Det er siden hen blevet anvendt verden over, og i dag er Ford den andenstørste producent på amerikansk jord, hvor Generel Motors indtager førstepladsen. Hvis man har haft et godt øje til dette bilmærke, var det måske noget med en brugt Ford Focus. Du finder stor komfort og køreglæde hos et mærke som Ford, hvor du under den brugte afdeling stadig kan garanteres kvalitet.

Ford Focus som brugtbil

En Ford Focus har et godt omdømme på markedet, og i dag kan man finde en lang række modeller indenfor denne serie af biler. Første model ramte markedet i 1998 i Europa, hvor Amerika først kunne nyde godt af denne i starten af det nye årtusinde. Her kunne du få bilen som tre- og femdørs med hele tre forskellige benzinmotorer. En brugt Ford Focus havde blandt andet også fokus på sikkerheden, og her fulgte der ABS, selestrammere samt bremseassistent med. Euro NCAPs kollisionstest valgte at give bilen fem ud af fem stjerner, da den skulle testes. Så der er gode udsigter til dem der har brug for en bil, der bringer dig sikkert fra A til B. Der fokuseres meget hos Ford på at udvikle hele tiden, og de mange modeller bærer også præg af det. En Ford Focus kan være med til at tilfredsstille manges behov, dog afhænger det også af hvad for nogle krav man har til bilen. Er økonomisk kørsel hvor Co2 emissionen er formindsket vigtigt for dig, kan sagtens lade sig gøre, og åbner samtidig op for mange lignende købere. Det smarte design henvender sig til dem, som gerne vil have noget lækkert at se på både udvendigt og indvendigt. Leder man efter noget mindre kunne en Ford Ka være noget for dig. Leder man derimod efter noget større kunne en nyere model af Ford Mondeo serien lige være sagen.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Ford Focus´er

En brugt Ford Focus kommer sjældent alene, og i dag har du en lang række forskellige modeller at vælge indenfor. Det er både noget som gør sig gældende på alderen, udstyret, køreegenskaber, design og så videre. En lang række punkter er igennem tiden blevet forbedret, og der er efterhånden taget hånd om alle områder. Hos de nyere modeller af Ford Focus finder du mange opdateringer, hvor der er fokus på kørselsoplevelsen. Varianter som Ford Focus Titanium byder blandt andet på, højt udstyrsniveau og lækkert design med charmende detaljer. En bil hvor du kan få flere forskellige motorer i, og her er der også fokuseret meget på at skåne miljøet. Dette er den ideelle bil for dem, som skal ud og køre langt med familien. Her bliver du forkælet med højdejusterbare sportssæder, midterkonsol med tilsvarende opbevaringsrum samt fartpilot. Dette sørger for meget behagelige omstændigheder, når man skal ud og køre lange distancer. Både benzin og dieselmotor har fået opgradering, hvor brændstoføkonomi og Co2 udledning er klassens bedste. Her får du en 1,5 liters EcoBoost-motor, der levere 8 % mere kørsel på literen. Desuden kan motoren præstere med samme trækkraft som modellerne større end den. 

Når du skal finde en brugt Ford Focus

Bruger du meget af tiden sammen med familien, og er i tit på farten. Så ville en brugt Ford Focus også være en oplagt mulighed. Ældre som nyere modeller har en masse luksus at byde på, for dig som kan lide lidt fart under fødderne, men også til dig der bare vil fragte familien fra A til B på en sikker og komfortabel måde. Er man ude i at sammenligne bilen med konkurrenten, ville en brugt Ford Focus have Opel Astra, Mazda 3 og VW Golf som konkurrenter. Dog skal det noteres, at køreglæden hos en Focus også er værd at rose til skyerne. De har meget erfaring på området, hvilket også sikrer høj kvalitet, omfattende sikkerhed og teknologi, og en samlet køreoplevelse der får en til at vende tilbage. Jo yngre modellerne jo nemmere bliver det også, at være med på moden. Teknologien har undergået store forandringer, og det er skam også noget man ser i bilerne i dag. Derfor kan det også sagtens betale sig, at finde brugte biler i stedet for at fare ud og købe det nyeste af det nyeste. For mange af de modeller som du ser i dag, er også spækket op med funktioner og kræs for passagerne.

Biler i Fokus

Del på