284 Biler til salg!

Brugt Ford Kuga?

I 1903 startede Henry Ford det der senere hen skulle vise sig at blive Amerikas andenstørste producent af biler. Ford har mange år igennem haft stor succes med mange af deres modeller. De har i dag en bred vifte af biler, som strækker sig fra mindre personbiler til store familievogne. Der er noget til industribrug, da de også har været meget inde over kommercielle køretøjer. Her ser man blandt andet, at de står bag en del traktorer. Da fabrikken for første gang åbnede, var man ligesom så mange andre også ny på området. Henry Ford og hans virksomhed var dog med til at introducere verden for samlebåndet. En metode der senere hen også spredte sig til resten af verden, og var derfor med til endnu engang at sætte sit præg på verden. Søger du en bil til familien eller blot en til dig selv, kunne Ford give et eventuelt god bud på hvad der passer bedst til dig. Bilen er bygget på kvalitet, og det er noget man også kan mærke på brugt markedet. Her kan du opsnuse en brugt Ford Kuga, hvis du leder efter noget moderne på det brugte marked. Her kan du finde en bil, som kan give værdi for benzinpengene, samt sikre dig en højt niveau af sikkerhed.

Ford Kuga som brugtbil

Her er der tale om en moderne bil, som er spækket med elektronik til spidserne. Her finder du intet mindre end, stemmestyret teknologi i form af Ford SYNC 3. Her får du muligheden for at kunne styre både musikken, din telefon samt navigationssystemet. Dette giver også en vis frihed, til den person som er meget på farten, og har mange ting at se til i dagligdagen. Udover det finder du en stor 8' touchskærm, der kan bruges som alternativ til stemmekontrollen. Til det følger der også nemme muligheder i forhold til at kunne booke hoteller, bord hos restauranter og meget mere, som gør hverdagen nemmere at planlægge. Så er du en person, som har en hektisk hverdag, og fra tid til tid har svært ved at overskue dagen. Så er denne bil også en oplagt mulighed, som man også kan finde en god pris på i dag. Skulle det ske, at man kom ud for en ulykke, ville man i forbindelse med Ford Emergency Assistance også kunne komme i kontakt med den nærmeste alarmcentral. Hermed er du også sikret, i tilfælde af du er ude af stand til det selv. Selv med en del kilometer på bagen, kan den høje kvalitet sørge for at bilen holder i lang tid.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Ford Kuga'er

Holder man sig til en brugt Ford Kuga, kan man få den med tre forskellige motorer. Her finder du en 1,5liter TDCi med 120 hk, en 2,0liter TDCi 150 hk og en 2,0 liter TDCi 180 hk. Så der er lidt at vælge imellem, alt efter hvad du foretrækker. Du kan vælge at sammenligne bilen, for at få et større billede af det potentielle marked derude. Det må antages, at en konkurrerende bil til Ford Kuga ville være modeller som VW Tiguan endda VW Touran eller en Kia Sportage. Et område hvor der bliver konkurreret meget på teknologien, og den komfort som bilen kan tilbyde sine passagerer i dag. Du kan forvente med en brugt Ford Kuga at løbe 19,2 km/l, hvilket også passer meget god til familier der har diverse aktiviteter i dagligdagen. Med mulighed for ekstra udstyr kan man også nyde bilen med automatgear, der kun forstærker den i forvejen gode kørselsoplevelse. Har du ikke noget imod at blive hjulpet igennem hverdagen med moderne teknologi? Så er denne række af biler, også i stand til at kunne tilbyde dig denne service.

Når du skal finde en brugt Ford Kuga

Som sagt passer bilen super godt inde i den familieramme, som mange danskere forsøger at passe ind i. Her kan du tage hele familien med på tur, og ikke træde hinanden over tæerne. Der er plads til at brede sig, og hvert medlem af familien kan få chancen for at hver for sig selv. Den har også den teknologiske standard til, at kunne tilfredsstille et moderne liv på farten. Skal du op i en model, som har lidt mere kræs for kendere og fart i sig, kunne en Ford Focus Trend måske gøre tricket. Mangler du blot en stille personbil med et moderne touch kunne en Ford Ka være noget for dig. Her får du en del mere sport for pengene, som går lidt imod de familiære værdier. Dog behøver man ikke at vælge, for det er jo ikke altid man har børnene med i bilen. Det hele kommer an på, hvor man lægger størst vægt i forhold til bilkøbet i dag. Mange har forskellig kørselspræferencer og alt efter, hvad det er du har behov for, finder du den bil der passer bedst. Måden en brugt Ford Kuga skiller sig ud fra mængden, er den høje teknologiske standard, og det høje fokus på de familiære værdier. Her er der kræset for dem, der ser efter disse ting i en bil.

Biler i Fokus