Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Ford?

Opfinderen af Ford mærket, Henry Ford, arbejdede i en lang årrække på biler og ønskede inderligt at fremstille en bil, som alle ville blive vilde med. Han brugte mange forsøg på at sammensætte ”den perfekte bil” og endte med at få et gennembrud med bilmodellen, som han kaldte for Ford T, i starten af 1900-tallet. Der blev produceret over 15.000.000 Ford T-modeller, idet efterspørgslen på bilen eksploderede i årrækken 1908-1927. En af grundtankerne med Ford T modellen var, at producere en bil, som var opnåelig for de fleste. Det vil sige, at bilen dengang skulle kunne købes for under 1000 dollars. Ford T modellen blev så populær, at Henry Ford kunne opstarte sin egen fabrik og dermed øge produktionen af sine Ford-biler. På fabrikken udvidede Henry Ford sit bil-sortiment og fremstillede Ford biler i flere farver og ikke kun i modellen sort, som han startede med at producere. Siden Henry Ford fik fabrikken, er der sket en eksplosiv udvikling inden for Ford produktionen. Den dag i dag, findes der rigtig mange modeller inden for Ford-mærket.

Ford som brugtbil

Ford er en amerikansk bil, som den dag i dag stadig, er en meget efterspurgt bil blandt bilkøbere. Ford har altid, hovedsageligt, været en mellemklassebil, som alle mennesker har kunnet være med på prismæssigt. Ford fås i mere eller mindre alle størrelser, så der er en bil, der passer til alle bilkøberes behov. Prismæssigt er det forskelligt hvor modellerne ligger, da det kommer an på, hvor stor bilen er, hvad der er med af udstyr samt hvilke kørselsegenskaber bilen besidder. Af Ford modeller findes der bl.a. Fiesta, Focus, C-max, M-max, S-max,  Kuga, Mondeo, Mustang, Ranger, Edge og mange flere. Inden for hver bilmodel er der naturligvis også flere varianter, idet der hele tiden sker en videreudvikling teknisk, sikkerheds- og designmæssigt på de biler, som allerede eksisterer.

I forbindelse med Ford fremstillingen fokuseres der på, at skabe brændstofbesparende biler, der tager hensyn til miljøet. Det samme mål er gældende for konkurrenterne Audi, Mercedes og BMW. Samtidig vægtes sikkerheden enormt højt, idet mange af modellerne er lavet med henblik på børnefamilier. Inden for Ford findes der en lille-, mellem- og storklasse bil, som afhænger af, hvor stor bilen skal være. Kategorimæssigt kan Ford biler fås i stationcars, pick ups og firehjulstrækkere. Hver bilkategori har deres særlige kørselsegenskaber, og derfor kan det være svært, at sammenligne disse tre biltyper. Hvis du gerne vil vide mere om disse biltyper, så kan du kontakte os eller en Ford forhandler, som kan fortælle mere om typerne hver især.

Brugte biler til salg

Specifikationer for de brugte Ford‘er du kan finde på vores side:

Ford C-Max:

 • Findes med motormodellerne 1.0 EcoBoost (100 HK), 1.0 Ecoboost (125 HK), 1.4 Duratec (90 HK), 1.6 Duratec (105 HK), 1.5 Duratorq (75 HK) og 1.6 Duratorq (95 HK).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 230.000-360.000 kr.

Ford Fiesta:

 • Findes med motormodellerne 1.6 TDCI (95 HK), og 1.5 TDCI (75 HK).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 150.000-200.000 kr.

Ford Focus:

 • Findes med motormodellerne 1.5 liters EcoBoost benzin (150 HK) samt 1.5 liters TDCI dieselmotorer (fås med 150 HK og 182 HK).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 100.000-260.000 kr.

Ford Ka:

 • Findes med motormodellerne 1.19 TI-VCT (70 HK), 1.19 Ti-VCT (85 HK) og 1.19 Ti-VCT Lower CO2 version (85 HK).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 80.000-150.000 kr.

Ford Mondeo:

 • Findes med motormodellerne 1.0 liters EcoBoost (125 HK), 1.6 liters EcoBoost (160 HK) samt 2.0 liters EcoBoost (203 HK og 240 HK).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 300.000-500.000 kr.

Ford S-Max:

 • Findes med motormodellerne 1.5 liters EcoBoost (160 HK), 2.0 liters EcoBoost (240 HK) samt 2.0 liters TDCI (120 HK, 150 HK eller 210 HK).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 350.000-600.000 kr.

Faktorer du skal være opmærksom på i forbindelse med brugte Ford’er:

I forbindelse med overvejelserne om man skal købe en ny bil eller en brugt bil, er det vigtigt, at man opvejer hvad ens behov er i forhold til økonomien. Det er naturligvis langt billigere at købe en brugt Ford, i stedet for en splinterny Ford fra bilfabrikken. Hvis bilen skal købes på baggrund af lang transport, så giver det god mening med at have en ny bil, idet den typisk kører længere på literen i forhold til en brugt. Hvis den brugte Ford vælges, så er det altid en god ide at bestræbe sig på at finde en, der kører flest muligt kilometer pr. liter, idet det vil være billigere på længere sigt.

Hvis behovet til en bil er at køre korte strækninger, så kan det også være meget fornuftigt med en brugt Ford, idet det ikke vil give et stort udslag på økonomien – også selvom den ikke nødvendigvis kører mange kilometer pr. liter.

Hvis du er på udkig efter en brugt Ford med plads til hele børnefamilien, så kan det også godt svare sig med en brugt Ford. I de fleste tilfælde vil bilkøbere ikke give prisen for det, som en splinterny Ford familiebil koster. På markedet findes der en masse flotte og velholdte biler, der er til salg. Tag gerne et kig forbi vores hjemmeside for at se hvilke familiebiler inden for Ford, der er til salg lige nu. Selvom du køber en brugt Ford, så er det ikke ensbetydende med, at bilen har en ringere komfort og nedsat sikkerhed. Firmaet er ikke velkendt og et populært bilmærke på grund af ingenting. Ford biler bliver købt i stort grad på grund af den fremragende kvalitet firmaet tilbyder bilejerne. Der er tænkt over detaljerne og alle valg er velovervejede i forbindelse med produktionen af de forskellige modeller. Udvalgte modeller er mere sælgende end andre, men de har biler til enhver smag og forskellige behov. Alt fra små økonomiske mikrobiler til de større og mere luksuriøse modeller. Fords udmærkelse inden for bilverdenen bevirker også, at bilerne holder bedre værdi end nogle af de andre bilmærker på markedet. Dette er også en faktor der kan spille ind i dine overvejelser, når du overvejer en brugt Ford. 

Mere brugbart læsestof, hvis du overvejer en brugt Ford:

Generel info om Ford: http://www.ford.dk

Overvejelser om en brugt bil: http://www.fdm.dk/biler/bilkoeb/skal-man-koebe-brugt-eller-ny-bil

Biler i Fokus

Del på