Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Ford Mondeo?

Historien man kan læse omkring bilmastodonten Ford har en meget vigtig detalje, som gjorde et kæmpe udslag i produktionen verden over. Det var nemlig i denne virksomhed, at man introducerede verden for samlebåndet. Det var senere hen noget, som endt med at finde sin vej ud i den store verden. Her blev det med det samme indført som standardprocedure for storproduktion, og det er en metode som man kan se mange steder rundt omkring i verden den dag i dag. Henry Ford der dengang i 1903 startede virksomheden, havde måske ikke lige den ide at blive Amerikas andenstørste producent indenfor biler. Det endte historien dog med, og de er den dag i dag fast placeret på markedet med en række kommercielle køretøjer og til privaten. Firmaet har et højt fokus på kontinuerlig forbedring, og det ser man også i de mange udgaver af deres biler. En brugt Ford Mondeo behøver ikke være en oldsag blot fordi det er en brugtbil. Her kan du sagtens finde en af de nyere modeller, som har fået diverse opgraderinger igennem tiden. Så kan man beholde de samme værdier bare i nye rammer.  Modellen Mondeo stammer fra de tidlige år, og er henover årene blevet studeret og udviklet på.

Ford Mondeo som brugtbil

Som sagt er en brugt Ford Mondeo langt fra noget, som man bør forkaste uden at have taget et nærmere kig. For som sagt er det ikke nødvendigvis modeller fra 1990-tallet, som man skal ud og finde på det brugt marked. Her kan man støde ind i alverdens modeller, hvor mange af dem er udstyret med moderne modifikationer. Kigger man på nogle af de livslange konkurrenter, som Ford Mondeoen har måtte døje med. Så er det biler som VW Passat eller Opel Insignia, der ville passe godt ind i billedet. Her finder man lignende karakterer og samme fokuspunkter, som man ville kunne finde i en brugt Ford Mondeo. En brugt Ford Mondeo kan også være sagen for folk, som er ude efter nye firmabiler. Modellen er blevet kåret som årets firmabil, og det er den på baggrund af høj sikkerhed, lave beskatningsomkostninger og formidable køreegenskaber. Når du køber en brugt Ford Mondeo får du altså værdi for pengene, og det læner sig igen op af de lave beskatningsomkostninger. Du kan med Ford Dynamic LED forlygter, der er i stand til at kunne tilpasse dine omgivelser, være tryg på vejene. Udover det kan man også ved sammenstød, opnå op til 5 gange så høj en fordeling af kræften end normalt som giver dig ekstra sikkerhed. Til sidst skal det nævnes at den også besidder Active City Stop, der hjælper mulige kollisioner af vejen under bykørsel.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Ford Mondeo’er

Da Mondeoen har en lang historie af forskellige modeller, vil det kun være relevant at nævne de tidligste modeller. I den nye ende, har du modeller som Ford Mondeo Hatchback der trækker 113-236 hk med en opstart fra 0-100 km/t på 7,6-11,7 sec. Her kan en Ford Mondeo Saloon dække de sidste sekunder du mangler, for at det interessere dig. Her får du en opstart fra 0-100 km/t på 7,6-9,1 sek. Så her er der mulighed for at få lidt mere luft under vingerne. Begge modeller er begge egnet til firmabrug eller privatbrug. I det private ser man det gerne som en familiebil, da det også er nogle biler der tilbyder rummelighed. Hertil kommer der også teknologisk udstyr for alle pengene, og for en der går op i indvendigt og udvendigt design er der også rigeligt at tage fat i her. Det man ofte ser som den helt store forandring ved modellerne, er det ydre design og motoren som du finder i. Viser en brugt Ford Mondeo sig ikke at være den bil, som du går at leder efter, så kan du tage et kig på en af de andre bilmodeller, såsom en Ford Kuga eller Ford Focus.

Når du skal finde en brugt Ford Mondeo

Som sagt er det de lave beskatningsomkostninger der trækker det store læs, når bilen udnævnes som årets firmabil. Men der skal ikke være nogen tvivl, at bilen også scorer højt på sikkerhed og komfort. Så har du brug for enten en underholdende og teknisk familie eller en komfortabel luksuskabine til forretningskørsel. Så kan du finde nogle gode muligheder blandt markedet for brugte Ford Mondeo’er. I de ældre baner har modeller som Opel Vectra også været en stor modkonkurrent til Mondeoen. Her kan man også danne sig et godt overblik over, hvad man går glip af og hvad man får for sine penge. Der er mulighed for både at bringe familien og arbejdet sikkert frem og tilbage, alt i mens man nyder godt af den gennemførte komfort. Modeller som Ford Mondeo 2,0 TDCi 150 Trend ST. Eco 5d tilbyder 23,8 km/l, for dem som har brug for at få meget ud af sine benzinpenge. Så der er mange ting at overveje, når man skal vælge den rigtige model af Mondeoen. Så det er godt at have materiale nok til at kunne fortælle, om man har taget den rigtige beslutning eller ej.

Biler i Fokus

Del på