Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Mazda 2?

Igennem størstedelen af Mazdas tid, har de haft joint ventures med Ford Motor Company. Det har bragt mange innoverende ideer på banen, og åbnet dørene op for nye modeller. Samarbejdet stod på fra årene 1979 til 2010, hvor man valgte at gå hver fra sit. Her solgte Mazda sin aktieandel, og begyndte at udvikle ideerne på egen hånd. Bilmærket har også deltaget og vundet i mange Le Mans ræs igennem tiden, og det gjorde de med deres rotationsmotor. Det skulle efter sigende være en motor, der aldrig bryder sammen eller går i stykker. Virksomheden har været i fare nogle gange, og man oplevede i 1973 at enden var nær. Dog blev man reddet af diverse interessenter. Man fortsatte med at producere piston motorer i form af 4cylinder igennem 1970’erne, hvilket også skulle vise sig at være det rigtige valg. I dag tilbyder producenten en lang række biller, som har forstået sig på moderne teknologi og kan give en tilfredsstillende køreoplevelse. Tager man et kig på brugt markedet, kunne en brugt Mazda 2 måske være noget for dig. Her får du en bil med energi, karakter og eminent køreglæde. 

Mazda 2 som brugtbil

Nogle gange kommer gode ting i små pakker, og en brugt Mazda 2 er ikke nogen undtagelse. Her får du en bil, som højner køreglæden om det er tæt bykørsel eller ude på den åbne motorvej. Bilen er i besiddelse af en god kombination mellem præstationer og brændstoføkonomi, hvilket også gør den ideel for mange købere i dag. Tophastigheden ligger på de 200 km/t med en tilsvarende acceleration fra 0-100 km/t fra 8,7 sek. Når der tales om enestående brændstoføkonomi, er det også fordi man kan forvente at løbe 20-23 km/l ved blandet kørsel – selvfølgelig afhængig af modellen. Så der er bestemt værdi at hente for sine benzinpenge, når det er man vælger at køre i en brugt Mazda 2. Er man en bevidst forbruger, som går op i naturens velvære. Så er det også her man kan få en bil, som har fokus på det område. Med en C02 emission fra 89 g/km får man også en bil, som ligger i den lave ende af skalaen. Bilen har en omfattende føling med alle områder, og tilbyder sin ejer en bred vifte af fornøjelser. Har man brug for flere kræfter og mere fart under vingerne, kan man opsøge en Mazda 3 i stedet for.

Brugte biler til salg

 

Forskellige typer af brugte Mazda 2’er

Kunne man godt tænke sig, at udforske området en smule mere. Så er der også mulighed for, at du kan se forskellige udgaver en brugt Mazda 2 har og byde på. Her finder du blandt andet en Mazda 2 1,3 86 hk med 5d. En mindre model, til dem som måske har brug for noget så fancy igen, men bare vil have en stabil bil at køre i, som løber omkring 19,2 km/l. Du kan også vælge at kaste fokus på en Mazda 2 1,5 Sky-G 90 hk Nakama 5d. Modellerne ligger i samme område i forhold til specifikationer, men har sine små forskelligheder. De største forskelle ligger ofte i motoren, hvor man har fokuseret på ydeevne, co2 emission, trækkraft og så videre. Har man brug for noget større til sin familie, kan man investere i en Mazda 6 eller måske en Mazda CX-3. Her er der tale om en henholdsvis stationcar og crossover model, som tager hånd om nogle andre behov. Der er både mere komfort og mere plads at komme efter i disse modeller, hvilket også egner dem til brug af større familier. Så der er en del forskellige behov, som mærket mazda kan dække for dig i dag.

 

Når du skal finde en brugt Mazda 2

Her på nettet er der stort udvalg af en brugt Mazda 2 samt mange andre modeller. Så det ville være oplagt blot at undersøge området her, og finde de informationer som man har brug for. Det er dog godt, at snakke med en ekspert før man kaster sig ud i det. Man burde selv være klar over, hvad det er for nogle behov som man føler skal dækkes. Man kan ofte blive overrasket over, hvad det er for nogle teknologiske vidundere man kan finde i disse biler i dag. Søger man sikkerhed, kan Mazda blandt andet tilbyde SCBS, hvilket gør bykørslen meget mere behagelig. Her aktiveres nødbremsen, hvis den forankørende bil sænker farten yderligere og der er fare for kollision. Du får ligeledes et blindvinkelkamera, som holder øje med ting du måske ikke lige opfanger. Så sikkerheden er der sørget for, hvis man vælger sådan en slags bil. Er du på udkig efter sammenligninger, kan man slå modeller op som Opel Corsa eller Skoda Fabia. Her kan man finde prisforskelle, eventuelle teknologiske forskelligheder og dækning af andres behov. Du kan vide dig sikker på, at du får et køretøj som vil bringe dig mange glæder.

Biler i Fokus

Del på