284 Biler til salg!

Brugt Mazda 3?

Mazda Motor Corporation er et multinationalt selskab, som har sin placering i Fuchu, Aki District, Hiroshima Prefecture, Japan. Bilproducenten blev for første gang oprettet i 1920 og i 2015 var de den femtenstørste producent på verdensplan. Virksomheden har en lang historie med Ford Motor Company, der har arbejdet sammen siden 1923. Det endte dog i 2015 hvor man valgte at gå hver fra sit, og man efterlod en lang historik af innoverende ideer og smarte designs. I dag kan du finde en bred vifte af moderne modeller indenfor bilmærket Mazda. De kan tilbyde noget for dem, som har brug for en mindre personbil med fut i. De kan give familien den bil som de står og mangler, eller man kan få noget i form af den sporty type. Brugt markedet kan blandt andet byde på en brugt Mazda 3 i dag, som også kan gå ind og dække mange basale behov hos kunden. Her får man en bil, som både passer til bykørsel og de lange distancer. Mazda er også kendte for deres rotationsmotor, som efter sigende ikke kan gå i stykker eller bryde sammen. En motor der er blevet hevet frem ved flere lejligheder såsom Le Mans blandt andet.

Mazda 3 som brugtbil

Kunne det være interessant for dig at se, hvad en brugt Mazda 3 har og byde på. Så er der også rigelig med information at hente omkring bilen i dag. Med en brugt Mazda 3 får du rigelig med udstyr for pengene, og den har nogle specifikationer som vil kunne tilfredsstille mange potentielle købere. Med en tophastighed på 210 km/t overstiger den lige med nød og næppe den yngre model Mazda 2, som kan trække de 200 km/t. Accelerationen fra 0-100 km/t på 8,1 sek., giver den de sporty detaljer, og der er desuden et brændstofforbrug på 17,9-24,4 km/l. Her får du altså en sporty model, som har et forholdsvis lavt brændstofforbrug. En alsidig model, som også indeholder rummelig plads til en mindre familie. I forhold til den yngre model, kan man her finde et Co2 emissionsniveau på 107-128 km/l. Interiøret du finder i bilen, har mennesket i fokus hvilket også fremmer interessen hos folk der leder efter komfort på de lange ture. Hvis man tænker at sammenligne bilen, med lignende biler på markedet. Så har du som regel en Ford Focus eller Volvo S40 at gå efter. Her finder du mange ligheder, hvor man specifikt skal gå ind og se på forskellighederne for at kunne danne sig et overblik.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Mazda 3´er

Når man kigger på de forskellige modeller indenfor en brugt Mazda 3, er der også lidt forskelligt at komme efter. Som regel finder man modellen i Hatchback og eller Sedan. Udover det er der også forskelle på de motorer, som man finder i køretøjet i dag. Du kan eksempelvis finde en Mazda 3 2,2 Sky-D 150 hk Optimum aut. 5d, eller en Mazda 3 2,0 Sky-G 120 Vision 4d. Som sagt er forskellen ofte i motoren, og med undtagelser også i udstyret. Her er der tale om ekstraudstyr som nu er standardudstyr, og den anden vej rundt. Så har du sans for detaljer, er det også her man skal være vågen. Teknologien udvikler sig hele tiden, og har man brug for noget som er teknisk anlagt, kan du ofte bare købe det som ekstraudstyr til bilen. Har man brug for en bil, som kan have hele storfamilien med, og tilbyde den fornødne komfort. Så er der også gode udsigter i modeller som en Mazda 6 eller måske en Mazda CX-5. Her finder du større plads, samt en mere omfattende køreglæde sammen med resten af din familie.

Når du skal finde en brugt Mazda 3

Måden du vælger bil på i dag, er ofte ved at have nogle behov der skal dækkes og et budget der skal holdes. Når man undersøger mulighederne for købet af en brugt Mazda 3, er der også rigeligt at vælge imellem i dag. En fællesnævner for mange af modellerne er den sikkerhed som bliver stillet, og det kommer i form af teknologiske og avancerede systemer. Du kan blandt andet i en brugt Mazda 3 finde udstyr som bakkamera, overvågning af de blinde vinkler samt genkendelse af diverse vejskilte. Samme for Mazda 2 modellen, kan man også her finde Smart City Brake support. Så kan du endnu engang slippe for faren ved kollision i indre by, skulle man blive distraheret af en eller anden årsag og overse faren selv. Du kan forvente smidige skift med gearkassen, og den smarte start/stop funktion sørger for at brændstofforbruget til hver en tid bliver minimeret. Da mærket er Japansk inddrager de også udtryk derfra, og med deres ide om ”Jinba-Ittai” (sammenhørighed kører og bil imellem), kan man i forbindelse med Skyactiv-Vehicle Dynamics få kontrol over motor, gearkasse, karrosseri og undervogn.

Biler i Fokus