Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Mazda?

I 1920 grundlagde Jujiro Matsuda virksomheden Toya Cork Kogyo Company i Japan, som udelukkende producerede kork. Omkring 11 år senere begyndte virksomhedens fokus at tage en stor drejning, da de begyndte at producere biler. Mange undrede sig over dette store produktionsspring og i 1931 introducerede virksomheden en 3-hjulet lastbil, som blev døbt Mazda-go. Denne bil blev springbrættet for Jujiro Matsuda til at forsætte bil udvikling og i samme år, 1931, ændrede han virksomhedens navn til Mazda. Efter atombomben i 1945 blev Mazda Romper den første masseproducerende lastbil. Herefter skete der en stor og positiv udvikling af Mazda biler.

Mazda som brugtbil

Mazda er et japansk bilmærke, som også er en af de rigtige populære på bilmarkedet. Mazda er kendt for at have et dynamisk udseende, som giver dig en god følelse, når du sætter sig ind bag rattet. For en årrække siden var Mazda bilerne ikke nær så sportslige, som mange af modellerne er i dag. De nyeste modeller er udstyret med SKYACTIVE motorer, som giver dem de efterspurgte sportslige egenskaber, som bilinteresserede har savnet. De nye køreegenskaber gør Mazda modellerne egnet til både at færdes inde i byen, som på landet. Alle modeller er også opdateret på sikkerhedsforanstaltninger, hvilket gør modellerne mere egnet til børnefamilier. Modellen Mazda CX-5 er f.eks. et godt bud på en bil, der vægter sikkerheden højt. Bilen er udstyret med sikkerhedsfunktioner, der gør bilturen i en Mazda CX-5 meget tryg. Det samme er fuldstændig gældende med f.eks. Mazda 6 modellen. Udover Mazda CX-5 og Mazda 6 findes der bl.a. også Mazda 2, Mazda 3, Mazda CX-3 og Mazda MX-5. Inden for hver model findes der også flere varianter. Dette skyldes, at Mazda selvfølgelig ønsker at forbedre og udvikle sig. Dermed fremstilles der hele tiden nye biler inden for samme model, hvor modellerne blandt andet opdateres med henblik på bedre teknologi og nyere designs.

Prismæssigt er det selvfølgelig noget svingende, hvad en Mazda ligger på. Jo større modellen er og jo mere udstyr der er med, desto dyrere vil modellen naturligvis også være. Fra nypris af er alle Mazda modellerne oppe i den højere prisklasse. Derfor kan det i nogle tilfælde godt svare sig, at lede efter en brugt Mazda i stedet. Mange mennesker vælger bil efter den økonomiske situation, så hvis pengene er der, så kan det også i nogle tilfælde svare sig at købe en ny, i stedet for en brugt Mazda.

Brugte biler til salg

Specifikationerne for de forskellige brugte Mazdaer du finder på vores website:

Mazda 2:

 • Findes som 1.5 75 HK (5-trins manual) med 5-dørs hatchback Core.
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 130.000-200.000 kr.

Mazda 3:

 • Findes i udgaverne hatchback og sedan. Mazda 3 2017 hatchback core findes med motormodellen SKYACTIVE –G 1.5 100 HK med 6 trins man. imens Mazda 2017 sedan findes med motormodellerne SKYACTIVE-G 1.5 100 HK med 6 trins man., SKYACTIVE-G 2.0 120 HK med 6 trins man., SKYACTIVE-G 2.0 120 HK med 6 trins aut. samt SKYACTIVE-D 2.2 150 HK med 6 trins man.
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 190.000-300.000 kr.

Mazda 5:

 • Findes i motormodellerne R4-benzinmotor (1.8 MZR med 115 HK og 2.0 MZR med 145 HK) samt R4-dieselmotor (2.0 MZR-CD med 110 HK og 143 HK).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 300.000-380.000 kr.

Mazda 6:

 • Findes i udgaverne sedan og stationcar. Sedan har motormodellerne Mazda 6 2.0 (145 HK) (6 trins man.) og 2.2 DE (150 HK) (6 trins aut. samt man.). Stationcar har motormodellerne 2.0 (145 HK) (6 trins man.) og 2.2 DE (150 HK) (6 trins aut. samt man.).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 280.000-500.000 kr.

Mazda CX-5:

 • Findes i motormodellerne 2.0 (165 HK) /6 trins man.) og 2.2. D (150 HK) (6 trins man.).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 300.000-500.000 kr.

Mazda MX-5:

 • Findes i motormodellen 1.5 (131 HK) (6 trins man.).
 • Prismæssigt ligger bilen på ca. 300.000-500.000 kr.

Faktorer der kan spille ind i forbindelse med brugte Mazda’er:

I Danmark foretages der hvert år en kåring, hvor årets bil bliver valgt. Denne kåring baseret på forskellige høje kriterier. I forbindelse med kåringen kigges der på bilens kvalitet, holdbarhed og sikkerhed. Mazda har været kåret 3 gange i løbet af en lang årrække, hvilket bl.a. skyldes, at Mazda biler kan købes til gode priser, samt har lave driftsomkostninger. I 1993 blev Mazda 626 kåret til årets bil, i 2004 Mazda 3 og i 2008 Mazda 2. Det er meget forskelligt hvad der skal til for at kunne blive kåret som årets bil. Mazda 3 har f.eks. både konkurrenterne Ford Focus og VW Golf, som begge lige så godt kunne være kåret, grundet kørselsegenskaberne. I forhold til VW Golf bilen er Mazda 3 udstyret med 5 døre, imens Golf modellen kun er udstyret med 3 døre. På vores side vil du også nemt kunne finde en brugt Mazda 3. Modellen har et lækkert design og adskiller sig fra konkurrenterne ved, at have et mindre sportsligt look. Mazda 3 bilen samt dens storebror-modeller er veludstyret på alt det tekniske, men er ikke særlig opdateret på hjulene i forhold til konkurrenterne. I et par af kåringerne er Mazda bilerne blevet nedstemt pga. de støjer for meget. Dette skyldes, at der ikke er sket en stor udvikling inden for motortypen, da Mazda 3 typisk er udstyret med basismotoren på 1.5 liter. Denne udvikling har dog taget en stor drejning, idet de nyeste modellerne er opdateret på dette. Designmæssigt er Mazda biler lige så lækre som f.eks. Mercedes C.

Ovenstående kunne være nogle af de faktorer, som spiller ind når du skal vælge din næste brugte bil. Jf. ovenstående, så kan man roligt konkludere, at Mazda følger godt med i dysten om årets bedste bil. Dermed går man også sjældent galt i byen, når man vælger en brugt Mazda. De gode kørselsegenskaber og velovervejede processer i forbindelse med produceringen af bilerne bevirker, at Mazda udmærker sig som brugt biler også.

Overvejer du en brugt Mazda, så kan du med fordel læse mere på disse links:

Mazda modeller: http://www.mazda.dk

Investering i en bugt bil: http://www.fdm.dk/biler/bilkoeb/skal-man-koebe-brugt-eller-ny-bil

Biler i Fokus

Del på