284 Biler til salg!

Brugt Mazda 5?

Mazda er et bilmærke med mange år på bagen, og helt tilbage i 1920 startede man for første gang selskabet. Det stammer fra Japan, hvor navnet også kommer heraf. Mazda Motor Corporation og Ford Motor Company har et af de længere samarbejdshistorikker, hvor man kan datere det helt tilbage til 1974. Det stoppede dog i 2015, hvor man valgte at gå hvert fra sit. Dette har dog ikke holdt Mazda tilbage, og man kan i dag også finde deres svar på hvad en moderne bil bør indeholde og stå for. Er man på udkig efter et køretøj af denne kaliber, kan man også finde rigtig mange forskellige modeller. Brugt markedet er skam heller ikke noget, som man skal tage for givet. Her kan du blandt andet finde en brugt Mazda 5, der kan transportere dig og resten af familien sikkert fra A til B. Samt bringe en vis tilfredshed med den teknologiske indmad som modellerne også besidder.

Mazda 5 som brugtbil

Søger man en brugt Mazda 5, kan det udelukkende også kun være fordi man har en stor familie med på slæb. For bilen kommer i 7 personers model, som kan hjælpe dig af med logistiske problematikker i forbindelse med familieture og lignende. Bilen indeholder en rummelig kabine, hvor den størrelsesmæssigt ligger mellem en Mazda 3 og en Mazda 6. Du får en kompakt MPV der så dagens lys for første gang i 2004, hvor den som den eneste bilmodel i verden indeholdte en digital servicebog. Er man mere på udkig efter en varebil, blev denne model også kåret som årets varebil i Danmark 2006. Så der er helt sikkert også mulighed for, at du kan få dig en varebil eller familiebil som giver tilfredsstillende resultater. Bilen introducerede skydedøre i siden, hvor klassens normale brug var almindelige svingdøre. Du kan som sagt få den med enten 5 eller 7 sæder, hvilket gør et ekstra familiemedlem med på turen mere tåleligt. Har man brug for lidt ekstra kræs i form af teknologi, kan man også finde modellen som modtog et facelift. Her kunne skydedørene blandt andet åbnes elektronisk, dvd-navigationssystem med tilhørende touchscreen. Desuden fik man også Bluetooth, med mulighed for administrering via rettet.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Mazda 5’er

En brugt Mazda 5 fik som sagt også et facelift knap 3 år efter, at modellen for første gang kom på markedet. Her kunne man se ovennævnte forandringer, samt at bilen siden 2005 fandtes med to forskellige benzinmotorer. Hen mod slutningen af det år bilen blev introduceret, var der yderligere ankommet dieseludgaverne med partikelfilter. En Mazda 5 1,8 115 hk med en acceleration fra 0-100 km/t på 11,4 sek. sammenlignet med en Mazda 5 2,0 145 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på 10,2. Her får du lidt mere hestekræfter men du får også et større udslip af Co2. 1,8 modellen ligger på 182 g/km hvor en 2,0 model har et udslip på 198 g/km. Dieseludgaven har ligeledes specifikationer der lyder på 115 hk med en topfart på 180km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 13,7 sek. Brændstofforbruget ved de tre modeller pr. 100 km ved blandet kørsel er henholdsvis 7,6 liter, 7,9 liter og 5,2 liter med diesel. Hos dieselmodellen kan man ligeledes finde et Co2-udslip ved blandet kørsel på 138 g/km. Så der er nogle overvejelser at gøre sig, når det er man skal ud og vælge hvilken model det skal være. 

Når du skal finde en brugt Mazda 5

Som sagt er der en del forskellige modeller at komme efter i dag, siden at modellen har fået facelift og senere hen er blevet videreudviklet på. Dette åbner op for eventuelle konkurrerende mærker derude, og ønsker man også at undersøge disse udgaver. Så kan man eksempelvis undersøge modeller såsom VW Touran eller Toyota Corolla, hvor man kan finde lignende dækning af dit behov. En brugt Mazda 5 kan i hvert fald byde på mange ting, og selvom det ikke er det teknologiske vidunder som så mange andre nyere modeller er. Så kan man sagtens finde det mest nødvendige indvendigt og udvendigt, som eventuelt kan dække dine behov. Bilens elektroniske stabilitetsprogram modtog kritik i året 2006, da følsomheden var for stor og forhindrede bagendens udsving under øget last. Dette så man straks til, og sørgede for at opgradere og forbedre i alle hidtil producerede biler. Skal man hen og kigge på en model, som stammer fra nyere tid og kan have hele familien med på slæb. Så er en Mazda CX-5 måske også lige sagen for dig, med alle de avancerede teknologiske funktioner bilen besidder samt den store komfort der følger med.

Biler i Fokus