284 Biler til salg!

Brugt Mazda MX-5?

Mazda Motor Corporation har en lang række af succeshistorier fra sin tid, og stadig til den dag i dag. Holder man meget af motorsport, har man måske også lagt mærke til at Mazda specielt er meget fremtrædende her. Det kan de blandt andet takke deres signatur Wankel-motor og deres pistone-motor for. De konkurrerer i dag i en række forskellige discipliner, hvor en stor del af deres succes også stammer fra modellen MX-5. Selv i dag kan du anskaffe dig en brugt Mazda MX-5, hvis det er noget som står og lokker. Modellen havde succes dengang, og den fortsætter til den dag i dag. Her fremstår dog den lidt anderledes, end hvad man kender til fra gamle dage dog i bedre form end nogensinde før. Det er stadig en 2-personers sportsvogn man får for pengene i dag, udstyret med topmoderne teknologi der garantere en hæsblæsende køreoplevelse. Brugt markedet er enormt i dag, og blandt de mange gode tilbud finder du måske et som passer til dit budget. Find en brugt Mazda MX-5 til de sjove hurtige ture, hvor der skal være ekstra drøn på.

Mazda MX-5 som brugtbil

Som sagt er modellen blevet fornyet gang på gang, og man har i dag skabt en yderst skarp og attraktiv model. Bilen beskrives bedst som en To-personers roadster konstrueret til ren køreglæde, med en tophastighed på 214 km/t. Karrosseriet består af en let SKYACTIV konstruktion, der overall lettere presset for motoren. Med sådan en bil kan du forvente en acceleration fra 0-100 km/t på 8,3 sek. Så der er fart at komme efter, for dem som har brug for det. Desuden er det verdens mest solgte roadster, og mere specifikt Danmarks mest solgte roadster til dags dato. Med sådan en fætter her, ligger det gennemsnitlige brændstofforbrug på 16,7 km/l med en Co2-emission på 139 g/km. Mazdas anerkendte KODO-design følger ligeledes også denne model til fulde, og levere dynamiske og flydende linjer i det ydre design. Der er atter engang tænkt på Jinba Ittai følelsen, da man med bilens karrosserifarve kan se de flydende overgange fra dørene ind i kabinen. Udover dette finder du også MZD Connect, som nemt holder dig i forbindelse med resten af omverden. Der hører en 7’’ touchscreen med, hvor du nemt kan administrer din musik, sociale medier og beskeder fra telefonen.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Mazda MX-5’er

En brugt Mazda MX-5 kommer en række af forskellige modeller. Heriblandt finder du den lidt mere hidsige model Mazda MX-5, RF, 2.0, 160 hk (6-trins manual). Sammenlignet med en Mazda MX-5 Roadster, 1.5, 131 hk (6-trins manual) ligger en RF på 7,4 i acceleration 0-100 km/t. Den løber lidt kortere på literen i alle 3 kategorier (blandet, by, landevej). Dette leder også til en højere Co2-emission på 161 g/km, men som sagt er der flere omdrejninger at hente i sådan en udgave her. Leder man efter en model eller to fra konkurrerende mærker til at sammenligne med kan man hive fat i en Mercedes SLK eller en Audi TT du kan sågar tage en VW Eos. En undersøgelse fra Storbritannien hvor 17.000 bilejere deltog vist, at man opnåede en tilfredshedsrate op 82,3 pct. blandt Mazda MX-5 ejere, hvilket også gav de andre mærker baghjul. Bilen sidder i dag på 22 pct. af det samlede salg i sin klasse. Så der er både noget for dem, som elsker fart, og dem som sætter lidt ekstra pris på den ekstra motorkræft. Hvis man kan se bort fra det ekstra brændstofforbrug, kan topfarten hæves til visse standarder.   

Når du skal finde en brugt Mazda MX-5

Det er uden tvivl en sportsvogn i egen klasse, og Mazda har med sin prisvindende MX-5 model vist hvordan moderne teknologi og fart kan fungere i harmoni. Denne lette overskuelige 7’’ touchscreen gør det nemt, at overskue administrationen samtidig med at holde fokus på vejen. Det moderne elegante design blandet med høje topfartshastigheder og højteknologisk interiør giver en gennemført køreoplevelse. Det er som sagt henvendt til folk, som elsker lidt fart over feltet til de åbne landeveje. Dog skal man ikke misforstå ideen bag Mazda MX-5, der både er bygget til landevejskørsel og bykørsel. Prisen varierer efter hvilken model man ønsker, hvor blandt andet en højere topfart koster dig lidt mere brændstofforbrug. Du kan nyde den høje fart i sikre rammer, fordi bilens sikkerhedssystemer tillader det. Her får du en sportsvogn, der kombinere adræt og køredynamik på et højere plan. Dette giver en stor respons med tilsvarende kompromisløs brændstoføkonomi. Bilens opdateret karrosseri opnår en 50:50 vægtfordeling, som sørger for et lavere tyngdepunkt, og dermed giver en bedre køreoplevelse end nogensinde før. Der er virkelig en fed bil at få for pengene, hvis man vælger en brugt Mazda MX-5 i dag. Er du ude efter en familiebil kunne en Mazda CX-3 eller en Mazda CX-5 måske være noget for dig.

Biler i Fokus