284 Biler til salg!

Brugt Mercedes B-klasse?

Mercedes har altid været en frontfigur for lækkert design, høje omdrejninger og luksus på højt plan. I de moderne tider har Mercedes rigtig mange forskellige biler at byde på, hvor individet, familien og mange andre omstændigheder er taget i fokus. Så der er noget at komme for enhver i dag, når man vælger at handle hos Mercedes. Endnu bedre kan man på brugt brugtbilsmarkedet finde suveræne priser, og her på siden kan man få forhandle sig til en god pris selvom man vælger Mercedes. Står man i den situation, at man mangler et nyt køretøj kunne det måske være at en brugt Mercedes B-Klasse havde noget at byde på for dig. Under Mercedes B-Klasse finder du biler, som kan tilfredsstille en almindelig familie, eller den erhvervskørende som mangler ny firmabil. Der er rummelighed og lækkerier for alle pengene, når man vælger en model fra en brugt Mercedes B-Klasse som sit transportmiddel. B-klassen har ligesom de andre klasser i Mercedes også mange forskellige modeller alt efter hvilken motor og trækkraft bilen den skal indeholde.

Mercedes B-klasse som brugt bil

Der er som sagt her tale om en meget alsidig bil, som både har volumen og specifikationerne med sig. I tilfælde af man går meget op i sikkerhed, går der ikke længe før man opdager hvor velegnet bilen er på det område. Her får man eksempelvis adaptivt bremselys med blink for mere komfortabel kørsel, opmærksomhedsassistent hvis man skulle gå hen og blive distraheret og dæktrykskontrol så du altid kan vide dig sikker på at dækkene er stabile og kan køres med. Skulle man komme ud for nogle faretruende situationer, har man også aktivt bremseassistent, antispinregulering og antiblokeringssystem for at holde dig under mindre skadelige forhold. Selvom bilen har alt hvad der skal til for, at man kan færdes sikkert på vejene kan man ikke udelukke at folk stadig kan ende i en ulykke. Skulle det ske har man også sørget for, at mindst mulige skade bliver påført køreren og resten af passagerne. Herunder finder man eksempelvis en del airbags, som er placeret strategisk rundt i bilen. Sideairbags, knæairbags og windowbags, for at nævne nogle, findes i bilen i tilfælde af man får brug for dem. Bilens indbydende eksteriør sørger for en stilet fremtoning, når man glider igennem byen eller tester motorens kapacitet af ude på landevejene.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Mercedes B-klasser

En brugt Mercedes B-Klasse har ligeledes også nogle forskellige udgaver, hvor motorspecifikationerne adskiller sig fra hinanden. Her kan man gå fra vild til vildere til vildest, hvis man har pengene og modet på det. Under B-klassen finder man eksempelvis B 160 d med en tophastighed på 180 km/t og en acceleration på 14,0 s. CO2 emission på 113-104 g/km og 20,4-27,8 km/ gør også bilen attraktiv for dem, som er ude efter noget miljøskånende og effektivt. B 180 d med 190 km/t som tophastighed og acceleration på 11,6 s får du en større kapacitet her, og en tilsvarende emission på 113-104 g/km. B 200 d byder på 117-109 g/km i CO2-udslip og brændstoføkonomi på 18,2-28,6 km/l med en tophastighed på 210 km/t og en acceleration på 9,4 s. Modellen B 220 d kommer med 224 km/t når den rammer toppen med en acceleration fra 0-100 km/t på 7,6 s. Man får også mange af modellerne som benzindrevet hvor B 180 eksempelvis viser sig frem med 9,0 s i acceleration og en tophastighed på 200 km/t. Samt en emission på 135-129 g/km og en brændstoføkonomi på 13,3 22,2 km/t. B 200 har en tophastighed på 220 km/t og acceleration på 8,2 s, hvor en B 250 har 240 km/t at gøre godt med samt 6,6 s fra 0-100 km/t.

Når du skal finde en brugt Mercedes B-klasse

Der er ikke skruet ned for detaljerne, når bilen stammer fra en brugt Mercedes B-Klasse, hvilket man også kan se på denne iøjnefaldende og meget handlekraftige Mercedes model. Har man brug for at sammenligne bilen med konkurrenter, så kan man skue til VW Golf Plus eller Ford C-Max. Har man en større familie med på slæb, eller vil man bare gerne have en større personbil med mere luksus kan man også kaste sit fokus på henholdsvis Mercedes C-Klasse eller Mercedes CLA-Klasse. Man er slet ikke i tvivl om, at det er en glæde at køre i så godt maskinværk som Mercedes leverer. Selvom at modellerne varerier meget fra hinanden, er der altid en rød tråd igennem hele produktionslinjen. Kvalitet som sætter standarder og gang på gang har vist sig at være alle pengene værd for føreren. Oprindeligt var der tale om, at B-klassen blot var en forstørret udgav af A-klassen hvor karrosseri var af samme salgs med en større motor.

Biler i Fokus