Ret din søgning
289 Biler til salg!

Brugt Mercedes C-klasse?

Mercedes Benz’ historie indeholder rigtig mange succeshistorier, og har lige siden start været en stor spiller inden for innovation og kvalitet i branchen. Der bliver leveret biler der tilfredsstiller en bred gruppe af mennesker i dag, og Mercedes kan ikke blot fås i high-end luksus, som kan synes at koste det hvide ud af øjnene for ”almindelige” borgere, der er også noget som kan scores til en god og medgørlig pris. Her på brugtbilsmarkedet ligger der eksempelvis mange forskellige tilbud og venter på, at man svinger forbi og samler dem op. Her på siden kan man få et indblik i, hvad man eksempelvis kan ende med at betale for model fra en brugt Mercedes C-Klasse. Her får man bilen som læner sig op af sedan looket, og giver dig en bil i en klasse for sig selv. Der er tale om bil for alle pengene, som med garanti kan sparke lidt luksus og ’good-feeling’ ind i ens liv. De mange modeller finder du her på siden, hvor du kan beslutte dig for hvilken en der passer bedst til dit behov. 

Mercedes C-klasse som brugt bil

Da bilen kommer rullende i allerbedste sedan stil, kan man også forvente at målgruppen hovedsageligt er familien eller luksusdyret. Der er intet galt i, at man gerne vil have luksus og komfort i bilen når man skal ud på de lange ture, og her er der sandelig noget om snakken. I bilen får du aktiv Lane Keeping-assistent, aktiv Blind Spot-assistent og afstandsregulering, der alle sammen sørger for at du får en meget mere smidig og afslappende køretur. Man kan ofte blive distraheret i trafikken af det ene eller det andet, og så er det godt at bilen holder et vågent øje med vejen til alle tider. Når bilen skal parkeres skal det selvfølgelig heller ikke være på egen hånd, for her får man 360 graders kamera og parkeringsassistent for at gøre det meget nemmere. Det kunne være, at man selv efter mange år på vejene, kan komme til at overse noget og komme i en ulykke. Heldigvis er sikkerheden i top med en brugt Mercedes C-Klasse, og når man køber den her på nettet betyder det ikke, at man ikke kan proppe ekstraudstyr i bilen efterfølgende, hvis dette skulle ønskes.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Mercedes C-klasser

Motorkapacitet og diverse specifikationer afhænger af hvilken model man ender ud med, og her kan du få et lille indblik i hvad modellerne har at byde på i forhold til det. Med en C 160 kan du forvente en tophastighed på 216 samt en acceleration på 9,6 s. CO2 emission på henholdsvis 133-120 g/km og en brændstoføkonomi på 14,1 23,3 km/l. C 180 med 8,2 s acceleration fra 0-100 km/t og tophastighed på 225 km/t får du lidt mere power for pengene, hvor en C 200 tager dig helt op på 237 km/t med en acceleration på 7,5 s. C 250 og C 300 giver dig en tophastighed på 250 og en acceleration på 9,8 s. Her bruger man henholdsvis 95 oktan til 250 modellen og 98 oktan til 300 modellen. Udover det finder du også C 350 e og C 400 4MATIC modellen, som giver dig 250 km/t i tophastighed men 5,9 s for 350 modellen 4,9 s for 4MATIC modellen i acceleration. Man kan også få modellerne C 200 d, C 220 d og C 250 d der kommer med dieselmotor i stedet for. Her får man en lavere CO2 emission, samt en bedre brændstoføkonomi, hvor tophastigheden lyder på 218, 234 og 247 km/t for 200 d, 220 d og 250 d. 

Når du skal finde en brugt Mercedes C-klasse

Når man finder ud af hvilken model der passer bedst til dit eller jeres behov, udvælger man blot den model som man ønsker sig. Nogle gange kan det ske, at man ikke lige kan finde den helt præcise model som man ønsker sig, men kommer det ud på detaljer, kan der som sagt altid tilføjes ekstraudstyr efterfølgende. Bilen er som skabt til erhvervsfolkene, der fortjener den ekstra ”gode” ved succesen, da bilen også meget vel egner sig til erhvervsbrug. Skulle man have behov for at sammenligne bilen eller på anden vis holde den op mod noget tilsvarende kan man tage fat i Audi A4, BMW 320D eller Volvo S60. Er bilen for stor til ens behov, kan det være at enten Mercedes A-klasse eller Mercedes B-Klasse har noget spændende at byde på. Skal man have noget stil ind i livet har bilen hvad der skal til, da den får alle sine passagerer til at passe perfekt ind i billedet. Som sagt behøver det ikke at koste det hvide ud af øjnene for at forkæle sig selv, og her på siden kan det være du finder din nye fremtidige bil.

Biler i Fokus

Del på