Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Opel Astra?

Bilmærket Opel stammer fra Tyskland, og tilhører i dag den Franske PSA-Group. Tilbage i 1862 blev firmaet grundlagt af Adam Opel i byen Rüsselsheim. Her startede man med at lave symaskiner, og bevægede sig senere hen mod cykler og motorcykler. Fra året 1898 og frem begyndte man fremstillingen af biler samt lastbiler. I 1929 bliver 80 % af aktierne opkøbt af Generel Motors, hvor de resterende 20 % bliver solgt 2 år senere. I 2017 annoncerer den franske PSA Group, at de har opkøbt Generel Motors europæiske forretning, der blandt andet inkluderer Opel. Virksomheden producerer i dag høj kvalitet af biler i både det private og erhvervslivet, hvor du her på brugtbilsmarkedet finder mange gode tilbud. Herunder finder man blandt andet en brugt Opel Astra, der kommer med 5 døre og passer til familien der har brug for masser af bagagerum. Modellen stammer tilbage fra 1991, og er i dag nuanceret til moderne tider. Så der er lidt for enhver smag, og man har mulighed for at se det store udvalg her på nettet. 

Opel Astra som brugtbil

I de nyere modeller af en Opel Astra, finder du mange opdateringer både udvendigt og indvendigt. Det er jo ved at være en gammel model, og har efterhånden undergået end del ansigtsløft. Det har dog også resulteret i, at man i dag kan få en brugt Opel Astra med alt hvad der hører til. Skulle en Opel Astra være noget for dig, har du også mange gode sager i vente. Du finder blandt andet en sporty, effektiv og økonomisk motor liggende i bilen, som yder op til 160 hk og 200 hk. Du kan vælge mellem en Essentia, Enjoy, Dynamic og Innovation, der alle sammen byder på komfort, sikkerhed og lækkert design. Bilen tilbyder kvalitet på højt niveau, hvor ting som komfort og sikkerhed er sat i fokus. Det lækre design både udvendigt og indvendigt, gør køreturen endnu mere behagelig. Der er også fart at hente for dem, som har et behov for det med de to trækstærke motorer. Selvom bilen byder på mange lækre funktioner, kan den opnås til rigtig gode priser på brugt markedet. Da bilen kommer med 5 døre, er den automatisk også mere belejlig for familier.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Opel Astra´er

Der er som sagt henholdsvis Essentia, Enjoy, Dynamic og Innovation at vælge imellem, når man kigger på udvalget. Her er der til dels forskel at se hos udstyret som følger med, når man vælger en af disse modeller. Skal man have så behagelig en køretur som overhovedet muligt, kan en brugt Opel Astra Innovation også bringe komfort lige til døren. Her inkluderes blandt andet centerkonsol med justerbart armlæn, elektrisk parkeringsbremse, make-up spejl med belysning skulle man ikke nå at få det på hjemmefra og meget mere. I form af sikkerhed finder man på tværs af modellerne for eksempelvis Trafikskiltegenkendelse, som kan informere dig om hvad skiltene betyder og hjælpe dig med at huske på betydningen af dem. Kollisionsbremse med automatisk nødbremse, skulle man være uopmærksom og overse forankørende trafikanter. Søger man noget lidt større kunne en model som Opel Insignia eller Opel Zafira måske gøre tricket, der begge byder på lidt mere benplads til sine passagerer. Er man ude efter noget mere erhvervsorienteret, kunne en Opel Movano være noget for dig. Her bydes der på masser af plads til opbevaring af varer og lignende.

Når du skal finde en brugt Opel Astra

Selvom bilen kan bruges til mindre familier, betyder det som sagt ikke at man skal gå ned på fart. Den sporty motor sørger for fart over feltet, og samtidig besidder den en god brændstoføkonomi. Så der er også værdi at hente for sine penge, når det kommer til brændstofforbruget. Med et brændstofforbrug ved blandet kørsel på 16,4-29,4 og et CO2-udslip fra 141-90 g/km kan man også se frem til miljøvenlig kørsel. Er man på udkig efter nogle modeller lignende en brugt Opel Astra, kunne det være at en Audi A1 eller Citroën C3 havde noget at byde på. Modellerne læner sig op af hinanden rent designmæssigt og formålsmæssigt, men der er dog mange forskelligheder at spotte hos dem hver især. Ønsker man at blive hos Opel, men gerne vil have lidt mere power for sine penge. Så kan en Opel Mokka X også tilbyde lige netop det, hvor du nemt kan forelske dig med de rene linjer blandet med det rå design. Man kan i hvert fald vide sig sikker på, at man nok skal finde noget som passer til ens behov her på siden. Om det er til familien, sig selv eller en man kender, kan man finde den bil som dækker ens krav på de fleste fronter.

Biler i Fokus

Del på