Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Opel Corsa?

I året 1862 blevet firmaet Opel grundlagt af Adam Opel i byen Rüsselsheim. Her lagde man ud med at producere symaskiner, hvor man senere hen gik over til cykler og motorcykler. Endelig kom året 1898 hvor man besluttede sig for at fremstille biler såvel som lastbiler. Det har ledet til en række biler, der til dagligt kører rundt på landevejene verden over. Virksomheden har undergået adskillige ejerskifte, hvor man i året 2017 ender med at operere under den franske Group PSA. Man har igennem årene indgået tæt samarbejde med blandt andet Suzuki, Renault og Fiat. I dag kan du finde mange af modellerne her på nettet, hvor man kan købe dem brugte. Dette betyder ikke at man skal ”nøjes” med tidligere modeller, da man også kan finde modeller af nyere årstal her på nettet. Det kunne være en brugt Opel Corsa var noget for dig, der både kan fås med 3 døre og 5 døre. En pålidelig bil, der på sikker vis kan transportere dig fra A til B

Opel Corsa som brugtbil

Bilen er bygget i fire forskellige generationer der går fra A-D, hvor man i 1982 introducerede Opel Corsa A. I året 2006 kom Opel Corsa D på banen, og er senere hen blevet opdateret til moderne standarder. Bilen sælges verden over med succes, og viser at den kan glæde mange mennesker fra forskellige kulturer. Bilen har et gennemgående design både udvendigt og indvendigt, der sørger for at tiltrække potentielle købere. I nyere udgave af denne populære bil, finder man alt lige fra komfort til sikkerhed. Her finder du blandt andet trafikskiltegenkendelse også kaldet (TSR), der alarmere om fartgrænser og andre vigtige skilte. Blindvinkelalarm skulle man være uopmærksom eller overse en i den blinde vinkel, kan man med dette smarte system også undgå yderligere skade. Distanceindikator der sørger for, at du holder en ansvarlig afstand fra forankørende. Udover det kommer bilen også med Frontal kollisionsalarm (FCA), der aktiveres ved kørsel på 40 km/t eller derover. Her bliver man advaret om eventuel fare for kollision forude. Det er sikkert at sige, at man kan føle sig tryg når man kører rundt i en brugt Opel Corsa af nyere tid. Her mangler der i hvert fald ikke noget, når det kommer til sikkerhed.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Opel Corsa´er

Når bilen nu har været i produktion så mange år, er der også et naturligt stort udvalg af forskellige modeller. Herunder kan du finde Essentia, Enjoy, Sport og OPC, der alle sammen bringer et væld muligheder blandt komfort og sikkerhed. Bilen kan sammenlignes med mærker som Ford Fiesta og Mazda 2, hvor du også kan finde nogle ligheder på tværs af modellerne. Ønsker man en maskine der kan spille lidt med musklerne, kan en brugt Opel Corsa OPC måske også være svaret på det. Her kommer der lækre sportsudstødningsrør med, som giver en god lyd når bilen sættes i omdrejning. Skal man have en bil der dækker alt udvendigt og indvendigt er en Opel Corsa Sport det man leder efter. Den kommer med alt standardudstyr plus 7´´ touch farveskærm, Bluetooth og 6 højtalere. Med den smarte touchskærm får man blandt andet håndfri telefoni, lydstreaming og nem adgang til ens telefonbog. AM/FM radio samt USB port til brug af foto og videoer. Desuden følger der også et navigationssystem med, der kommer med avancerede tilslutningsmuligheder. Der er tale om en bil som både præsterer i fart og komfort, dette kan både appellere til enkeltmandsbrug eller familiebrug. Siden bilen kommer med henholdsvis 3- og 5-døre, kan det nemt afgøres hvilken en udgave der er behov for.

Når du skal finde en brugt Opel Corsa

Selvom en brugt Opel Corsa har meget at byde på, må man bare erkende at nogle modeller måske er mere passelige til ens behov. Det går ikke, når man har den helt store familie på slæb, eller skal have et ordentligt læs varer med rundt til diverse kunder, at man kun har en Opel Corsa til at fragte med. Her er der brug for en model, som måske passer formålet bedre. Det kunne være en Opel Vivaro kunne tage sig af varerne, mens en Opel Zafira kunne tage sig af den store familie. Der er i hvert fald nok som byder sig ude på markedet i dag, og som sagt ligger mange af de gode tilbud bare og venter på man samler dem op. Skulle man være mere til sedan varianten, er der også mulighed for at man med en Opel Insignia kan få den fornødne tilfredsstillelse. Her blandes de rene linjer og det rå design med hinanden, som ultimativt giver en coupé med handlekraftig motor. Tjek evt. også den meget populære Opel Astra.

Biler i Fokus

Del på