Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Opel Insignia?

Det tyske bilmærke Opel har siden 1898 været med til at sende biler på markedet, der gang på gang har vist sig at være blandt de bedste. Det har dog ikke været deres eneste foretagende, for man kan nemlig spore virksomheden endnu længere tilbage, hvor man blandt andet lavede symaskiner, cykler og motorcykler. Sloganet ”Wir Leben Autos” der på dansk betyder ”Vi lever biler”, er en lille hurtig om formulering af ”Wir Lieben Autos” hvor man blot har fjernet ”i’et”. Står man og mangler en pålidelig firmabil eller en standhaftig familievogn, kan en brugt Opel Insignia måske være noget for dig. På brugt markedet finder man tonsvis af gode tilbud i dag, og heri blandt kan man også finde en Insiginia. Modellen før Insignia kom ind i billedet, var den klassiske Opel Vectra, som skete i året 2008. Den har siden hen fundet sin plads på markedet, og er den dag i dag også en meget populær bil blandt folket. Bilen kan fås i mange forskellige varianter, hvor der både ses forskel i udstyr og motorkraft. 

Opel Insignia som brugtbil

Bilen har vist sig at kunne mingle med toppen, og med en brugt Opel Insignia får du også teknologi for alle pengene. Modellens fødeår er som sagt 2008, hvor man på det tidspunkt også var noget langt i udviklingen af teknologien man fandt i bilerne. Det er kun blevet bedre med tiden, og i dag kan du også finde en række forskellige opdateringer hos de mange modeller. Fra helt nyere tid, kommer bilen med en række nye funktioner og detaljer, der gør køreoplevelsen meget bedre. Der mangler bestemt ikke noget for folk, der har en svaghed for flotte detaljer og moderne teknologi. Bilen har blandt andet fået håndfri bagklap, der aktiveres ved at føre foden ind under bagkofangeren. Automatisk LED forlygter, som selv sørger for at blænde ned når der kommer modkørende trafikanter. Et lækkert head-up display sørger for at kørselsinformationer og lignende bliver vist i forruden af bilen. Så kan du fastholde blikket på vejen, uden at du skal begrave fokus ned i instrumentbræt og så videre. Du finder også små detaljer som stop/go system, der lader dig starte din bil ved et enkelt klik på en knap. Udover det kan man også finde Bose lydsystem, hvilket bestemt ikke er noget at klage over. En brugt Opel Insignia kan gå til erhvervskørende og familier, samt folk som forventer lidt ekstra af sin bil. Bliver det for meget for en, kan man måske nøjes med en Opel Astra eller en Opel Adam. Begge modeller er en del mindre end en Insignia, og kommer derfor også med en del mindre specifikationer og luksusgoder. Den populære og mindre model, Opel Corsa, er også altid et kig værd.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Opel Insignia´er

Blandt de mange forskellige udgaver finder man hovedsageligt Opel Insignia Grand Sport og Insignia Sports Tourer der er Opels seneste svar på et moderne transportmiddel. Du kan også få coupé udgaven, når man dykker ned i udvalget i dag. Bilen kommer med mange forskellige motorer, der alle sammen repræsentere noget forskelligt. Bilen har forhjulstræk, med undtagelser fra 2.8 liters turbomotorerne med 260 hk og 325 hk, og 2.0 liters turbomotoren indeholdende 250 hk, der kom med firehjulstræk som standard. Man har senere hen valgt, at introducere en 1.6 liters benzinmotor med turbo og 180 hk. Man kan også få bilen med en ecoFLEX-dieselmotor der kan præstere at udvinde et CO2-udslip på 140 g/km med 160 hk på bagen. Der i hvert fald ikke tvivl om, at bilen har rigtig meget at byde på både fartmæssigt og komfortmæssigt. Luksusfunktionerne i de nyere modeller er nemme at spotte, og man får helt sikkert lidt ekstra for sine penge når det kommer til detaljer.

Når du skal finde en brugt Opel Insignia

Med en brugt Opel Insignia kan man forvente mange ting, heriblandt kommer en blindvinkelsalarm, der sørger for at alarmere dig skulle der komme en fra den blinde vinkel man har overset. Kører man i tæt trafik og er nede under lave hastigheder, kan det være man måske overser en fodgænger. Det sker nogle gange, og heldigvis for automatiske nødbremser, sørges der for at du ikke ramler ind i nogle selv med lave hastigheder. Bilens udstyr er rettet mod at lade køreren beholde sit fokus på vejen og sin kørsel. Bilen fungerer også udmærket som erhvervsvogn, hvor det rummelige bagagerum lader dig medbringe store mængder af diverse sager. Så det kunne være, at man stod og manglede en ny firmabil, eller blot en behagelig familiebil hvor der skal være ekstra benplads til passagerne. Måske søger man noget lignende hvor en Toyota Avensis og VW Passat kunne give dig et bedre overblik over de forskellige valgmuligheder på markedet i dag.

Biler i Fokus

Del på