Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Opel Mokka X?

Man skal helt tilbage til 1898, for at finde det første produktionsår for Opels biler. Virksomheden har været på banen før, hvor det blandt andet var symaskiner, cykler og motorcykler man stod for at producere. Der er efterhånden kommet mange modeller på markedet, og man kan blandt andet finde mellem de mange udgaver en brugt Opel Mokka X, der også er Opels svar på en rigtig firehjulstrækker. Dette monstrum sørger for at tage over, når vejene bliver ujævne og svære at manøvre. Dette gør også bilen meget eftertragtet på markedet, og her på brugt markedet kan man score sig et godt tilbud. Det kan nogle gange være svært at finde en bil, der kan dække ens behov, men har du et behov for offroad kan en Mokka X måske også være det man leder efter. 4x4 i bedste forstand hvor der desuden følger en række teknologiske luksusfunktioner med. Bilen har rigtig meget at byde på, og kan snildt bruges i forbindelse med familieudflugter, eller hvis man som sagt vil ud og køre lidt offroad.

Opel Mokka X som brugtbil

Med en brugt Opel Mokka X får man også en bil, som kan tage dig mange steder hen, steder man måske ikke før har været i stand til at kunne udforske. Det er ikke altid at det er underholdende nok, at køre rundt ude på de åbne landeveje. Nogle gange har man brug for, at man kan køre lidt mere udfordrende steder, hvilket Danmark måske ikke er det bedste land til, men udlandet derimod. Her kan man komme ud for mange udfordrende terræner, som måske ville sætte en stopper for de fleste bilister, dog ikke hvis du er føreren af en Mokka X. Bilen kommer med et væld af sikkerhedssystemer, som også optræder i flere forskellige udgaver af bilen. I bilen finder man eksempelvis en touchskærm, som giver dig mulighed for navigation, musikstreaming og meget mere. Der følger også bakkamera med i den forbindelse, hvilket gør det meget nemmere og mere sikkert for dig at parkere din Mokka X. Det er jo lidt mere bil end normalt, og det er meget rart med en hjælpende hånd i disse situationer. Nøglefri betjening og LED-advarsel i forruden er også nogle af de detaljer, som man har i vente med en brugt Opel Mokka X.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Opel Mokka X´er

Under Mokka x finder man modeller som Essentia, Enjoy og Innovation der alle sammen byder på et hav af standardudstyr samt ekstraudstyr. Der skal ikke mangle noget, når man køber biler af moderne tider, og siden meget af teknologien er blevet opdateret gang på gang, kan man også forvente en del overraskelser og nuanceringer af maskineriet samt softwaren. En Mokka X besidder et let chassis, hvilket også er med til at gøre bilen mere sporty. Du kan få den med 1.4 Turbo ECOTEC-motor der har 4x4 AWD og 152 hk. Man kan også vælge en 1.6 CDTI ECOTEC dieselmotor med start/spot funktion. Her er der ganske vist også masser af værdi at finde, fordi man kombinerer økonomisk kørsel med masser af ydelse. Her får man altså en bil som er ideel til de lange køreture, og siden rummelighed ikke er noget problem passer den perfekt til familieturene. Du kan få et brændstofforbrug på henholdsvis 15,2-25,6 km/l ved blandet kørsel og hertil følger der en CO2-emission på 153-103 g/km. Ønsker man at være ekstra miljøbevidst kan man også kigge efter ecoFLEX-logoet der sørger for at reducere omkostninger for dig og miljøet. Bliver en Opel Mokka X for stor for dig, er en Opel Astra eller Opel Adam måske mere passende for dig. For endnu mere luksus kan en Opel Insignia måske også gøre tricket.

Når du skal finde en brugt Opel Mokka X

Da bilen både kan præstere rent fartmæssigt og funktionsmæssigt er der næsten ikke en finger at sætte på bilen, som helt sikkert vil bringe glæde til dig og familien. Den store mængde komfort bilen medbringer, gør den også ekstra meget attraktiv for familier og større forsamlinger. Det er alt andet lige en bil der skal opleves til fulde hver gang man sætter sig ud i den, og det gør man bedst med en fyldt bil. Sikkerhed er heller ikke noget, som man skal ligge søvnløs over om natten. Som sagt kommer bilen både med bakkamera, adaptive forlygter, advarselsalarm i forruden og med en personlig online service har man altid mulighed for at få hjælp vedrørende sin bil. Bilen sørger for at du får en behagelig kørselsoplevelse, hvor ergonomiske sæder udviklet i et videncenter sørger for den rette rygstøtte. Når man skal ud og køre de lange ture er det meget vigtigt, at man har nogle ordentlige sæder at sidde i. Har man brug for ekstra plads til bagage, kan bagsæderne også nedfældes for at skabe den ekstra plads man mangler. VW Touran og Peugeot 3008 er udmærket konkurrenter til en brugt Opel Mokka, hvor man kan sammenligne som det lyster.

Biler i Fokus

Del på