Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Opel Zafira?

Går man tilbage til året 1989 finder man fødselsåret for Opels første biler. Man havde indtil det punkt taget sig af symaskiner, almindelige cykler og motorcykler. Nu skulle der andre boller på suppen, og det blev i form af biler. Adam Opel grundlæggeren startede virksomheden i sin tid, hvor den senere har været igennem familiens arvinger som så mange andre. I dag har virksomheden en lang række nuancerede og solide modeller til salg på markedet. Biler der hver dag kører verden over, og sørger for at føreren samt passagerne kommer sikkert frem til destinationen. Det store udvalg gør det måske svært for dig, at finde rundt i hvad for en man er på udkig efter. Der er jo også noget der kaldes behov, og hvis man er en lille familie ville sådan noget som en Opel Astra også være en mulighed. Skal man derimod have en bil, som giver dig mulighed for at slippe hæmningerne lidt mere kan en Opel Insignia være noget man kunne rette sit fokus på. Med en brugt Opel Zafira får du dog blandt andet en meget rundhåndet oplevelse, der både byder på sikkerhed og komfort på turen.

Opel Zafira som brugtbil

Bilen har været igennem en del opdateringer, og siden den første model i 2005 kom på markedet, har man også sørget for at opdatere den til moderne standarder. Det er ikke godt hvis en bil falder bagud på det område, og i en tid hvor det ene system afløser det andet er det også med at være oppe på dupperne. I en brugt Opel Zafira fra nyere tid, kan man også finde familievenlige rammer. Rammer der sørger for at din familie sikkert og trygt kommer fra A til B, uden at skulle bekymre sig om det mindste. Bilens store fleksibilitet giver også anledning til, at man kan sammensætte bilen som det lyster en. Så kan du sørge for optimal komfort under kørsel, og give dig selv de bedste muligheder for opbevaring af bagage og lignende. Du får også mulighed for VIP behandling ved at konvertere tre sæder til to for mere rum samt armlæn. Du kan også få ergonomiske sportsforsæder som ekstraudstyr, der både kan justeres i længden, ryglæn og sædehældning til de lange ture. Der i hvert fald tale om en alsidig bil, som bare venter på at fragte hele familien sikkert og komfortabelt fra A til B.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Opel Zafira´er

Ligesom så mange andre modeller fra Opel kan du få en brugt Opel Zafira som Limited, Enjoy og Innovation udgave. Her kan du igen finde forskelle i det udstyr bilen kommer med, hvor du kan vælge ud fra dit behov. Den nye Zafira har et atletisk design udvendigt, der også afspejler bilens tyske førsteklasses ingeniørkunst. Bilen kan fås med en 1.4 Turbo ECOTEC DI ecoFLEX med 120 hk eller en 1.4 Turbo ECOTEC 140 hk. Her får du ved blandet kørsel 15,4 og 16,4 km/l og en CO2 emission på 152 g/km. Der kan også vælges en 1.6 Turbo ECOTEC 200 hk med henholdsvis 13,9 km/l ved blandet kørsel og 160 g/km i CO2-udslip. Så der er også lidt forskellige valgmuligheder, når det kommer til forbrug, trækkraft og funktionalitet. Desuden kan bilen også komme med Navi 950 IntelliLink, der sørger for nem tilslutning af din smarttelefon. Så kan du nemt styre den flotte 7’’ touchskærm i forbindelse med musik og lignende. De mange forskellige modeller inden for Zafiraen gør det også nemmere, at få en bil der rent faktisk passer til ens behov. Derfor ville det også være unødvendigt at kigge efter sådan noget som en Opel Adam, da bilen ikke just vinder på sin størrelse.

Når du skal finde en brugt Opel Zafira

Her på nettet er der spækket med gode tilbud på en brugt Opel Zafira, og alt efter hvad for en model det skal være kan man specificere sin søgning. Siden det er brugt markedet man anvender, kan det ikke altid forventes man får tingene lige som man vil have det. Dog burde det store udvalg i hvert fald give en god chance for, at finde noget som minder om det. Søger man en bil som både kan imponere rent udstyrsmæssigt og kørselsmæssigt er en Zafira også det rette valg. Skal man ud på længere køreture, hvor antallet af passagerer er mange og pladsen er minimal kunne det være at en brugt Opel Zafira har det som du står og mangler. Bilens tidligere udgaver har også været forbillede indenfor erhvervskørsel, hvor stort bagagerum har været en afgørende spiller. Rent konkurrencemæssigt har du Peugeot 3008 og Mazda CX-3 at sammenligne med. Så kan du selv afgøre, om der er noget bedre at hente hos konkurrenterne.

Biler i Fokus

Del på