Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Peugeot?

Peugeot er et gammelt fransk bilmærke, som har rigtig mange år på bagen efterhånden. Det er del af PSA Peugeot Citroen, og det er Europas næststørste bilfabrikant. Det var en familieforretning, som blev etableret helt tilbage i 1810. I begyndelsen blev der fabrikeret kaffekværne og cykler. Det var Armand Peugeot, som byggede den første bil nogensinde i koncernen, men der var ikke tale om nogen pålidelig bil, tværtimod. Det var en utrolig upålidelig bil, men siden da er der sket rigtig megen udvikling, og vi ved jo alle sammen i dag, at Peugeot helt klart er et af de mest anerkendt bilmærker overhovedet i verden. Derfor er der faktisk også mange, der vælger at købe brugt Peugeot. Peugeot har også et rigtig godt ry i Danmark, og mærket har flere gange fået tildelt tittelen som årets bil i Danmark, og senest det skete er faktisk i 2017, hvor de vandt med Peugeot 3008. Dette bevidner, at der altså er tale om gode biler, og der er tale om et firma eller en koncern, som absolut ikke står stille, men i den grad er dynamisk og forsøger at videreudvikle på det gode koncept, så det kan blive endnu bedre. 

Der er også ansat nogle af de bedste folk, som overhovedet findes indenfor deres felt, som udelukkende er ansat til at udvikle på bilerne, så de bliver bedre og bedre.

Peugeot er kendt for at lave gode biler til en rigtig favorabel pris, og de er kendt for, at deres biler holder utrolig længe. Og selv om de har mange år på bagen, så kan de faktisk sagtens levere en brændstoføkonomi, som får nogle af de helt nye modeller fra andre bilmærker til at blegne. Der ligger virkelig en helt utrolig ingeniørkunst bagved bilerne fra denne bilfabrikant. Derfor kan det også i rigtig mange tilfælde svare sig at købe en brugt Peugeot. Brugt Peugeot er i høj kurs, men eftersom bilernes nyværdi ikke er så skræmmende, men henvender sig til almindelige mennesker med almindelige indtægter, så betyder det, at en brugt Peugeot ikke behøver at koste specielt meget. De er altså eftertragtede på grund af deres meget lave pris, og det er kun en rigtig god ting.

Peugeot som brugtbil

Hvis man overvejer at købe brugt bil, så er det absolut ikke ligegyldigt, hvad det er for et mærke, man går efter. Når det handler om noget brugt, så skal man helst være sikker på, at det er fabrikeret sådan, at det kan holde i rigtig lang tid. Det nytter ikke noget at købe noget brugt, hvis det ikke er fabrikeret med dette for øje, at det skal kunne holde i rigtig mange år, for så får man selvfølgelig ikke særlig megen glæde ud af det, og det er virkelig en skam, når man nu skal til at bruge rimelig mange penge på det, som man jo automatisk gør, når det handler om at købe bil. Man kan jo ikke bare købe en bil for en slik, uanset om der er tale om en ny eller en brugt bil. Biler har et rigtig højt værdi, både når de er nye, og når de er ældre, og det skyldes, at de dele, som de bliver produceret med, ikke er helt billige i sig selv, og man kan jo også finde forhandlere, som udelukkende sælger reservedele til biler, og det gør de simpelthen, fordi delene også er rigtig meget værd i sig selv.

Hvis man er på udkig efter en brugt bil, så er det absolut værd at have en brugt Peugeot i sine tanker og overvejelser. Her er der tale om biler, som er virkelig slidstærke og holder i rigtig mange år, og det er bare god kvalitet over hele linjen. Det er noget, som der er mange mennesker, der har nydt godt af i rigtig mange år, og der er mange, der holder sig til at købe brugt Peugeot, hvis de først en gang har gjort det. Sådan er vi mennesker, vi holder os til det, som fungerer, og hvorfor ikke bare gøre det? Det giver jo rigtig god mening, at man vælger at gøre det. Konkurrenter i samme klasse som Peugeot er blandt andet Renault, Citroen og VW

Brugte biler til salg

Specifikationer for de brugte Peugeot’er, du finder på vores side:

Peugeot 108:

 • Rigtig god 3-cylindre motor
 • 69 til 82 hestekræfter, der yder rigtig godt i det gode karosseri
 • Vejledende nypris mellem 90.000 kr. og 115.000 kr.

Peugeot 207:

 • Vælg mellem 1,4 eller 1,6 liter motor med Hdi.
 • Mellem 90 og 100 hestekræfter.
 • Nypris mellem 120.000 kr. og 180.000 kr.

Peugeot 208:

 • Nypris mellem 130.000 og 170.000 kr.
 • Yder hestekræfter mellem 82 og 100.
 • Vælg mellem 1.2 og 1.6 liter motor.

Peugeot 308:

 • Nypris fra 200.000 kr. til 500.000 kr.
 • Yder mellem 80 til 140 hestekræfter ved alle lejligheder.
 • 1.2 liter e-THP motor 

Peugeot 3008:

 • Vælg mellem 1.2, 1.6 og 2.0 liters motor med Blue Hdi eller e-THP.
 • Mellem 120 og 170 hestekræfter.
 • Nypris fra 280.000 til 500.000 kr.

Peugeot 508:

 • Mellem 1.6 og 2.0 liters motor.
 • Vælg mellem flere modeller. 120 til 180 hestekræfter.
 • Nypriser mellem 350.000 kr. og 530.000 kr.

Faktorer du skal være opmærksom på i forbindelse med brugte Peugeot’er

Bilerne, som Peugeot producerer, henvender sig som sagt til helt almindelige mennesker, som skal bruge en pålidelig bil til alle de hverdagsting, som man har. De henvender sig særligt til familier, men der findes også biler, som er rettet mod bykørsel for singler og den slags, og det har de faktisk haft utrolig stor succes med, blandt andet med Peugeot 107 og nu 108, som er rigtig små biler, som bare fungerer utrolig godt. Andre modeller, som er værd at overveje kan være Peugeot 106, Peugeot 307 og Peugeot 206.Produktionen af disse bybiler blev faktisk påbegyndt for efterhånden en del år siden, og derfor kan man nu godt finde en brugt Peugeot i netop denne klasse, som går under navnet mikrobiler eller bybiler. Det er der faktisk mange, der nu har opdaget, og derfor går de til en brugt Peugeot i denne klasse. Dertil kommer at prisen er helt nede på jorden, og man kan sagtens anskaffe sig en, selv om man ikke har den helt vilde indtægt.

Andet læsestof til dig, der overvejer brugt Peugeot:

Peugeot 3008 er årets bil i Danmark 2017: http://jyllands-posten.dk/livsstil/biler/ECE9197734/peugeot-3008-er-aarets-bil-i-danmark/

Masser af tests af Peugeot: http://www.motorsiden.dk/Biltest/Biltest - arkiv - peugeot.htm

Biler i Fokus

Del på