284 Biler til salg!

Brugt Peugeot 108?

For rigtig mange år siden, 207 år for at være mere præcist startede det selskab, der senere hen skulle vise sig at blive bilmærket Peugeot. Virksomheden startede ud med at fremstille kaffekværner og cykler, hvor man senere hen udvidede til biler. I året 1858 ansøgte Emile Peugeot om løvevaremærket, og fik som vi i dag kender det også en godkendelse. Peugeot købte 30 % af aktiebeholdningen i Citroën, og overtog senere hen i 1975 hele molevitten, siden staten havde skudt mange penge i Peugeot. Citroën var kommet i klemme, fordi de udviklede radikale modeller der indimellem ikke solgte godt. Efter sammenslutningen af de to selskaber, fremkom navnet PSA (Peugeot Société Anonyme) gruppen. Her fokuserede man fortsat på, at adskille de to mærker fra hinanden, men samtidig dele ingeniør- og tekniske ressourcer. Mærket står bag en lang række stabile køretøjer, og siden man stadig ser modeller fra 1940-1950 kører rundt i dag, må der også være noget om snakken. Er man selv på udkig efter en pålidelig bil, har brugt markedet et væld af modeller til en rigtig god pris. Du kan eksempelvis opsnuse en brugt Peugeot 108 i dag, der tilbyder en bred vifte af moderne teknologier og sikkerhedsmæssige specifikationer.

Peugeot 108 som brugtbil

Selvom bilen ikke er rustet til, at have den helt store familie med på tur, kan man dog stadig få modellen som 5-dørs udgave. Så der er mulighed for, at bagpassagerne kan få deres egen dør, og det lukker også af for en masse irritation hos nogle. Det er ikke alle, som har noget imod at skulle bøvle med dette hver gang, og derfor kan du også få modellen som 3-dørs. Selvom modellen er af mindre kaliber, er den stadig spækket med moderne teknologi der sikrer en komfortabel køretur. For nemmere start af bilen, har man valgt at udstyre den med Hill Assist-system. Dette giver føreren mere tid til, at flytte foden fra bremsen over til speederen. Til sidst kan man holde skarpt øje med trykket i dækkene, da man via instrumentbrættet også får oversigt over de 4 dæk på bilen. I bilen finder du en 1.2 PureTech VTi, 82 hk, (5-trins man.) motor, som levere høj ydeevne kombineret med en Co2-emission på intet mindre end 99 g/km. Bilen er ikke egnet til den store familie, og har man brug for noget der kan rumme et familiemedlem eller to mere. Så er det også her, at man kan kigge på den noget større model Peugeot 2008 SUV eller Peugeot 3008 SUV.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Peugeot 108’er

En brugt Peugeot 108 kommer også med forskellige specifikationer, og heriblandt kan du finde en 1.0 VTi 69 hk med en tophastighed på 157 km/t. Desuden får man en acceleration fra 0-100 km/t på 14,3 sek. Man kan også vælge en 1.0 e-VTi, 69 hk med en tophastighed på 160 km/t. Det er altså ikke her, at man ser de helt store forandringer. Skal man se en mere markant forskel er det også en 1.2 VTi man skal ud i. Her forberedes mange af tallene, og her kan man klemme sig op på en tophastighed på 170. Udover det ser man også nogle pænere tal i forhold brændstofforbruget både ved by- landevejs- og blandet kørsel. Her ligger 1.2 modellen en del lavere end de yderligere udgaver. Så der er også nogle forskellige overvejelser man skal gøre sig, når det er man har øjnene på en brugt Peugeot 108 i dag. Er man ude i nogle konkurrerende modeller, kan man rette fokus mod en Citroën C1 eller en Toyota Aygo. De omtales normalt også som ”trillingerne” da det mere eller mindre var på det ydre at man fandt forskellen blandt modellerne.

Når du skal finde en brugt Peugeot 108

Selvom bilen ikke har alverdens plads til familiemedlemmerne, er der ikke gået ned på teknologien her. Du finder blandt andet en 7’’ touchscreen, der kan administrere bilens indstillinger, radio og den indbyggede computer. Så her har du din egen lille kommandocentral, hvor du kan få oplysninger omkring kørslen og styre den herfra. Desuden får du også det smarte Open & Go-system, som tillader start/stop ved et enkelt klik og låse dørene uden hjælp fra en nøgle. Der er skam også tænkt på sikkerheden i denne lille krudtugle, hvor begge bagsæder blandt andet er dækket med Isofix beslag. Desuden er der 6 airbags i en brugt Peugeot 108, som også giver den ekstra sikkerhed der skal til i tilfælde af kollision. Så står du og mangler en smart, hurtig og sikker måde at transportere dig og den lille familie rundt på. Så er en brugt Peugeot 108 måske også det rigtige valg for dig. Løber man tør for bagagerum, kan en model som Peugeot 308 SW måske være løsningen på problemet.

Biler i Fokus