284 Biler til salg!

Brugt Peugeot 2008 SUV?

Bilmærket Peugeot har en lang historie af forskellige erhverv, og virksomheden startede helt tilbage i 1818, hvor man først startede med at producere kaffekværn. Senere hen udvidede man til cykler, og til sidst tog man også fat i bilproduktionen. Det skulle vise sig, at blive en lang og succesfuld historie, hvor man efterhånden kan se det præg som selskabet har sat på markedet. Der ligger en lang række trofæer, priser og så videre under Peugeots bælte. Dette beviser gang på gang, at man altså får kvalitet for pengene. Selv på brugt markedet kan man finde et væld af modeller, som bare venter på at blive kørt ud på vejene atter engang.  Flere gange er diverse modeller blevet kåret til, at være årets bil det pågældende år. Skulle man stå og mangle en familiebil, kan en brugt Peugeot 2008 SUV måske gøre livet nemmere for dig. Søg på nettet for, at finde nogle kvalificerede bud i forhold til stand og pris.

Peugeot 2008 SUV som brugtbil

Mangler familien en sikker og forførende bil til at kunne transportere en rundt omkring. Så er der også rigeligt at komme efter hos en brugt Peugeot 2008 SUV, for her får du altså en forførende og kraftfuld køreoplevelse. Man kan allerede fra første øjekast se, at bilen også indeholder det klassiske Crossover design. Her får man kastet robusthed og styrke lige i ansigtet, og man kan se bilen er kommet for at lave et statement. Bilens detaljer afspejler også en bil, der er klar til alle former for veje og underlag på sin vej. Hos denne model finder man også de karakteristiske kattedyrsagtige forlygter, der er med til at give et dynamisk look. Har du sans for fælge, kan man også finde både 15-17’’ fælge, hvor 16-17’’ kan fås i alu-fælge. Så der er også kræset for detaljerne i denne udgave af en SUV, hvor du med sikkerhed kan fragte hele familien komfortabelt fra A til B. Hvis du ønsker noget at kunne sammenligne med, kan man måske tage en Renault Captur eller en Citroën C3 Picasso til revidering. Udover det kan du også sammenligne den med en Opel Mokka. Dog skiller bilen sig også ud i sin klasse, og i realiteten er den forholdsvis alene om at opsøge det segment som den gør.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Peugeot 2008 SUV’er

Bilen kommer med en del forskellige motorer, dog er det kun de mindre af dem som finder vej frem til de danske veje. Dog kan man opsnuse en 1.2-liters benzinmotor med 82 hk. Dette er en oplagt mulighed for dem, som altid er ude og køre de mindre ture i bil. Der følger både god brændstoføkonomi med, fornuftige mængder af motorkræfter og ikke mindst en god pris. Modeller som Peugeot 208 eller en endnu mindre som Peugeot 108 rammer de samme specifikationer i forhold til motorer. Du kan selvfølgelig finde udgaver, som kan yde den del ekstra og køre lidt længere på literen. Skal man over i det lidt mere udholdende, ville en dieselmotor også være det oplagte valg for dig. Her får du lidt mere kilometer for pengene, og samtidig er med til at formindske Co2-emission. Med en 1.2-liters benzinmotor får man henholdsvis 16,7 km/l ved bykørsel, 23,3 ved landevejskørsel og 20,4 ved blandet kørsel. En dieselmotor kan derimod tilbyde 23,3 ved bykørsel, 30,3 ved landevejskørsel og 27,0 med blandet kørsel. Så man kan hurtigt se, at der er lidt mere at gå på. Desuden kommer dieselmodellen også med partikelfilter indbygget, og det er et stort plus hos nogle købere.

Når du skal finde en brugt Peugeot 2008 SUV

Bilen har som sagt meget at byde på, og hvis man er en større familie, der mangler transportmiddel. Så er der gode chancer for at selv en brugt Peugeot 2008 SUV kommer til, at bringe meget værdi til dig og din familie. Så længe man har noget sikkert at køre i, hvor en Peugeot 2008 SUV kan byde på en bred vifte af funktioner. I denne kompakte Crossover SUV finder du eksempelvis Active City Brakes, som kan forhindre indkommende kollisioner. Hvis man befinder sig under bykørsel, og har en hastighed på under 30 km/t bliver systemet aktiveret. Så sørger den selv for at stoppe op, hvis den fornemmer der er en bil forude. Det kan spare dig for rigtig mange uheldige situationer, hvor man lige et kort øjeblik har været uopmærksom. Udover det har du et væld af sikkerhedssystemer, som sørger for at skabe sikre rammer for dig og din familie. Anti-spin, dynamisk stabilitetsprogram og nødopbremsningssystem er blot nogle af de muligheder, som man kan finde blandt sikkerheden i dag. Der er udelukkende tale om en omfattende bil, der kan tilbyde dig og resten af familien en sikker måde at transportere jer selv på.

Biler i Fokus