Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Peugeot 208?

Peugeot har rigtig mange år bag sig, og igennem de mange år på bilmarkedet har man erfaret sig stor viden og ekspertise på området. Selskabet startede med produktion af biler i 1882, og havde foruden beskæftiget sig med kaffekværner og cykler. I de kommende år ansøgte man om løvemærket, som også er gået igen i forbindelse med fornyelse af logoet. Peugeot har flere gange ved internationale motorsports konkurrencer også været fremtrædende, og har en række titler under bæltet for sin indsats. Dette bevidner også om, at producenten ved hvad de har med og gøre, og gør et godt stykke arbejde i forhold til det. Du kan vide dig sikker på, at selv på brugt markedet er der nogle solide udgaver at komme efter i dag. Står du selv og har brug for noget nyt at køre i, kan det være en brugt Peugeot 208 kan løse problemet. Her får du en lækker kompakt sporty bil, som både besidder teknologi og sikkerhed af høj kvalitet. Bilen kommer som 5-dørs model, hvilket også giver mere komfort i forhold til ud- og indstigning af bilen.

Peugeot 208 som brugtbil

Med en brugt Peugeot 208 får du et opdateret og attraktivt design, som med det samme lader dig forelske sig på ny. Hertil kommer der også en øget robusthed samt gennemgående mærkbar kvalitet. Bilen ses helst i byområder, hvor den elegant og flydende glider igennem den tætte trafik der ofte findes her. Her kan man blandt andet se det smarte og sportslige design komme til brug, med det kortere overhæng og den lavere højde. Den er ydermere udrustet med nye forlygter med lygtehus, der mest af alt kan kategoriseres som et kattedyrsagtigt high-tech look, hvilket også gør modellen meget letgenkendelig. Ligeledes markeres de nye LED baglygter også med 3D løvekløer for større sammenhørighed mellem logoet og bilens design. Der er virkelig kræset for detaljerne hos en brugt Peugeot 208, hvor den innovative teksturlak giver en glansfuld og mat overflade i forbindelse med farverne ICE Grey og ICE Silver. Den lette granulerede tekstur giver dig et gennemgående udtryk af atletiskhed og beskyttende overflade. Bilen egner sig bedst til en person, der udelukkende kører rundt i indre by.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Peugeot 208’er

Bilen indeholder også en del forskelligheder, når man kigger på de adskillige udgaver bilen kommer i form af i dag. Typisk ændrer en del af specifikationerne sig, fordi motoren har både det ene og det andet i forhold til originalen. I dag kan du finde en 1.2 VTi Manuel 5-trins, 95 hk med en acceleration fra 0-100 km/t på 16,0. Så det er altså ikke her hvor man finder den helt igennem sporty bil, som man måske havde håbet på. Dog kan man hvis man rykker op i en 1.2 e-THP EAT6 også få mere fart over feltet, hvor motoren blandt andet byder på en topfart på 190 km/t med en acceleration fra 0-100 km/t på 10 sek. Er man mere til biler med en dieselmotor, kan man også kaste fokus på en 1.6 BlueHDi, Manual 6-trins, 120 hk hvor accelerationen ligger på 9 sekunder fra 0-100 km/t. Du finder et bedre brændstofforbrug i sådan en model her frem for benzinudgaverne, samtidig med at man også oplever en lavere Co2-emission. Skal man have lidt mere fart over feltet, men til gengæld få en grønnere bil. Så er en brugt Peugeot 208 måske lige det, som man står og leder efter.

Når du skal finde en brugt Peugeot 208

Markedet er stort for brugte biler i dag, og det er jo lige med at vælge den rigtige bil til dig. Derfor bliver man også nød til, at være klar over hvad det er for nogle behov man render rundt med. En brugt Peugeot 208 kan sammenlignes med en Mazda 2 eller en Hyundai i20. Konkurrencen spidser til, og der er mange pragteksemplarer at finde i miniklassen i dag. Så det er også lige med at tjekke, om man nu tager den rigtige beslutning i forhold til, hvad det er man har brug for. En endnu mindre citybil ville være modellen før, altså en Peugeot 108, hvor man også finder mange fordele selvom bilen er nummeret mindre. Er du ude efter noget større i forhold til, at kunne have hele familien med på slæb. Så er der også mulighed for, at man opsnuse en Peugeot 3008 SUV eller måske en Peugeot 2008 SUV. Bilmærket Peugeot har en lang række af priser, der blot understreger at man altså her kan få en bil som er rustet til lidt af hvert, og kan få nogle år på bagen.

Biler i Fokus

Del på