284 Biler til salg!

Brugt Peugeot 3008 SUV?

Peugeots historik indenfor bilproduktion har et væld af succeshistorier, og virksomheden udgør i dag sammen med Citroën PSA Peugeot Citroën. Det er specielt indenfor motorsporten, hvor de blandt andet har vundet Rally Challenge Championship 3 gange, Word Rally Championship 5 gange for at konstruere og 5 gange ved deltagelse. Selskabet har dog ikke altid beskæftiget sig med biler, da virksomheden startede var det kaffekværn og cykler der stod på tapetet, bilproduktionen kom først senere hen. Peugeot har en række udmærkelser under bæltet, hvor årets bil går igen og igen. Så du har også evidens på, at bilmærket udstråler kvalitet og robusthed. For dem som gerne vil have et sikkert transportmiddel, er der også noget at komme efter i forbindelse med en brugt Peugeot 3008 SUV. Her kan du have hele familien med i én bil, og her på de lange ture kommer komforten i dette højteknologiske køretøj også til kort. Der er kræset for både detaljer og sikkerheden i denne model, hvilket også har ledt til at bilen er blevet udmærket som Årets bil anno 2017. 

Peugeot 3008 SUV som brugtbil

Siden bilen har fået prisen som årets bil 2017, har du også en masse fede oplevelser at se frem til. Der skal ikke være nogen tvivl om, at bilen egner sig til lidt af hvert. Der er ikke blot tale om en familiebil, men en mere omfattende model der også kan fungere sporty, og samtidig sno sig elegant igennem den tætte bytrafik. Det var blandt andet bilens interiørdesign, som var med til at sikre dem prisen som årets bil 2017. En brugt Peugeot 3008 SUV har rigtig meget at byde på, både på den teknologiske side og den sikkerhedsmæssige side. Årets bil 2017 er blot en af de mange priser, som modellen allerede har raget til sig. Så der skal ikke herske nogen tvivl om, at bilen nok skal levere i alle kategorier. Designet kommer af højeste kaliber, og her finder man Full LED-forlygter og det forkromet ternet kølergitter der mest af alt minder om nogle sammenknebne rovdyrsøjne. Indvendigt kan man finde sig selv i smukke omgivelser, hvor Peugeots i-Cockpit digitale univers sørger for fuld kontrol. En 8’’ touchskærm og et head-up instrumentbræt er til rådighed, som kan til egen fordel kan indstilles og konfigureres personligt. Søger man noget mindre kan en Peugeot 2008 SUV måske være noget, og endnu mindre finder du enten en Peugeot 208 eller en Peugeot 108.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Peugeot 3008 SUV’er

Når man kigger nærmere på specifikationerne, kan man også se en række forskellige udgaver. Det er nærmest altid motoren man kan se forskelligheder hos, men ofte er der også pillet ved ekstraudstyret. Køber man en dyrere model, er det også normalt man får mere for sine penge. I den mindste liga finder vi en 1.2 e-THP Manual 6-trins med 130 hk, med en acceleration fra 0-100 km/t på 10,6 og en topfart på 188 km/t. Så selv om du køber en mindre model, kan man stadig forvente høj ydeevne blandt sammen med en hurtig acceleration. I den modsatte ende kan man finde en 2.0 BlueHDI EAT6 Aut-6-trins, der indeholder de 180 hk. Accelerationen fra 0-100 km/t ligger på 8,9 og har en topfart på 207 km/t. Så her burde man heller ikke være i tvivl om, hvad det er man får for sine penge. Det er dog ikke her man får maksimalt udbytte for sine benzin/dieselpenge, da både bykørsel, landevejskørsel og blandet kørsel ligger lavere end de andre modeller. Ønsker man at få mere for sine kørte kilometer, kan en 1.6 BlueHDI Manuel 6-trins også give dig et par kilometer mere at trække på. Her får du 23,8 km/l ved bykørsel, 28,6 km/l ved landevejskørsel og 26,3 km/l ved blandet kørsel.

Når du skal finde en brugt Peugeot 3008 SUV

Med en brugt Peugeot 3008 SUV får du altså rigtig meget bil for pengene, og man kan finde den her på nettet i dag. Selvom det er en model som er forholdsvis ny, skal man ikke være bleg for at tjekke brugt markedet i dag. Her kan du blandt andet finde en god pris på bilen, og når der er tale om en bil af denne kaliber ved du at du får kvalitet for pengene. Bilens miljøbeskyttende teknologier såsom PureTech og BlueHDI, er med til at give en meget lav Co2-emission. Det sikrer også at bilen er en af de mest brændstofeffektive SUV’er i sin klasse, hvilket spiller en stor rolle for nogle købere. Udover det kan du også finde Michelin dæk, som er blevet udviklet til yderligere at sænke brændstofforbrug og emission. Står du med hænderne fulde og skal læsse varer ind, kan man med håndfri betjening åbne bagklappen. Listen fortsætter, og med en brugt Peugeot 3008 SUV kommer man nok ikke til at mangle noget i forhold til køreoplevelse. Ønsker du at sammenligne bilen med konkurrerende mærker, kan en Nissan QASHQAI, eller en VW Touran også være oplagte.

Biler i Fokus