Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Peugeot 308?

Bilproducenten startede med at producere kaffekværn og udvidede senere hen til cykler. Til sidst valgte man at kaste sig over biler, hvor man også endte med at få stor succes. I dag er Peugeot også et verdenskendt mærke, der har flere forskellige anmærkninger og priser under bæltet. En producent der har haft øje for, at kunne forny sig og stadig have en relevant rolle på det samlede marked i dag. Her i blandt finder du modeller som passer til det travle bymenneske, som hele tiden skal ud på de små ture. Du kan finde familiebilen, som skal sørge for at fragte familien frem og tilbage sikkert. De har endda også meget respekt indenfor motorsporten, og har også her vist at de kan præstere på højt niveau. Står du derude og leder efter en pålidelig og sikker bil til at køre rundt i. Så er der også mulighed for, at en brugt Peugeot 308 kunne være det rigtige valg. Her kommer en moderne hatchback med stilrent design, til dem som står og mangler fantastiske køreoplevelser. Desuden er det også her på det online brugt marked, at man i dag finder nogle af de bedste priser på brugte biler. 

Peugeot 308 som brugtbil

Du kan med det samme se, at bilens raffinerede enkelthed kommer til kort. Designet er under ingen omstændigheder overladt til tilfældighederne, og man kan i dag også få elegance, højteknologi og rene linjer helt tæt på kroppen. Ligesom så mange andre moderne biler, finder man også her en touchscreen. En touchscreen der dog kommer op, og rammer de 9,7’’. Den er lettere drejet mod føreren af bilen, og kan nemt administreres fra der hvor man sidder. Her åbner du op for bilens funktioner, og kan via få klik få adgang til det hele. Som en ekstra gode til sin nye touchskærm, kan man også bruge det som bakkamera. Det gør det meget nemmere for dig, som måske har svært ved at gøre det manuelt selv. Der er nogle som ikke lige er bygget til bykørsel, og så er det super fedt man kan få den hjælp tilbudt i dag. Bilens konkurrenter lyder på en Mazda 3 eller en VW Golf, hvor man også kan finde en del ligheder. Det er ofte bilen som er egnet til kernefamilien med, mor, far og to små eller voksne børn på slæb.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Peugeot 308’er

Til forskel for modeller som Peugeot 108, Peugeot 208 og Peugeot 2008 SUV finder du hos en brugt Peugeot 308 en 2.0 BlueHDi, 150 hk der har lidt mere at komme efter i forhold til foregående modeller. Hovedsageligt kan du kigge på en Peugeot 308 Active, Allure eller Prestige som adskiller sig fra hinanden på diverse udstyr og optioner gældende for bilerne. Så du har i hvert fald en del overvejelser at skulle igennem, når man først lige har fået bearbejdet alt den information man kan finde i dag. Eksempelvis er udgaven Prestige også den model, hvor man kan finde mest udstyr hos. Så har du brug for lidt mere kræs i kabinen, kan det også sagtens klare med visse udgaver. Hos de forskellige udgaver af en brugt Peugeot 308, kan man også finde forskelle i brændstofforbruget, accelerationen, hk og så videre. Det kommer jo meget an på, hvor det er man kører henne, i forhold til hvilke faktorer man lægger mest vægt på. Ønsker du at kunne køre langt på literen, har du eksempelvis også muligheden for at vælge en 1.6 BlueHDi i enten Active/Allure/Prestige. Her opnår man 28,6 km/l ved bykørsel, 34,5 ved landevejskørsel og 32,3 ved blandet kørsel. Bilernes energimærke ligger henholdsvis på A+ og A++, hvilket også bevidner om det høje niveaus af klimaskåning.

Når du skal finde en brugt Peugeot 308

Bilen har en masse fede features at byde på, og egner sig nok mest til den mindre familie. Bilen har en rummelig kabine, hvor der også er plads til at bredde sig, men hele storfamilien bliver nok et problem at få med. Du kan finde rigtig mange gode løsninger i forhold til moderne teknologi og sikkerhed i bilens repertoire. Det giver føreren og ikke mindst resten af passagererne mulighed for, at føle sig trygge og samtidig højne komforten på turen. Det indvendige design lugter langt væk af eksklusivitet, hvor man kan finde stilrene overflader kun forstyrret af få knapper. For det er som sagt den store 9,7’’ touchscreen som tager fokus, hvor man nemt og overskueligt kan administrere mange af bilens funktioner fra. En samlet glædespakke får man med i købet, hvis man overvejer en brugt Peugeot 308. Der er meget at se frem til, hvis det er første gang man sætter sig bag rattet. 

Biler i Fokus

Del på