284 Biler til salg!

Brugt Peugeot 508?

Peugeot udgør sammen med Citroën (PSA Peugeot Citroën), og er den næststørste bilfabrikant i Europa. Selskabet startede i tidernes morgen med at lave kaffekværn og cykler. Det skulle senere hen udvikle sig til biler, og har man siden hen også sat sit præg på markedet. Peugeot har haft stor succes med deres modeller, og har i dag en lang række trofæer, medaljer og udmærkelser til at bakke deres kvalitetsrige biler op. Desuden har bilproducenten også en del forskellige priser indenfor motorsporten, hvor de har indtaget førstepladsen ved flere lejligheder. Der er både tale om kvalitet og holdbarhed, når man taler om Peugeot. Står du selv og mangler et nyt eller brugt køretøj, kan man tjekke udvalget ud herinde på nettet. Her finder du blandt andet en brugt Peugeot 508, som også vil kunne give en tilfredsstillende køreoplevelse. Du kan være sikker på, at du både får komfort og kvalitet for dine penge her. Der er sørget for højteknologiske specifikationer og sikkerhedsmæssige systemer til at sikre føreren og resten af passagerne en gennemført køretur. 

Peugeot 508 som brugtbil

Man kan med det samme se, at en brugt Peugeot 508 har rigtig meget at byde på. Det udspiller sig både i bilens ydre design og det eksklusive interiør man finder indeni. Der er sørget for stilrene linjer, og dynamisk udstråling når det kommer til bilens ydre design. Dette gør bilen meget mere attraktiv at kigge på, og man kan nærmest fornemme hovederne vende sig på gaden. Allerede ved fronten af bilen, bliver man tiltrukket af den kraftfulde og karakterfulde lyssignatur med fuld LED teknologi, som giver bilen sit udtryksfyldte blik. Bagpå kommer det nye design også til kort, hvor man med en elegant kofanger kan sikre god beskyttelse af karrosseri. Ligesom så mange andre modeller, finder man de ikoniske løveklørs-lygter bagpå, som understreger bilens oprindelse. På indersiden finder man også en del forskelligheder, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje. Du bliver mødt af en luksuriøs kabine, hvor interiøret også afspejler moderne teknologi. Højteknologisk førerplads – med head-up farvedisplay, stilrent instrumentbord og en lækker 7’’ touchskærm giver ro i sindet når man skal ud og køre. Du finder desuden detaljer i forhold til sort lak, krom og læder indvendigt, der flyder sammen på et højere niveau. Søger du noget større kan en Peugeot 2008 SUV eller Peugeot 3008 måske være noget for dig. Skal du ned i den anden ende, finder man en Peugeot 208, som også har en masse at byde på.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Peugeot 508’er

Ligesom så mange af de andre modeller man finder indenfor Peugeots sortiment, kan man også her finde den smarte BlueHDi teknologi. Siden mange købere er blevet politiske anlagt i forbindelse med Co2-emission, er det godt at kunne tilbyde modeller der tager højde for det. Modellen kommer hovedsageligt i Active/Allure/Desire eller GT udgave, og her kan man finde BlueHDi motorer af forskellig kaliber. Blandt udvalget kan man finde en 1.6 BlueHDi 120 hk med en acceleration fra 0-100 km/t på 11 sek. og en tilsvarende topfart på 202. I forlængelse af dette får man også et brændstofforbrug på 22,2 km/t ved bykørsel, 31,2 ved landevejskørsel og 27,0 ved blandet kørsel. Så skal man have noget for sine benzinpenge, er det også denne udgave som forudsætter de bedste omstændigheder for det. Skal man have lidt mere fart over feltet, kan en 2.0 BlueHDi med 180 hk og en topfart på 230 også gøre udslaget. Der får man dog en del mindre kilometer per literen til gengæld får man mere vind i håret. Skal man være omringet af teknologiske goder og andre komfortfremmende funktioner er en brugt Peugeot 508 GT også noget for dig.

Når du skal finde en brugt Peugeot 508

Er man i tvivl om, at denne bil er noget for dig og resten af familien kan man jo altid tage køreprøve bilen. Der er garanteret for komfort på lange såvel som korte ture. Den overvældende teknologiske fremgang man har gjort sig, og det stilrene design bevidner om kvalitet spottet fra lang afstand af. Bilen rummer mange specifikationer, som kan være med til at gøre køreturen en del mere behagelig at komme igennem. Der er også sørget for, at tage højde for den mere politiske forbruger her, hvor man kan finde lave Co2-emissioner. Om man vil det eller ej, er det også noget som mange kigger efter i dag, og ønsker man at gå på kompromis kan en brugt Peugeot 508 også stå distancen. Når det handler om sikkerheden, tilbyder bilen blandt andet Peugeot Connect SOS, der altid sørger for at hjælpen er på vej. Skulle man komme ud for en ulykke, hvor du er ude af stand til at tilkalde hjælpen selv gør systemet det for dig. Bilen bliver lokaliseret, og så bliver der ellers sendt den rigtige form for hjælp ud til dig. Udover det kommer der også bakkamera, parkeringssensorer samt blind spot monitering, der alle sammen hjælper til at give en mere tryg køreoplevelse. Direkte konkurrenter til denne model lyder på VW Passat eller Toyota Avensis.

Biler i Fokus