284 Biler til salg!

Brugt Skoda Citigo?

Skoda Auto er af tjekkisk oprindelse og blev i år 2000 et datterselskab til Volkswagen Group, der positionerede Skoda som et lavprismærke. To cykelsmede ved navn Laurin og Klement, stiftede dengang selskabet som et cykelmærke, hvor man efterfølgende hurtigt udvidede sortimentet til biler også. Skodaværkerne har desuden også været en aktiv producent i forbindelse med våben både før og efter 2. verdenskrig. Mærket har altid været en frontløber på design, og under den kolde krig fik bilproducenten et rap over nallerne, fordi man netop satsede så meget på designet. Dette betød også, at man var nødsaget til at gå ned på teknik, hvilket ikke just gavnede fabrikanten. Med modeller som Skoda Octavia kunne man dog igen begynde at se fremad, og man oplevede atter fremgang i selskabet. Står du og mangler en ny smart bil til dig selv, kunne en brugt Skoda Citigo måske været noget for dig, der opholder sig meget i den indre by. Denne bil er også for de fleste et økonomisk fordelagtig valg i forhold til budget og med brændstoføkonomi for øje.

Skoda Citigo som brugtbil

Bilen kommer med et friskt og ungt design, og egner sig både til den travle bytrafik og til de personer som dagligt tilbagelægger mange kilometer. Brændstofforbruget skriger langt væk af miljøskåning, og man er altid sikret en grøn kørsel, når man er ude på vejene i denne bil. Dertil oplever man ingen mangel på komfort eller generel køreglæde, selvom bilen hælder til den grønne side. Her venter der kun sjove køreoplevelser og de mange flotte detaljer sørger for at sætte den rette stemning. Selvom man får en bil af mindre kaliber, er der stadig meget rummelighed at komme efter. Der følger samtidig et væld af teknologiske funktioner med, som gør køreturen endnu mere afslappende og sjov. Ting som centrallås, elruder og justerbare sæder kan man forvente, når man får fingrene i en brugt Skoda Citigo. Har modellen ikke lige det man leder efter størrelsesmæssigt, kan man altid gå efter større modeller som Skoda Fabia eller Skoda Superb. Her får du mere komfort og mere plads til børn, bagage eller andet godt. Er man glad for musik på turen, kan man via bluetooth tilslutte sin mobil og lytte derfra, samt man kan ordne sine opkald via håndfri telefoni.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Skoda Citigo’er

Med en brugt Skoda Citigo kan man også vælge sportsudgaven Skoda Citigo Monte Carlo. Denne udgave er ikke blot sportslig at se på, men udgør også den perfekte partner i den travle hverdag. Du kan få bilen med forskellige motorspecifikationer såsom en 1,0 60 hk manuel motor. Her får du en tophastighed på 162 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 14,4 s. Et brændstofforbrug på gennemsnitlig 24,4 km/l og en CO2-emission på 96 g/km. Så der er tale om en bil som giver værdi for pengene, og man kan bestemt køre rundt med god smag i munden. Ønsker man lidt flere hk, kan man også vælge en 1,0 75 hk manuel motor. Her følger der 173 km/t med topfart og en acceleration på 13,5 s fra 0-100 km/t. brændstofforbrug og CO2-emission forbliver det samme. Der kan også vælges modeller med automatgear for dem, som ønsker lidt mere komfort når man er ude på de åbne landeveje. Så selvom bilen ikke er den største af sin slags, kan man godt forvente at blive mødt med en rivende fart samt smidig kørsel.

Når du skal finde en brugt Skoda Citigo

Sikkerheden skal man heller ikke spekulere på, for det er der skam også sørget for hvis man vælger en brugt Skoda Citigo. Her finder du blandt andet systemer som ”City Safe Drive”, der aktivt går ind og hjælper dig med at holde den korrekte afstand i den travle trafik. Når folk har fri fra arbejde, og alle bare gerne vil hjem, kan det ske man overser nogle andre bilister. Med dette sikkerhedssystem kan man vinke farvel til de dumme fejl og eventuelle kollisioner i den ofte langsomme trafik. Ti meter ud fra bilens omfang, bliver der med laser skannet og kalkuleret om eventuel nedbremsning er nødvendigt. Så undgår man at køre op i nogle, og skade enten sig selv eller de påkørte. Har man lyst til at undersøge markedets konkurrenter, kan en Peugeot 108 eller den lidt dyrere model Audi A1 måske være noget for dig i stedet for. Her får man samme princip, blot pakket ind på anderledes facon, og kan måske bedre tilfredsstille dine behov. Du finder i hvert fald et godt udvalg her på brugtbilsmarkedet, hvor priserne for det meste også kan være på din side.

Biler i Fokus