Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Skoda Fabia?

Skoda blomstrede gevaldigt da de introducerede verden for deres Skoda Octavia, og man oplevede for første gang i lang tid enormt opsving. Bilproducenten har altid været et symbol på design, og det har til tider været en fordel og andre gange været en last. I 2000 blev det et 100 % ejet datterselskab til Volkswagen Group, hvor man positionerede dem som lavprismærke. I dag har selskabet en række modeller, som hver dag spreder sikkerhed og glade dage på vejene. Står man selv og mangler et køretøj, så er brugtbilsmarkedet altid et oplagt sted at starte sin søgen. Her kan man i hvert fald give det et forsøg, da man ofte kan forhandle sig frem til nogle rigtig gode priser. Desuden har du også de bedste muligheder online, da man nemmere kan finde frem til det man specifikt går og leder efter. Det kunne eksempelvis være, at en brugt Skoda Fabia var noget for dig. Et solidt køretøj, som egner sig til familien, som har brug for den ekstra plads.

Skoda Fabia som brugtbil

Bilen er som sagt ganske rummelig, hvilket også gør den perfekt til de lange køreture, hvor ekstra bagageplads er påkrævet. Siden bilen har en ordentlig rummelighed, er den også velegnet som firmabil. Bilen kom for første gang på markedet i 1999, og har siden hen undergået nogle drastiske ændringer. Du kan forvente et nyere design, som er dynamisk, strømlinet og moderne. Du kan vælge op imellem 15 forskellige farver, hvilket også giver lidt til den kreative side. Der er helt klart også mulighed for at slå sig løs i forhold til det indvendige design. Her kan du finde interiør i særklasse, og kan helt sikkert tilfredsstille selv de mest kræsne købere. Med 330 liter i bagagerummet, hvilket er 15 liter mere end den tidligere model, har man også plads til det meste på turen. Slår du sæderne ned, kan du forvente en kapacitet på 1.150 liter, hvilket overstiger de fleste modeller i klassen.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Skoda Fabia’er

Bilen kan fås som hatchback, sedan og varebil, hvilket også giver lidt valgmuligheder for alle og enhver. Med en brugt Skoda Fabia kan du få forskellige motorspecifikationer, så der er også på dette punkt noget at vælge imellem. Helt standard kan du få en 1.0 MPI 60 hk med en tophastighed på 160 km/t og en acceleration på 15,7 s. Brændstofforbrug på 21,3 km/l og en CO2-emission på 106 g/km er der tilsvarende at finde, hvilket også opgør nogle pæne tal for enhver som færdes i en brugt Skoda Fabia i dag. Udover det kan man opgradere til lidt flere hk, skulle der være behov for det. Her får du 75 hk, 172 km/t tophastighed, 20,8 km/l og 108 g/km. Specifikationerne er blevet bedre med tiden, ligesom så mange andre producenter, hvilket også gør Skoda meget mere attraktiv i dag. Du kan forvente at finde noget for dem, som vil have fart over feltet, dem som skal have familien med og dem som bare vil slentre afslappende igennem den sløve bytrafik. Du kan også vælge en Skoda Fabia Combi, som har fået en ekstra omgang sikkerhed, komfort samt et lavere brændstofforbrug. Er man en nørd inden for ekstraudstyr, er der også altid mulighed for at man kan tilkøbe sig lidt ekstra lækkerier med på turen.

Når du skal finde en brugt Skoda Fabia

Bilen rammer en bred gruppe, da den som sagt både kan bruges som personbil, firmabil og/eller familievogn. Det kommer an på, hvad det er man skal bruge bilen til, og herefter kan man vælge om det skal være med det ene eller det andet. Sikkerheden skal man ikke bekymre sig om, for det er der i den grad også sørget for når man kører rundt i en brugt Skoda Fabia. Med modeller som en Fabia Combi kan man opnå maksimal sikkerhed, da bilen gik hen og fik 5 stjerner i Euro NCAP’s crashtest. Her scorer bilen højt på voksensikkerhed, børnesikkerhed, og generelle sikkerhedssystemer. Som standard får man blandt andet ”Frontassistenten”, der bygger på den nyeste teknologi. Den genkender, ved hjælp af radar, kritiske situationer i forbindelse med forankørende biler. Hertil bliver der bremset og forkorter dermed bremselængden, hvis chaufføren ikke er opmærksom på det selv. Systemet er aktivt i alle hastighedsområder, undtagen de ekstrem langsomme tilfælde. Skulle man komme ud for en ulykke, sørger multikollisionsbremserne for at bilen bliver bremset og undgår yderligere kollisioner. Lillebroren Skoda Citigo byder på lidt mindre størrelser, for dem som har brug for en mere praktisk bybil. Søger man en konkurrent til bilen, kan det være at en VW Polo, Ford Focus eller Toyota Avensis har noget at byde på.

Biler i Fokus

Del på