Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Skoda Octavia?

Siden år 2000 har Skoda været registreret som et datterselskab ejet af Volkswagen Group. Det har blomstret som årene er gået, og i dag finder man en lang række Skoda modeller på de udenlandske såvel som de danske veje. Virksomheden startede ud med at producere cykler, men ændrede hurtigt sortimentet til også at inkludere biler. Modeller som Skoda Citigo, der sørger for at du får en god oplevelse i den travle bytrafik, eller en brugt Skoda Octavia der er fyldt med komfort og et opdateret look, som kan få de fleste op i gear. Her er der tale om en bil, som passer til de fleste lejligheder, og med moderne interiør og brændstofteknologier er der garanti for en rundhåndet køreoplevelse. Her på brugtbilsmarkedet har man også gode muligheder for at finde en bil, som man eventuelt kunne overveje som den næste i rækken. Leder du efter en brugt Skoda Octavia, kunne dette muligvis være stedet du finder den rette udgave.

Skoda Octavia som brugtbil

Denne model fra Skoda sørger for, at du ikke mangler noget på de lange ture, såvel befinder dig i trygge rammer i den travle trafik. Bilen indeholder det man forventer af moderne tiders biler, men kan også købes med meget lækkert ekstraudstyr. De moderne biler kan ofte modificeres hvis det er man ønsker at opgradere på et tidspunkt, hvilket også er super smart. Så skulle der mangle noget på den brugte Skoda Octavia man køber, kan det være man kan købe sig til det på et senere tidspunkt. I en Octavia er man aldrig overladt til sig selv, for aktive og passive sikkerhedssystemer sørger for problemfri kørsel. Skulle der ske hændelser forude som opstår pludseligt, giver bilen dig redskaber til at kunne reagere med det samme. Befinder man sig i den travle bytrafik, kan det være man kan komme ud for en mindre ulykke. For at undgå det, har man hos Skoda sørget for at du er udrustet med ”Frontassistent”. Her bliver der igennem kølegrillen overvåget forude, og registreret om eventuelle forankørende bilister kommer for tæt på. Herefter bliver der foretaget en lettere opbremsning, hvis man kalkulere at faren forude ikke forsvinder. Sådan kan man på sikker vis færdes på de åbne veje, såvel som i den travle trafik uden at have de store bekymringer.

 

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Skoda Octavia’er

Er man på udkig efter en brugt Skoda Octavia, skal man være opmærksom på at bilen også kan fås i forskellige udgaver. Eksempelvis findes der en Skoda Octavia Combi og Hatchback, der begge byder på komfort og sikkerhed i topklasse. Med en Combi såvel som en Hatchback er der virkelig udsigt til en familiebil uden lige, og man kommer ikke uden om dette oplagte valg, når det kommer til rummelige biler. Du kan vælge en Octavia Combi Active med 1,2 TSI 86 HK eller en Octavia Combi Ambition med hele 180 hk 1,8 TSI. Her får du en topfart på 231 km/t og et brændstofforbrug på 16,4 km/l samt en CO2-emission på 139 g/km. Med en 1.6 TDI 115 HK får du et brændstofforbrug på 24,4 km/l og en emission på 106 g/km samt en tophastighed på 203 km/t og en acceleration på 10,1 s. Så der er en bred vifte at vælge fra, når man kigger dybere i kataloget. Prisen afhænger jo ofte af hvor meget ekstraudstyr man ønsker, og har man brug for mere, så kan det eventuel tilkøbes senere hen. Leder man efter et andet mærke, som måske kunne opfylde samme krav. Så kunne en Opel Astra eller en VW Golf måske gøre tricket.

Når du skal finde en brugt Skoda Octavia

Bilen kan tilbyde meget i forhold til komfort og sikkerhed, hvilket også gør en brugt Skoda Octavia til en meget vellidt bil. I forhold til teknologi bliver der heller ikke holdt tilbage, og man kan finde et stort udvalg af forskellige funktioner. Man finder i instrumentbrættet et 3D-navigationssystem ved navn Columbus, her medfølger touch-betjening. Udover det er der placeret fire højtalere foran og fire højtalere bagved, der sikrer den perfekte lydkvalitet. Desuden kan der kobles op med diverse apparater til infotainment systemet, hvilket også sørger for at børnene aldrig keder sig på de lange ture. Denne bil egner sig rigtig godt til den store familie, som har brug for noget benplads til de lange ture, samt komfort til at gøre turen mere afslappende. Søger man noget mindre kan det være at en Skoda Fabia passer bedre, eller skal man ud i noget mere terrængående kan en Skoda KAROQ ganske muligt være sagen. Der er i hvert fald nok modeller at vælge fra, når man tjekker udvalget online i dag.

Biler i Fokus

Del på