Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Skoda Rapid?

Skoda startede oprindeligt med at producere cykler, der hurtigt blev skiftet ud med biler. Det har i dag udviklet sig til en anerkendt, og meget succesfuld virksomhed. I dag ejes selskabet af Volkswagen Group, der tilbage i år 2000 blev overtaget 100 % som datterselskab. I dag har du nok selv stødt på mange af modellerne, og man finder i dag også en lang række af dem ude på vejene. Står man selv i den situation, at man mangler en bil til at køre rundt i, så kan man eventuelt prøve og tjekke brugtbilsmarkedet her, og se om der er noget som egner sig. Du kan eksempelvis lige nu finde en brugt Skoda Rapid, der er helt perfekt til storfamiliens travle hverdag. Her får du en rummelig og sikker bil, når børnene skal fragtes fodbold eller andre aktiviteter, eller assistere dig på de store indkøbsture eller ferier. Der er i hvert fald ikke noget at sætte en finger på, når man ser hvad en Rapid har at byde på i dag.

Skoda Rapid som brugtbil

Som sagt egner bilen sig som den perfekte familievogn, som har den plads der skal til for at alle kan komme med på udflugt. Det er ikke altid nemt at få presset alle medlemmer ind på en gang, og her har man altså ofte brug for den ekstra plads, som der her bliver tilbudt. Med en brugt Skoda Rapid, har man mulighed for at få plads til det meste i klassens største bagagerum. Der er ingen shoppetur der for vild, eller aktivitet krævende nok til at bilen ikke kan klare det. Skulle man være presset på dette område, ville denne bil i hvert fald være en oplagt mulighed for at lette trykket. Sikkerhed er også altid højt på listen, når det handler om køb af ny bil, især hvis det er en bil som skal bruges med hele familien ombord. Dog kan man trygt stole på, at denne bil nok skal fragte jer sikkert fra A til B. Der følger en bred vifte af sikkerhedsfunktioner, når man vælger denne form for bil. ESC, ABS og seks airbags finder du blandt udvalget, samt front og side airbags for maksimal sikkerhed i tilfælde af ulykker.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Skoda Rapid’er

Udvalget blandt Rapid strækker sig over standardmodellen og Spaceback udgaven. En Skoda Rapid Spaceback byder på et frækt og frisk design, der nægter at gå på kompromis med rummeligheden samt komforten. Hertil følger også et meget højt sikkerhedsniveau, som sørger for at du til alle tider befinder dig i trygge rammer. Har man en svaghed for miljøet, og agter at tage højde for det kan man også her finde et lavt brændstofforbrug. Dette sørger blot for, at man også med god smag i munden kan fare rundt på vejene. Hos Skoda går man meget op i ”Simply Clever”, hvilket bygger på intuitive nemme løsninger, som gør hverdagen lidt nemmere for chaufføren. Man finder mange af de samme smarte detaljer hos hatchback modellen, hvilket blot gør bilen mere attraktiv. I en Spaceback og Hatchback kan du få motorer som 1,0 TSI 95 HK og helt op til 1,4 TSI DSG(automatgear) 7 trins med 125 HK. Hertil kommer en tophastighed på henholdsvis 186 km/t og 208 km/t. Brændstofforbrug på 21,3 km/l og 20,8 km/l. Så det er ikke meget man ofrer i km/l for lidt ekstra fart under pedalen. Har man ligeledes øjnene åbne efter konkurrenter, kan man sammenligne en brugt Skoda Rapid med en VW Golf, Ford Focus eller Mazda 3 

Når du skal finde en brugt Skoda Rapid

Bilen har mere eller mindre alt hvad man kan forlange, når det kommer til sikkerhed og komfort. Oftest handler det om at finde ud af hvad man i bund og grund har brug for. Her er svaret ofte at finde i modeller som eksempelvis en Skoda Rapid, fordi den netop tilbyder det som mange leder efter i en helt rette familievogn. Der er underholdning til alle aldre, der er spækket med sikkerhed i begge ender af bilen, og man får også værdi for sine penge i forbindelse med en sund brændstoføkonomi. Skal man ud på lange ture med ukendte områder, kan det også være at man får brug for navigation. Her finder man også den fornødne funktion i instrumentbrættet, hvor man kan få adgang til navigationssystem, radio, parkeringssensor og meget mere. Så bliver turen så let som en leg, og man føler virkelig at man flyver afsted i en tidløs maskine ubesværet henover vejene. Vil man ud i noget mindre, kan en Skoda Citigo måske gøre tricket, hvilket er Skodas svar på den perfekte citybil. Er man stadig i familiehenseende, kan en Skoda Octavia også være et andet og for nogen et bedre valg.

Biler i Fokus

Del på