Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Skoda Superb?

Da Skoda første gang viste sig selv til offentligheden, var det som cykelproducenter. De valgte dog efterfølgende hurtig, at skifte over til produktion af biler. Dette voksede som årene gik, og man fik stor succes med mange af modellerne. Dog var man også udsat for usikkerhed hos Skoda, fordi man gik meget op i design og har derfor nogle gange satset for stort og har desværre fået brændt fingrene undervejs i processen. Tilbage i år 2000 overtog Volkswagen Group, hvor Skoda blev et 100 % ejet datterselskab. I dag har Skoda skubbet mange vedvarende og solide biler igennem produktion. Så der er også godt med biler at vælge imellem fra den populære bilproducent. Her på brugtbilmarkedet har man i hvert fald en rigtig god chance for at finde den bil, som man skal ud og have sig næste gang muligheden kommer. Det er ikke altid nemt at finde en ny bil, især ikke hvis man ingen anelse har omkring produktet. Herunder vil du kunne læse lidt mere om Skoda Superb, som blot er en af Skodas mange succesbiler. 

Skoda Superb som brugtbil

Bilen kom med en lang række forskellige funktioner, og kan tilfredsstille en person selv med de højeste forventninger. Når man kigger på en brugt Skoda Superb, så er der nok ikke mange, som kan sige sig fri for at have haft et godt øje til bilen. For som Skoda selv siger det, er det deres stolte flagskib. Bilen har modtaget det nye design DNA, og med et helt nyt motorprogram kan man forvente meget mere. Superb har fået hele 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest, og kan købes med et væld af sikkerhedssystemer for den ekstra sikkerhed. Man får lyst til at inspicere nærmere, når man først får et glimt af bilen. Designet byder dig op til dans, og man får lyst til at tage udfordringen op. Der er plads og rummelighed i særklasse, hvilket også får de fleste til at vælge en bil som denne, samt topmoderne teknologi og motorkraft.  Flere anmærkninger nævner både dynamisk og komfortabel køreoplevelse, hvilket også kun forstærker nysgerrigheden omkring denne bil. Alene de 5 stjerner fra NCAP siger det hele, og man skal på intet tidspunkt føle sig usikker i sin Skoda Superb. Med ”Frontassistent” sikres der, at man holder den rette afstand og der bliver bremset i tilfælde af man ikke selv gør det.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Skoda Superb’er

Kigger man på udvalget af de forskellige udgaver indenfor Superb’en, kan man finde en Skoda Superb Combi. Her har man i et elegant og dynamisk design, fået fremskabt endnu en kreering i topklasse. Udover det kan man også se forskellen på motorspecifikationerne, hvor der også findes en del forskellige modeller. Med en Superb Active kan du få en 1,4 TSI med 125 HK med en topfart på 208 km/t og en acceleration på 9,9 s. Udover det kommer der en Superb Ambition med 1,8 TSI 180 HK motor. Topfart på 232 km/t og en acceleration på 8,0 s. Skal man op i den helt høje ende kan man også finde en model som Superb Style 2,0 TSI 4x4 DSG 6 trins med 280 HK, topfart på 250 km/t og en acceleration på 5,8 s. Med et brændstofforbrug på 13,9 km/l kan det være svært at forsvare på den lange bane. Men har man ressourcerne til det, er det skam også en bil som man kan få meget sjov og spænding med. Skal man over i det mere miljøvenlige og besparelige område kan man bruge en 2,0 TDI CR DPF 150 HK motor i stedet for. Her får du 24,4 km/l og en CO2-emission på 108 g/km. 

Når du skal finde en brugt Skoda Superb

Specifikationerne er mange, og det er op til en selv hvad man lige har behov for. Det kan jo være man finder ud af, at man med priserne fra brugtbilsmarkedet godt kan tillade sig at købe en udgave med lidt mere guf i. Det er jo altid muligt at købe ekstraudstyr ved siden af, hvis man senere hen finder ud af at man godt kunne tænke sig lidt ekstra til bien. Den rette konkurrent til en brugt Skoda Superb, er mærker som VW Passat, Ford Mondeo udmærket at gå efter. Føler man at en Superb er alt for meget i forhold til det, som man er på udkig efter. Så er der også noget at komme efter i modeller som Skoda Citigo eller Skoda Fabia samt Skoda Octavia. Så selvom at en brugt Skoda Superb ikke lige er noget for dig, har Skoda meget mere at byde på i familiehenseende, singlelivet eller erhvervslivet. Så der er nok at vælge imellem, selvom man er lidt kræsen.

Biler i Fokus

Del på