284 Biler til salg!

Brugt Toyota Auris?

Toyotas eventyr startede i 1937, hvor man grundlagde virksomheden for første gang. I dag agerer de som en af verdens ledende bilproducenter. De har en lang række af succesfulde bilmodeller, som verden over spreder glæde til sine ejere. Virksomheden opererer i store dele af verden, hvilket også sørger for en nærværende service. Det er en filosofi som virksomheden bygger deres værdier på, og det ses i det store engagement omkring servicen. Hvis man ønsker sig et solidt køretøj, kan man helt sikkert finde noget hos Toyota. Selv på brugt markedet kan du være heldig, at finde det helt rigtige køb for dig. Det er forskelligt hvad folk vil have, men måske har en brugt Toyota Auris det der skal til. Her får man en bil designet til begejstring, der er spækket med teknologi og udstyr til den helt store medalje. Det er i hvert fald et forsøg værd, og se om noget byder sig herinde på nettet.

Toyota Auris som brugtbil

Bilen kan selv som brugt tilbyde på en lang række lækre specifikationer. Bilen fungerer både som bybil og familiebil, hvilket også gør den meget fleksibel. Der er helt sikkert lagt op til alsidighed, hvor bilen her passer ind i mange rammer i dag. Du bliver først mødt af en dejlig rummelig kabine, hvor de umiddelbare eksklusive materialer og det stilsikre design øger forventningerne. Motorprogrammet her byder på en bred vifte af forskellige teknologier, hvor hybrid udgaven igen melder sin ankomst. Med en brugt Toyota Auris kan du forvente en 1,2 Turbo Benzinmotor med 116 hk og en topfart på 195 km/t. Vil man skåne miljøet en del mere, må man betale med fart, for hos en hybrid udgave lyder topfarten på 180 km/t. Dog får man 28,6 km/l ved blandet kørsel kontra 21,3 km/l ved en 1.2 turbo. Co2-emission er også betydeligt lavere hos en hybrid bil, hvilket også er det som vægter meget hos potentielle købere i dag. Bilen har også sine konkurrenter, hvilket du kan bruge til at sammenligne med. Skal man bruge en konkurrent eller to til en brugt Toyota Auris, kunne en Ford Focus, VW Golf eller en Opel Astra måske være interessante. Så kan du passende se, om der er noget som trækker mere i din retning eller ej.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Toyota Auris´er

Kigger man på udvalget kan man finde en del forskellige typer, der alle sammen differentiere sig på motorer men også udstyr. Skal man have hele pakken kan en brugt Toyota Auris H4 også tilbyde dig det. Her får man alt udstyr med i bilen, hvor en mindre flashy udgave ville lyde på en T1. Fælles for alle modellerne er den gennemgående kvalitet, der gang på gang viser sig fra sin gode side af. Bilens sikkerhed er der sørget for, og din familie kan trygt slappe af på de lange køreture. Som sagt egner bilen sig også til bykørsel, hvilket gør bilen perfekt til dem som skifter imellem de to muligheder. Bilens største forandring ligger hos hybrid udgaven, som bliver taget i mod med åbne arme. Siden klimaets helbred er meget oppe og vende i de daglige samtaler og diskussioner, er det også noget som flere ligger vægt på. Her får du altså en bil, som kan dække et lavt Co2 forbrug samt give en spændende og dynamisk køreoplevelse. Bilens alsidighed virker også forstærkende i forbindelse med længere ejerskab af bilen. Du kan gå fra personlig bil til den mere rummelige familiebil i dag, hvis der er behov for det. 

Når du skal finde en brugt Toyota Auris

Bilen er spækket med teknologiske goder, hvor du blandt andet kan finde kollisions forhindrende systemer. Dette betyder at man under bykørsel eksempelvis kan undgå, at ramle ind i nogle når man ligger og slentrer med 30 km/t i indre by. Det er ikke specielt spændende at komme ud for, og det er meget rart at have et ekstra sæt øjne på vejene. Desuden kan man også blive alarmeret om, når man forlader sin vejbane uden at have blinklyset tændt. Dette kan også forhindre eventuelle ulykker forårsaget af, at man falder i søvn bag rattet. Skulle man være en kende for god til, at overskride skiltenes bestemmelser, kan man også med Road Sign Assist få hjælp til at blive husket på det. Skulle man have problemer med at blænde ned for modkørende trafik eller holder overblik over forankørende trafik. Så er Automatic High Beam også klar til, at give den fornødne hjælp. Der er tale om en bil, som kan levere den mængde sikkerhed man har brug for, samtidig med at kunne skåne miljøet og give lidt fart over feltet. Mangler du en mindre model kunne en Toyota AYGO være noget for dig, hvorimod en Toyota Prius byder på endnu mere plads til resten af familien.

Biler i Fokus