Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Toyota Avensis?

Man skal helt tilbage til 1937 for at finde årstallet hvor Toyota for første gang blev grundlagt. Det har siden hen rundet sit 75 års jubilæum, hvor man i dag kan finde virksomheden i store dele af verden. Virksomheden bygger på en række filosofier, og efter en strejke blev man enige om at der mellem ledere og de ansatte skulle være en større gensidighed og tillid. Det har senere hen også ført til, at virksomheden i dag er en af de ledende bilproducenter på markedet. En af de førende filosofier indenfor virksomhedens rammer er også behovet for den nære kontakt til kunderne. Her kan man også se det globale netværk skinne igennem, hvor der er mulighed for som kunde at få hjælp til ens problemer. Står man selv og leder efter en bil, kunne det være brugt markedet havde noget godt at byde på. Her kan du blandt andet finde en brugt Toyota Avensis, der med sit stilsikre design kan tiltrække selv de mest stædige typer. Eksklusivt interiør og meget mere finder du her, og med hjælp fra nettet også en god pris.

Toyota Avensis som brugtbil

Ønsker man sikkerhed i sin bil, har en brugt Toyota Avensis også det som man har brug for. Sikkerhed er en vigtig faktor for mange, og hvem vil ikke gerne være sikret når man kører rundt ude på vejene. I dagens modeller kan man blandt andet finde Pre-Collision System, der hjælper med at forhindre kollisioner. Det er ikke altid man er lige vågen, og finder man sig selv i en situation hvor man har været uopmærksom kan det være meget behjælpeligt. Du får automatisk op- og nedblænding af lygter, hvilket hjælper med at undgå eventuelt blinding af modkørende trafik. Smarte LED lygter gør det nemt for dig at se om natten, og giver den belysning som du har behov for ude på vejene. Skulle man blive uopmærksom eller gå hen og blive træt, kan et vejbaneskift også være på tale. Det kan forhindres med Lane Departure Alert (LDA), som advarer føreren, hvis ikke blinklyset er aktiveret på givne tidspunkt. Så der er i den grad sørget for, at sikkerheden ikke kommer til at mangle på de lange såvel som korte køreture. Bilens design sørger for rene og forførende linjer, der giver et ekstra indtryk af bilens energi.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Toyota Avensis´er

Denne lækre model har et udtryk af intelligent tænkning, hvor man med avancerede sikkerhedssystemer og nye kraftfulde motorer får en oplevelse udover det normale. Den kan hovedsageligt fås som stationcar og sedan med både benzin- eller dieselmotor. Hertil kommer der et brændstofforbrug på 16,4 km/l hvis man vælger en 1.6 Valvematic Benzin 6 M/T. Du finder ligeledes 132 hk her, hvor en topfart på 200 kan nås med en acceleration på 10,4 sek. Er man på udkig efter en diesel udgave kan det være, at en 2.0 Diesel 6 M/T kunne gøre tricket for dig. Her får du en topfart på 200 km/t samt en acceleration på 9,5 sek. Der skelnes normalt mellem en Sedan og en Touring Sports, modellerne læner sig op af hinanden men man kan dog stadig se en forskel. Her er der mere tale om en firmabil eller familiebil til de længere køreture, hvor komfort også kommer ind i billedet. Begge udgaver egner sig til de fornødne formål, og det er helt op til en selv hvilken model passer bedst ind i rammen. Ønsker man sig noget mindre kan en Toyota AYGO eller en Toyota Auris måske dække det behov.

Når du skal finde en brugt Toyota Avensis

En brugt Toyota Avensis har mange spændende og brugbare ting at byde på, som man kan finde værdi i. Derfor egner bilen sig også til mange forskellige lejligheder, og har du en familie med på slæb er der plads til størstedelen her. Har du brug for en rummelig bil, som har ekstra plads bagi til varer eller lignende, kan bilen også nemt anbefales her. Har man brug for at tjekke konkurrerende bilmærker, kan modeller som Ford Mondeo, VW Passat eller Skoda Octavia give et indblik i lignende specifikationer. Skal man gøre en kvalificerede indsats for, at finde ud af hvilken bil der egner sig bedst. Så skal man også være sikker på, hvad det er man søger i en bil. Her på nettet kan du finde hjælp til, at få svar på alle de spørgsmål som du nu end måtte sidde med. Det er også her på nettet, at du finder nogle af de bedste bud på markedet, og det har jo aldrig skadet nogle at lave en god handel. Se om en brugt Toyota Avensis er den bil du mangler, eller om en anden kan klare jobbet.

Biler i Fokus

Del på