Ret din søgning
281 Biler til salg!

Brugt Toyota Aygo?

Historien bag hvordan Toyota første gang viste sit ansigt i 1937 er en fortælling, som har mange succeser i sig. Toyota har kæmpet sig op som en af de førende bilproducenter, og har i dag selskaber placeret rundt omkring i verden. Da virksomheden rigtig fik succes var det også på tide, at man startede på udvidelse til et mere internationalt niveau. Det har også ført til rigtig mange nye åbninger af både værksteder, forhandlere, kundeservice og så videre. Det er også en af de værdier, som Toyota spiller meget på. De vil gerne kunne levere en service, som virker meget nærværende og opmærksom. Har man et problem med sin Toyota, kan man også få den hjælp som man har brug for i dag. Står man selv og søger nye køretøj, om det måtte være nyt eller brugt, har internettet også nogle gode valgmuligheder at byde på. Er man selv og bare har brug for noget til sig selv, kan en brugt Toyota Aygo også være det oplagte valg for dig. Find ud af, om det er noget for dig her.

Toyota Aygo som brugtbil

Den lille model her egner sig perfekt til bymennesket, som har brug for en lille fræser til at køre i byens gader med. Her er der også sørget for detaljerne, og selvom at bilen ender i miniklassen finder man stadig stor rummelighed, hvilket også gør den selv kan egne sig til mindre familier. Så der er masser af bil at komme efter, selvom den ligger placeret i den mindre klasse. Det er altid godt at have lidt ekstra, selvom vi bevæger os i den mindre ende af skalaen. Her er en brugt Toyota Aygo også med til at gøre valget nemmere for nogle, siden den lille rummelige bil kan dække en del behov hos bilejere i dag. Det er den perfekte mulighed for, at få lidt ekstra for sine penge selvom du vælger at købe en fra miniklassen. Inde i bilen finder du også teknologi af høj kaliber, hvilket blot gør bilen endnu mere attraktiv. Her kan du blandt andet finde et bakkamera, hvilket gør det nemmere at få parkeret den lille bil. Størrelsen er jo også en årsag til, at man vælger sådan en bil. Den er nærmest umulig at fejle en parkering med, fordi der ikke er meget bil at skulle administrere.

Brugte biler til salg

Forskellige typer af brugte Toyota Aygo´er

Når man kigger på udvalget, ser du også straks at der er forskellige modeller at komme efter. Her kan du blandt andet vælge e n 1.0 VVT-i (69 hk) 5-trins manuelt eller en 1.0 VVT-i (69hk) x-shift. Så det er ikke fordi du har det helt store udvalg her, men du har heller ikke brug for så meget mere. Motoren kommer med en lav Co2-emission, på henholdsvis 88 og 97 g/km og levere 26,3 og 23,8 km/l. Med en tophastighed på 160 km/t og en acceleration fra 0-100 sek. på 14,3 og 15,5 sek. er det ikke den vilde fræser du får her, men siden bilen er lavet til bykørsel behøver den heller ikke have alverdens tophastigheder. De mange kilometer som man får for sine penge i forhold til benzin, opvejer også for nogle af de lavere specifikationer for nogle kunder. Den hovedsagelige forskel mellem modellerne x-press, x-play, x-sky og x-pose ses hos udstyret man får med. En x-pose tager førstepræmien i ekstraudstyr, hvor du finder mere eller mindre alt hvad der kan følge med bilen. Ønsker man at finde sammenligninger på markedet, kan man holde øje med andre biler fra miniklassen. Her finder du både en Chevrolet Matiz, Hyundai Atos og Peugeot 108, der alle er nogle værdige modspillere til en brugt Toyota Aygo.

Når du skal finde en brugt Toyota Aygo

Fælles for de forskellige modeller er også den sikkerhed som bilen kommer med, hvor man sikkert og trygt kan transportere sig selv, venner eller familie rundt på byens tæt trafikerede veje. Det er Toyotas svar på en minibil, og med en brugt Toyota Aygo kan man også få lov til at få den rigtige oplevelse af en minibil i topklasse. Du finder blandt andet sikkerhedsudstyr som Vehicle Stability Control (VSC), der sørger for at dækkene ikke glider når man drejer eller ved pludselig kørsel. Den smarte Uphill assist control/igangsætningsassistent gør det meget nemmere for dig, som ofte parkere inde i byen hvor der også kan findes stigninger der besværer eller øger risikoen for eventuelle skader på bilen ved opstart. Det er ikke lige alle, som er stærke i dette felt, og sætter pris på alt den hjælp ma kan få herunder. Desuden kan du til hver en tid holde øje med dækkenes tryk via Tyre Pressure Warning System (TPWS). Bilen kan med andre ord både levere en bedre oplevelse i byen samtidig sørge for at skabe de trygge rammer som dig og den lille familie nu har brug for. Er det for småt med denne model, kan du også sigte efter noget større som en Toyota Prius eller den helt store familiemodel Toyota Verso.

Biler i Fokus

Del på