284 Biler til salg!

Brugt Toyota Prius?

Helt tilbage i 1937 startede man Toyota Motor Co. Ltd. op, hvor man i dag har arbejdet sig op som en af verdens førende bilproducenter. Med en lang række biler bag sig, og over 75 års erfaring med bilproduktion på bagen. Det har været en sej kamp, dog har virksomheden egentlig kun undergået en større krise, da der var strejke fra de ansattes side af. Her blev man heldigvis enige om, at der skulle være større tillid og gensidighed mellem ansatte og ledelsen. Dette har også medført, at man i dag kan præsentere sig selv om en af verdens førende producenter inden for biler, og har operationer hele verden over. Det er en anden værdi, som virksomheden også lægger stor vægt på. De internationale forbindelser i forhold til produktion, levering, distribuering og så videre gør stort gavn, siden det tilbyder kunderne en meget nærværende hjælp. Er du på udkig efter en brugt bil, kunne det måske være noget med en brugt Toyota Prius. Her får man en familiebil, der kommer som hybridbil også.

Toyota Prius som brugtbil

Bilen indeholder hybride teknologier og har den gjort siden 1997 hvor den som verdens første masseproducerede hybridbil kom på markedet. Der er nok så mange udgaver derude, men en brugt Toyota Prius har også det lidt ekstra som man måske leder efter. Den kører på fjerde generations hybridteknologi, hvilket også gør den til en af de førende på området. Der er masser af intelligent design og teknologi, som blot venter på at blive taget i brug. Her får du altså en rigtig god hatchback der er økonomisk og rummelig, og som egner sig til en rigtig god familiebil. Siden bilen er alene om sin succes, er der også mange som forsøger at gøre kunsten efter. Skal man have noget at sammenligne med i forhold til konkurrenter, kan man tage fat i modeller som VW GTE eller Volvo Twin Engine. Bilen kan præstere på højeste niveau, hvor du ofte vil kunne finde 30.0 + km/l samt en meget lav Co2-emission på 70 km/g. Det er næsten uhørte tal, men der er bestemt værdi at hente for personen som vil køre langt på literen. Altså en mulighed for en god økonomisk bil for de personer, som vil ud og køre langt uden at skulle tanke hele tiden.

Brugte biler til salg

Din søgning gav ingen resultater

Forskellige typer af brugte Toyota Prius´er

Modellen har ikke alverdens diverse udgaver, men blandt udvalget kan du få en H2 model. Det er i den laveste ende af de 3 modeller, som man hovedsageligt kan vælge imellem. Her er der sørget for basalt udstyr, samt en motor magen til de andre. Skal man have lidt mere for pengene, kan man vælge en H3 model og ønsker man at få hele pakken kan du også vælge en brugt Toyota Prius H4. Ønsker man den ekstra plads til familien, kan man også vælge at rette fokus på en Toyota Prius+. Her får du en sporty og rummelig vogn, som kan fragte dig og resten af familien sikkert fra A til B. Siden det er topmoderne hybridteknologi du finder her, kan du også vide dig sikker på at det er noget af det bedste man har med at gøre. Det er godt at der er kommet så mange modeller, som kan hamle op til folks efterspørgsel for mindre forurenende biler. Der skal være plads til alle, og siden miljøet også er et stort samtaleemne for mange, kan det være godt at gå i spidsen med miljørigtige køretøjer.

Når du skal finde en brugt Toyota Prius

Siden bilen ikke er 100 % konkurreret på markedet, er der stadig kommet alternativer til den i dag. Skal man bruge noget indenfor samme mærke, som kan tilbyde noget lignende. Så kunne det måske være en Toyota Yaris eller en Toyota Auris kunne give dig noget i den stil, der begge kommer som hybrid model i dag også. Selvom det er mange år siden, at det første gang kom på markedet, står Toyota stadig stærk på dette område den dag i dag. Det der er fælles for alle hybrid modellerne er det høje fokus på miljøet, hvilket også bliver mere og mere centralt. Så det kan være godt som politisk forbruger, at tage stilling til hvor meget man vil investere i grønnere energi. Vælger man en brugt Toyota Prius, kan man blandt andet forvente en 30,3-33,3 km/l, en topfart på 180 med en acceleration fra 0-100 km/t på 10,6 sek. Har du lyst til, at investere i en mere skånsom drift af biler kan en brugt Toyota Prius også gøre forskellen hos mange i dag. Brugt markedet er ikke noget man skal tage for givet, siden man kan finde mange rigtig gode priser herinde i dag.

Biler i Fokus